ייעוץ סייקל

valentino

משתמש מתחיל
167
1
נק' מוניטין:
182
167
1
סייקל של חמישה שבועות
דקה 300 מ"ג לשבוע
טסט 300 מ"ג לשבוע
אוקסנדרולון 2.5 מ"ג כדור כפול 6 ליום
pct בסיום סייקל עם קובי עזרא מה אתם אומרים על קובי? על הסייקל? ומה עוד חשוב לדעת

• פותח/ת השרשור
הוא טוען שאני לא זקוק ל-hcg ושזה יעשה לי חזה נשי pct הוא נתן לי פרווירון 25 מ"ג ליום ואקקלאמין בשקיק רגיל 20 יחידות מכל סוג אחד ליום מכל אחד קראתי ולמדתי על החומרים בייחוד על הפרווירון אני רוצה לשמוע את דעתכם

הוא טוען ככה כי אין לו איך להביא לך עכשיו, בגלל שיש מחסור בבתי מרקחת בישראל. פרווירון זה אדרוגן, אני לא רואה איך זה קשור לניקוי, זה להפך.

• פותח/ת השרשור
כן כך קראתי..תכלס מה אני צריך את ההמלצה הרגילה של hcg 1500 יחידות כל 4 ימים ל-16 יום כלומיד 100 מ"ג למשך 30 יום ונולבה 20 מ"ג 45 יום..

---------- התגובה התווספה ב 01:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:33 ----------

אהה ולגביי האקקלאמין מה הקטע שלו..?

---------- התגובה התווספה ב 01:58 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:55 ----------

מה יכול לגרום לי לג'ינו? אם לא אקח hcg אחרי הסייקל המעפן הזה מה הן ההשלכות? והאם נולבדקס כ-pct יכול לסגור עניין ? אני חייב לנעול את הסייקל הזה בצורה אופטימלית בדיקות דם תקינות ניקוי המתנה לימוד ותכנון של הסייקל הבא בעוד חודשיים ככה או 3 בצורה חכמה וטובה הפעם ..תשובות בבקשה..ממתין...

אקקלומין זה כלומיד.
אם לא תקח HCG לא תאכל לחזור למאזן הורמונלי תקין, וזה יגרום להרבה בעיות.

ותפסיק כבר לחפש קיצורי דרך, אתה צריך HCG כלומיד ונובלודקס.

• פותח/ת השרשור
ו...מה אתם אומרים על מה שרשום כאן בכלל ולגביי הגניקומסטיה..http://www.reader.co.il/article/52308/כוריגון-human-chorionic-gonadotropin-או-בקיצור-hcg-

---------- התגובה התווספה ב 02:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:41 ----------

בנדה הוא נתן לי אז כלומיד וזה בא בשקיק לא בתוך אריזה מהמרקחת זה אמור לבוא בחבילות מהמרקחת..? לגביי הפרווירון לא לקחת? ומה אתה אומר על הגניקומסטיה שנגרם מה-hcg (כוריגון) לפי מה שרשום בלינק ..שהוא כתב..

לא יהיה לך שום ג'ינו תיהיה רגוע, תפסיק סתם לאכול סרטים. כלומיד מגיע מבית מרקחת בקופסא.. האריזה זה 10 טבליות של חברת טבע. אם מה שיש לך של טבע תיהיה רגוע..

• פותח/ת השרשור
טוב אז ככה,אני שואל אתכם, הזרקתי ביום חמישי האחרון את הזריקה החמישית והאחרונה של הסייקל הזה..אם אתחיל את pct הרגיל והמומלץ של 1500 hgc יחידות כל 4 ימים למשך 16 יום כלומיד 100 מ"ג למשך 30 יום ונולבה 20 מ"ג למשך 45 יום זה טוב?? ומתי להתחיל אותו? בהתחשב גם שלא לקחתי כוריגון במהלך הסייקל ואני לוקח אותו בסוף..האם אלו המינונים שאני צריך לקחת על סייקל כמו שלקחתי וציינתי את המינונים בתחילת האשכול?http://www.steroids.022.co.il/BRPortal/br/P102.jsp?arc=135845
מה אתם אומרים על המינונים שרשומים לגביי pct כאן..תודה על העזרה..

נערך לאחרונה:
טוב אז ככה,אני שואל אתכם, הזרקתי ביום חמישי האחרון את הזריקה החמישית והאחרונה של הסייקל הזה..אם אתחיל את pct הרגיל והמומלץ של 1500 hgc יחידות כל 4 ימים למשך 16 יום כלומיד 100 מ"ג למשך 30 יום ונולבה 20 מ"ג למשך 45 יום זה טוב?? ומתי להתחיל אותו? בהתחשב גם שלא לקחתי כוריגון במהלך הסייקל ואני לוקח אותו בסוף..האם אלו המינונים שאני צריך לקחת על סייקל כמו שלקחתי וציינתי את המינונים בתחילת האשכול?http://www.steroids.022.co.il/BRPortal/br/P102.jsp?arc=135845
מה אתם אומרים על המינונים שרשומים לגביי pct כאן..תודה על העזרה..

אתה תצתרך יותר HCG מ 1500 יחידות כל 4 ימים. כלומיד ו טמוקסיפן זה בסדר שבועיים שלושה לאחר סיום ה PCT תעשה בדיקות דם אם הכל תקין יופי עם לא תמשיך לקחת כלומיד ותעשדה בדיקות דם כל שבועיים עד שהכל תקין. ובפעם הבאה תתכנן את הדברים שלך כמו שצריך ואם אין לך הכל מוכן על תעשה סייקל.

• פותח/ת השרשור
תודה עדי!!שתדע לך שבזכות הפורום עוררתם את תשומת ליבי ממש בזמן גילית דברים ובזכות הפורום המצב לא ידרדר ואצמצם את הנזקים ככל האפשר..כל הכבוד לכם ממש מצווה ואני רציני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית