הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ זריקה ברגל..

בנדה

משתמש פעיל
491
1
נק' מוניטין:
422
491
1
אם איזה מחט להזריק בסקוואדס?..G23 ?

ועוד שאלה קטנה,
סוסטנון ודקה, במידה ואני מזריק בכתף, אני אסבול מכאבים ?.. או שהכאב מורגש רק בזמן הזריקה?

:120ag:

אתה שואל שאלות כאלה אבל אני שם לב שכל פעם שמישהו שואל שאלה קצת לא עניינית את ישר תוקף שהוא לא מבין ואין לו ידע כי לפי התגובות שלך לאנשים פה שאתה "מבין גדול" לא מתאים לך לשאול שאלות כאלה אפילו שאני פתחתי שאלה אתה מהראשונים שהיה לו מהלהגיד

חחח גדול לרגע קיבלתי פוטומורגנה
למה אתה רוצה להזריק בסקוואדס בכלל?
בקשר לכאב, הכאבים יכולים להיות עם בכלל מכמה סיבות, מאיכות החומר וכו..
דווקה אתה שואל את זה, קצת הפתיעה אותי אבל גם אני לא גאון גדול אז הכול בסבבה
עדיף תמיד לשואל ,יש תמיד מה ללמוד

• פותח/ת השרשור
אתה שואל שאלות כאלה אבל אני שם לב שכל פעם שמישהו שואל שאלה קצת לא עניינית את ישר תוקף שהוא לא מבין ואין לו ידע כי לפי התגובות שלך לאנשים פה שאתה "מבין גדול" לא מתאים לך לשאול שאלות כאלה אפילו שאני פתחתי שאלה אתה מהראשונים שהיה לו מהלהגיד

בחיים לא הזרקתי לרגל, ואין לי נסיון. למה לא לשאול ולהתייעץ וללכת על בטוח אני לא מבין ?..
יש מידי פעם שאלות מטומטמת ומפגרות שאנשים שואלים בלי לטורח לקרוא טיפה ולהבין על מה הם מדברים, באים וזורקים שמות של דברים שהם רוצים לקחת.. אבל זה לא אישי נגד אף אחד..

מיקי
שאלתי לגבי סוסטנון, כי הבנתי שהחומר כואב ואין לי נסיון איתו..
ואני לא רוצה להיות עם כאבים בכתף, זה סבל.. אז אני מעדיף לשאול.
ואף פעם לא התיימרתי להיות מאחד "המבינים" קטונתי יש לי עוד מלא ללמוד אני בחיתולים..

נערך לאחרונה:
עזוב את הקוודס אין שום סיבה להזריק שם. לגבי סוסטנון זה תלוי בחומר הכאב הוא ביום של הזריקה אולי יום למחרת וזהו.

• פותח/ת השרשור
אז לוותר על הסקוואדס... אוקי אני ילך על הכתף ,מעדיף לא לעשות בישבן. שאני יתחיל את הסייקל נבדוק.. תודה.

• פותח/ת השרשור
כי אי אפשר כל הזמן לעשות רק בישבן. צריך לגוון, ובכל מקרה אני לא אוהב. מעדיף יותר בכתף.

לא יודע אם הכתף זה מומלץ לדעתי עדיפים יומיים של ג'ולה בתחת ולא בכתף !!!
אתה תבין את זה אחרי הדחיפה/מכה ראשונה שתקבל באזור של הזריקה.

• פותח/ת השרשור
לא פעם עשיתי בכתף, ולא כאב בכלל..
השאלה באיכות של השמן. לדוגמא טסט' פרופ' טוליק שזה 2 CC לאמפולה, נכנס לכתף חלק בלי כאבים באיזור הזריקה.

שלום יש לי שאלה אני פעם ראשונה עושה סייקל.הזריקו לי סוסטנון זריקה ראשונה לפני כמה ימים השאלה שלי אם מספיק רק סוסטנון? אמרו לי שזה סוג חדש עם 6 סוגי טסטסטורון.ודרך אגב עברו 3 ימים וכואב לי התחת עדיין

• פותח/ת השרשור
שלום יש לי שאלה אני פעם ראשונה עושה סייקל.הזריקו לי סוסטנון זריקה ראשונה לפני כמה ימים השאלה שלי אם מספיק רק סוסטנון? אמרו לי שזה סוג חדש עם 6 סוגי טסטסטורון.ודרך אגב עברו 3 ימים וכואב לי התחת עדיין

חח נראלי מי שמכר לך לא רק חירטט אותך גם נתן לך זיוף.. סוסטנון זה 4 אסטרים.. ולפי השאלה שלך אפשר להבין שאתה לא יודע מה אתה עושה 😵

סוג חדש אלעק
SUSTNON 2.0
חירטטו אותך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית