הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל

valentino

משתמש מתחיל
167
1
נק' מוניטין:
182
167
1
סייקל של חמישה שבועות
דקה 300 מ"ג לשבוע
טסט 300 מ"ג לשבוע
אוקסנדרולון 2.5 מ"ג כדור כפול 6 ליום
pct בסיום סייקל עם קובי עזרא מה אתם אומרים על קובי? על הסייקל? ומה עוד חשוב לדעת

אתה מדבר על סייקל 1 ?.. תן נתונים עליך.
בכל מקרה במידה ואנחנו מדברים על סייקל 1, טסט' בלבד.. בפעם ה-1 אתה תגדל יפה מאוד, זה שתוסיף עוד חומר לא אומר שתגדל יותר..

• פותח/ת השרשור
התחלתי את הסייקל כבר לקראת הסוף..למה אצטרך באמת עזרה..

---------- התגובה התווספה ב 14:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:57 ---------

---------- התגובה התווספה ב 14:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:01 ----------
התחלתי איתו סייקל בלי hgc במהלך הסייקל, בסיום אני מתחיל איתו pct שעוד לא קבענו עליו..מה אני אמור לקחת?

נערך לאחרונה:
רק מהשבוע השלישי/רביעי אתה מתחיל לראות תוצאות, אז מה הקטע לעשות סייקל של חמישה שבועות?
תקרא קצת את הנעוצים פה.
לא צריך חומר נוסף חוץ מטסט לסייקל ראשון, צריך HGC לכל מהלך הסייקל, ואתה צריך את כל החומרים לPCT עוד לפני שהתחלת את הסייקל.

• פותח/ת השרשור
או קיי,אני בשבוע הרביעי לא לקחתי hgc איזה pct אני צריך ומה לקחת כדי לצאת מזה טוב..

בנדה צודק סייקל ראשון עדיף ומומלץ טסט בלבד וגם ככה אתה רואה איך הגוף מגיב לחומר...5 שבועות לא מספיק לדעתי הייתה צריך לרוץ אם הטסט לפחות 8 שבועות...ואם כבר לקחתה 300 מ"ג דקה הייתי מעלה את הטסט לפחות ל500 כי הדקה עושה קצת בעיות אם זקפה......ולגבי קובי עזרא כבודו במקומו אני לא אוהב ללכלך אבל לא שמעתי עליו דברים טובים אבל זה כבר עניין שלך אחי בהצלחה.........

סייקל קצר זה 6 שובעות לפחות.. אבל לא במינון מצחיק כמו שאתה לוקח..עד שהרמות של החומר יגיעו לרמות אופטימליות יקח מלא זמן במינון כזה.

אם כבר תעשה דבר כזה,
500 מ"ג טסט' לשבוע
400 דקה

PCT
HCG אין כרגע בארץ במלאי, כך שאם אין לך במקרר נידפקת.
נובלודקס
וכלמויד.

---------- התגובה התווספה ב 15:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:40 ----------

התחלתי את הסייקל כבר לקראת הסוף..למה אצטרך באמת עזרה..

---------- התגובה התווספה ב 14:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:57 ---------

---------- התגובה התווספה ב 14:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:01 ----------
התחלתי איתו סייקל בלי hgc במהלך הסייקל, בסיום אני מתחיל איתו pct שעוד לא קבענו עליו..מה אני אמור לקחת?
אתה לא יודע מה אתה לוקח ומה צריך לקחת..
אני לא מבין אנשים מהסוג שלך שלא לומדים לפני שהם מתחילים אין לכם ידע אין לכם מושג מה החומרים האלה עושים, מזה אסטרים כלום.. רק שהם עוזרים לפתח מסת שריר וזה מספיק.

ואתה שואל עוד למה תצטרך עזרה..
באיזה שבוע אתה בסייקל?..
תתחיל לקחת HCG שבועיים לפני הזריקה האחרונה של הטסט'.. ושבועיים אחרי זריקה אחרונה, נובלודקס וכלומיד.. ובמידה ואתה מתכוון להכינס אחרי 3 שבועות לעוד סייקל, אז רק פרגניל.

סליחה שככה החברה פה מתנפלים עליך גבר,אבל תבין שזה הכל לטובתך לפי איך שזה נראה סייקל דפוק לגמרי לסייקל ראשון מינון לא טוב,הרבה חומרים אני לא יודע מי המליץ לך את זה.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
בנדה שמע אני כבר לא מבין כלום פניתי לאיש שאמור להיות מקצועי בתחום כתב ספרים והרבה אנשים עברו אצלו כרגע אני בשבוע הרביעי לסייקל ונשאר לי עוד זריקה אחת לפתיחת החמישי קובי טוען ש hgc במהלך הסייקל גורם לעקרות ספקו לי מידע שאוכל להציב בפניו שיוציא אותי מהסייקל הזה נכון ונראה מה יהיה לגביי הבא כבר..תודה

בנדה שמע אני כבר לא מבין כלום פניתי לאיש שאמור להיות מקצועי בתחום כתב ספרים והרבה אנשים עברו אצלו כרגע אני בשבוע הרביעי לסייקל ונשאר לי עוד זריקה אחת לפתיחת החמישי קובי טוען ש hgc במהלך הסייקל גורם לעקרות ספקו לי מידע שאוכל להציב בפניו שיוציא אותי מהסייקל הזה נכון ונראה מה יהיה לגביי הבא כבר..תודה
הבעיה שלך נמצאת בשאלה, והבעיה היא שאתה לא מבין בזה כלום ומסתמך על אנשים אחרים לעשות עלייך ניסויים.
גם סבא שלי כותב ספרים מזה עושה אותו?
HGC לא גורם לעקרות והוא מדבר שטויות ומסתמך על הידע של עצמו שמצוי ה' יודע איפה,
תתרחק מאזרע ואנשים כמוהו תגמור את הסייקל תשכיל ותאמין לי אתה רק תרוויח.

• פותח/ת השרשור
סבבה אני אסיים תסייקל הזה,אני אשמח מאוד אם החבר'ה שמבינים פה יותר יחלקו איתי מידע ויסבירו לי קצת איך לסיים אותו על הצד הטוב ביותר מבחינת pct וכל השאר ולגביי הסייקל הבא נשכיל כמו שאתה אומר בעזרתכם גם..ונעשה אותו בצורה חכמה יותר..שוב תודה ממתין לתגובות..

כנראה שלא הבנת. כאן אף אחד לא ישב להסביר לך מה לעשות. אתה בכוחות עצמך, אם אתה רוצה לרכוש מידע תתחיל לקרוא קצת מאמרים באתר הרשאי לקבל כיון מזה PCT ומזה סייקל וכו'. ואם אתה יודע לקרוא אנגלית תחרוש את האינטרנט.

כבר עניתי לך לגבי הPCT..
לא ענית באיזה שבוע של הסייקל אתה נמצא, וכמה עלית את כה ?
מה המשקל שלך, בן כמה אתה וכו'

אוקי,
יש לך כמה אפשרויות.. במידה ואתה מתכוון לעשות סייקל קצר 6 שבועות השבוע אמור להיות הזריקה האחרונה של טסט' ודקה כי החומר ממשיך לעבוד שבועיים לאחר הזריקה האחרונה. במידה ואתה רוצה להמשיך את הסייקל, המלצה שלי, תמשיך את הסייקל ל-10 שבועות. כלומר בשבוע ה-8 לסייקל אתה עושה זריקה אחרונה, ומתחיל HCG.

אוקי,
יש לך כמה אפשרויות.. במידה ואתה מתכוון לעשות סייקל קצר 6 שבועות השבוע אמור להיות הזריקה האחרונה של טסט' ודקה כי החומר ממשיך לעבוד שבועיים לאחר הזריקה האחרונה. במידה ואתה רוצה להמשיך את הסייקל, המלצה שלי, תמשיך את הסייקל ל-10 שבועות. כלומר בשבוע ה-8 לסייקל אתה עושה זריקה אחרונה, ומתחיל HCG.
עצה שגויה מהיסוד..

סבבה אני אסיים תסייקל הזה,אני אשמח מאוד אם החבר'ה שמבינים פה יותר יחלקו איתי מידע ויסבירו לי קצת איך לסיים אותו על הצד הטוב ביותר מבחינת pct וכל השאר ולגביי הסייקל הבא נשכיל כמו שאתה אומר בעזרתכם גם..ונעשה אותו בצורה חכמה יותר..שוב תודה ממתין לתגובות..
תשבור את הסייקל מייד על תמשיך אותו. תשיג 3 אמפולות של HCG וכמות נכבדה של כלומיד ו טמוקסיפן. בערך 100 כדור מכל אחד. בעוד שלושה שבועות תתחיל לקחת 2500 יחידות HCG כל 4 ימים עד שאתה מסיים אותו. שאתה מתחיל לקחת HCG באותו זמן תתחיל לקחת טמוקסיפן 20מג ביום. למשך 45 יום. וכלומיד 300מג בשבוע הראשון 200 בשבוע השני ו 50 מהשבוע השלישי עד שאתה מסיים את הכלומיד. שישה שבועות לאחר תחילת ה PCT תעשה בדיקות דם תראה מה קורה עם עדיין אל התאוששת תמשיך לקחת כלומיד ותבצע בדיקות דם כל חודש עד שהבדיקות יוצאות תקינות. והכי הכי חשוב תפסיק לעשות שטיות!!!!

הא ועוד דבר אני אשמח לראות את המחקרים שמראים ש HCG גורם לעקרות תגיד לקובי עזרא שאתה רוצה הוכחות להצהרה הזאת נראה מה הוא הוא אומר לך חחח...

עצה שגויה מהיסוד..

תשבור את הסייקל מייד על תמשיך אותו. תשיג 3 אמפולות של HCG וכמות נכבדה של כלומיד ו טמוקסיפן. בערך 100 כדור מכל אחד. בעוד שלושה שבועות תתחיל לקחת 2500 יחידות HCG כל 4 ימים עד שאתה מסיים אותו. שאתה מתחיל לקחת HCG באותו זמן תתחיל לקחת טמוקסיפן 20מג ביום. למשך 45 יום. וכלומיד 300מג בשבוע הראשון 200 בשבוע השני ו 50 מהשבוע השלישי עד שאתה מסיים את הכלומיד. שישה שבועות לאחר תחילת ה PCT תעשה בדיקות דם תראה מה קורה עם עדיין אל התאוששת תמשיך לקחת כלומיד ותבצע בדיקות דם כל חודש עד שהבדיקות יוצאות תקינות. והכי הכי חשוב תפסיק לעשות שטיות!!!!

הא ועוד דבר אני אשמח לראות את המחקרים שמראים ש HCG גורם לעקרות תגיד לקובי עזרא שאתה רוצה הוכחות להצהרה הזאת נראה מה הוא הוא אומר לך חחח...

3 אמפולות של פרגניל?!..על מה ולמה?.. זה לא שהוא שנה על חומרים, הגזמת.
ולמה להפסיק את הסייקל ?.. שיסיים אותו כמו שצריך זה לא שהוא מתכוון אחר כך להפסיק.

3 אמפולות של פרגניל?!..על מה ולמה?.. זה לא שהוא שנה על חומרים, הגזמת.
ולמה להפסיק את הסייקל ?.. שיסיים אותו כמו שצריך זה לא שהוא מתכוון אחר כך להפסיק.
אני יסביר לך. הסייקל מתוכנן בצורה רעה מאוד. הוא ללא HCG בהלך הסייקל ודקה הוא משבית חזק מאוד של ה HTPA בנוסף לטסט ההשבה היא מוחלטת. הרעיון פה זה לבצע PCT אגרסיבי על מנת להביא להתאוששות כמה שיותר מהר. עם לא נלקח HCG במהלך הסייקל ההתאוששות היא איטית מאוד במיוחד עם נעשה שימוש בדקה. ולכן נדרש טיפול אגרסיבי יותר הן מבחינת הכלומיד והן מבחינת ה HCG. לאה לשבור את הסייקל. כי הוא מתוכנן גרוע והוא כבר מושבת לסיים את הסייקל רק יביא להתאוששות יותר איטית אז למה? הוא הרוויח מה שהוא הרוויח בוא ננסה לאושש אותו ואולי לשמור על טיפה שריר בתהליך. הא ושחכתי לציין את האנדרול שהוא לוקח חחח גם כן משבית מאוד מאוד חזק.

יש להוסיף גם ליב 52 או כל תערובת אחרת לניקוי הכבד.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית