הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון - חיטוב

• פותח/ת השרשור Mosho
  • פורסם בתאריך

Mosho

משתמש מתחיל
11
1
נק' מוניטין:
2
11
1
שלום לכולם.

אני מסיים עוד כחודש את תקופת המסה הנוכחית, אני חושב שעליתי יפה אבל לא התחלתי עם אחוז שומן נמוך ועכשיו אני מאמין שאני כבר עובר את ה20-21 אחוז. אני הולך לעשות חיטוב בכל מקרה, אבל אני סטודנט ובד"כ "דיאטה" מאוד פוגעת בי בתחום הזה.

לכן אני שוקל לפנות לAAS בשביל לזרז את התהליך. השאלה היא האם זהו מהלך חכם? בהנחה שאני אחקור את הנושא לעומק כמובן.

בנוסף, אשמח לדעת דעתכם על סייקל ראשון לחיטוב, מבחינת חומרים ומינונים.

אני בן 23, 98 קילו, 183 ס"מ.

תודה!

נערך לאחרונה:
1. סטרואידים לא "שורפים שומן"
2. אם אתה גם ככה לא יכול לשמור על דיאטה סטרואידים לא יעזרו לך.
3. המפתח לירידה באחוזי שומן זה דיאטה מתוקתקת ואימונים סדירים בלי זה שום חומר שבעולם לא יעזור לך

אם יש מישהו ששוקל הרבה (120-130 ק"ג) ורוצה לשמור על כוח במהלך החיטוב
אז מה היית ממליץ לו ? כי נניח להוריד 10-20 קילו שומן ללא חומרים זה אסון מבחינת כוח

ברור שדיאטה תהיה 100% וגם אימונים

תלוי כמה מהר הוא רוצה לרדת. עם הדיאטה היא מתונה לא צריכים להיות השפעה מהותית על הכח. עם המאזן הקלורי הוא חד וכמות הפחמימות נמוכה משמעותית אז תהיה נפילה בכח.

אם יש מישהו ששוקל הרבה (120-130 ק"ג) ורוצה לשמור על כוח במהלך החיטוב
אז מה היית ממליץ לו ? כי נניח להוריד 10-20 קילו שומן ללא חומרים זה אסון מבחינת כוח

ברור שדיאטה תהיה 100% וגם אימונים
זה ממש לא אסון, אפשר לעשות את זה עם ירידה של 10-15% לכל היותר בכוח.

יש את הבעיה של זמן ממרץ עד סוף יולי צריך להספיק גם לחתוך שומן וגם להתחזק כמה שיותר
כמובן תלוי בסדר עדיפויות, השאלה איך לתכנן את הזמן ואיך חומרים ואילו יוכלו לעזור

• פותח/ת השרשור
1. סטרואידים לא "שורפים שומן"
2. אם אתה גם ככה לא יכול לשמור על דיאטה סטרואידים לא יעזרו לך.
3. המפתח לירידה באחוזי שומן זה דיאטה מתוקתקת ואימונים סדירים בלי זה שום חומר שבעולם לא יעזור לך

סטרואידים לא שורפים שומן, אבל מאפשרים להיות במאזן קלורי שלילי "יותר" מבלי לאבד מסה - האפקט זהה.

הדיאטה שלי 100%, וגם האימונים. הבעיה היחידה היא הזמן.

על 20-21 אחוז שומן אין שום סיבה בעולם לקחת חומרים. אתה יכול יפה מאוד לרדת באחוזי שומן ולשמור על המסה שלך.

יש את הבעיה של זמן ממרץ עד סוף יולי צריך להספיק גם לחתוך שומן וגם להתחזק כמה שיותר
כמובן תלוי בסדר עדיפויות, השאלה איך לתכנן את הזמן ואיך חומרים ואילו יוכלו לעזור
אני לא מבין מה אתה רוצה לעושת בוא תסביר בפירוט מה הסיטואציה ומה המטרות.

יש לך 5 חודשים
הבנאדם 120-130 קילו
על א.ש גבוה וחזק (מספיק שיחתוך 5 קילו נוזלים + 10 קילו שומן ~)
איך הוא חותך שומן ומתחזק (כמובן לא ביחד אבל כן בתוך מגבלת ה 5 חודשים)

יש לך 5 חודשים
הבנאדם 120-130 קילו
על א.ש גבוה וחזק (מספיק שיחתוך 5 קילו נוזלים + 10 קילו שומן ~)
איך הוא חותך שומן ומתחזק (כמובן לא ביחד אבל כן בתוך מגבלת ה 5 חודשים)
טבעי או עם חומרים?

ללא חומרים אני הייתי נכנס למינוס קלורי לא גבוהה מדי בסביבות 500-700 קלוריות לא מקצץ בפחמימה יותר מדי. בצורה כזאת הירידה בכח תהיה יחסית מינורית (זה גם תלוי בתכנית אימונים למרות שאני מניח שהתכנית היא תכנית כח גם ככה) התוצאות יהיו יחסית איטיות אבל עיקביות. במידה וחומרים מעורבים זה כב סיפור אחר יש יותר מרחב מחיה אפשר לקצץ יותר בקלוריות ולא לאבד כח יותר מדי הסוד פה זה בהתאוששות וחומרים עושים פלאים בתחום הזה. נראה לי שסייקל עם מינונים נמוכים מממ משהו בסגנון של טסט ו וטרן או וינסטרול בשילוב של קלן ו או T3 במינון נמוך
יחד עם AI והירידה בכח תהיה אפסית. אם אתה רוצה ממש להיות אקזוטי אפשר לשלב GHRP-2 כדי להאיץ את שריפת השומן. אבל בחור על 20% שומן ממש לא צריך את זה דיאטה אימונים יעשו את העבודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית