עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה לא יודע מה אתה לוקח ומה צריך לקחת..התחלתי את הסייקל כבר לקראת הסוף..למה אצטרך באמת עזרה..
---------- התגובה התווספה ב 14:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:57 ---------
---------- התגובה התווספה ב 14:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:01 ----------
התחלתי איתו סייקל בלי hgc במהלך הסייקל, בסיום אני מתחיל איתו pct שעוד לא קבענו עליו..מה אני אמור לקחת?
הבעיה שלך נמצאת בשאלה, והבעיה היא שאתה לא מבין בזה כלום ומסתמך על אנשים אחרים לעשות עלייך ניסויים.בנדה שמע אני כבר לא מבין כלום פניתי לאיש שאמור להיות מקצועי בתחום כתב ספרים והרבה אנשים עברו אצלו כרגע אני בשבוע הרביעי לסייקל ונשאר לי עוד זריקה אחת לפתיחת החמישי קובי טוען ש hgc במהלך הסייקל גורם לעקרות ספקו לי מידע שאוכל להציב בפניו שיוציא אותי מהסייקל הזה נכון ונראה מה יהיה לגביי הבא כבר..תודה
עצה שגויה מהיסוד..אוקי,
יש לך כמה אפשרויות.. במידה ואתה מתכוון לעשות סייקל קצר 6 שבועות השבוע אמור להיות הזריקה האחרונה של טסט' ודקה כי החומר ממשיך לעבוד שבועיים לאחר הזריקה האחרונה. במידה ואתה רוצה להמשיך את הסייקל, המלצה שלי, תמשיך את הסייקל ל-10 שבועות. כלומר בשבוע ה-8 לסייקל אתה עושה זריקה אחרונה, ומתחיל HCG.
תשבור את הסייקל מייד על תמשיך אותו. תשיג 3 אמפולות של HCG וכמות נכבדה של כלומיד ו טמוקסיפן. בערך 100 כדור מכל אחד. בעוד שלושה שבועות תתחיל לקחת 2500 יחידות HCG כל 4 ימים עד שאתה מסיים אותו. שאתה מתחיל לקחת HCG באותו זמן תתחיל לקחת טמוקסיפן 20מג ביום. למשך 45 יום. וכלומיד 300מג בשבוע הראשון 200 בשבוע השני ו 50 מהשבוע השלישי עד שאתה מסיים את הכלומיד. שישה שבועות לאחר תחילת ה PCT תעשה בדיקות דם תראה מה קורה עם עדיין אל התאוששת תמשיך לקחת כלומיד ותבצע בדיקות דם כל חודש עד שהבדיקות יוצאות תקינות. והכי הכי חשוב תפסיק לעשות שטיות!!!!סבבה אני אסיים תסייקל הזה,אני אשמח מאוד אם החבר'ה שמבינים פה יותר יחלקו איתי מידע ויסבירו לי קצת איך לסיים אותו על הצד הטוב ביותר מבחינת pct וכל השאר ולגביי הסייקל הבא נשכיל כמו שאתה אומר בעזרתכם גם..ונעשה אותו בצורה חכמה יותר..שוב תודה ממתין לתגובות..
עצה שגויה מהיסוד..
תשבור את הסייקל מייד על תמשיך אותו. תשיג 3 אמפולות של HCG וכמות נכבדה של כלומיד ו טמוקסיפן. בערך 100 כדור מכל אחד. בעוד שלושה שבועות תתחיל לקחת 2500 יחידות HCG כל 4 ימים עד שאתה מסיים אותו. שאתה מתחיל לקחת HCG באותו זמן תתחיל לקחת טמוקסיפן 20מג ביום. למשך 45 יום. וכלומיד 300מג בשבוע הראשון 200 בשבוע השני ו 50 מהשבוע השלישי עד שאתה מסיים את הכלומיד. שישה שבועות לאחר תחילת ה PCT תעשה בדיקות דם תראה מה קורה עם עדיין אל התאוששת תמשיך לקחת כלומיד ותבצע בדיקות דם כל חודש עד שהבדיקות יוצאות תקינות. והכי הכי חשוב תפסיק לעשות שטיות!!!!
הא ועוד דבר אני אשמח לראות את המחקרים שמראים ש HCG גורם לעקרות תגיד לקובי עזרא שאתה רוצה הוכחות להצהרה הזאת נראה מה הוא הוא אומר לך חחח...
אני יסביר לך. הסייקל מתוכנן בצורה רעה מאוד. הוא ללא HCG בהלך הסייקל ודקה הוא משבית חזק מאוד של ה HTPA בנוסף לטסט ההשבה היא מוחלטת. הרעיון פה זה לבצע PCT אגרסיבי על מנת להביא להתאוששות כמה שיותר מהר. עם לא נלקח HCG במהלך הסייקל ההתאוששות היא איטית מאוד במיוחד עם נעשה שימוש בדקה. ולכן נדרש טיפול אגרסיבי יותר הן מבחינת הכלומיד והן מבחינת ה HCG. לאה לשבור את הסייקל. כי הוא מתוכנן גרוע והוא כבר מושבת לסיים את הסייקל רק יביא להתאוששות יותר איטית אז למה? הוא הרוויח מה שהוא הרוויח בוא ננסה לאושש אותו ואולי לשמור על טיפה שריר בתהליך. הא ושחכתי לציין את האנדרול שהוא לוקח חחח גם כן משבית מאוד מאוד חזק.3 אמפולות של פרגניל?!..על מה ולמה?.. זה לא שהוא שנה על חומרים, הגזמת.
ולמה להפסיק את הסייקל ?.. שיסיים אותו כמו שצריך זה לא שהוא מתכוון אחר כך להפסיק.