הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טסטוסטרון ושערות בפנים

• פותח/ת השרשור TsT
  • פורסם בתאריך

TsT

משתמש מתחיל
22
6
נק' מוניטין:
-14
22
6
אני בן 18 והפנים שלי חלקות כמו ילד בן 12
אח שלי הגדול כבר התחיל להתגלח בגיל 15-16 ולי עדיין אין

אני רוצה לדעת אם אני ייקח טסטוסטרון זה יעזור לי לצמיחת שערות בפנים?
והאם זה יכול להזיק לי אם אני ייקח?

תודה

איזה דפוק העולם הזה יש אנשים שמשלמים אלפיי שקלים בשביל להיות בלי שער ויש כאלה שמוכנים לשלם כסף וגם אפילו לקחת סיכון לדפוק את עצמם בשביל שער.....עצה אישית אליך-שער זה לא מה שיעשה אותך גבר ולא השרירים זה מי שאתה 😃

להיות חלק דווקא יכול להיות נחמד
גם אם תזריק טסט, זה לא אומר שיגדלו לך שערות על הפנים

מה זה האשכול המפגר הזה?ומי זה הילד הזה?רוצה לקחת טסט עלק ואולי זה גם יעזור לו באימונים,עוד ליצן בן 18.

• פותח/ת השרשור
אהלן חברה. עבר 3 שנים מאז שפתחתי את האשכול הזה והבעיה הזאת שוב התחילה להציק לי. עדיין אין לי זקן ואני כבר בן 21
הדבר היחידי שהשתנה מאז שפתחתי את האשכול הוא שגדל לי שערות בפאות אבל חוץ מזה אני עדיין חלק ובאמת שנמאס לי מזה!
מה לעשות??

אחי עזוב אותך לא משתמשים בסטרואידים למטרות כאלה ומה עוד אתה בכלל עדין צעיר כל עוד ואין לך 21 אין לך מה לחשוב על סטרואידים תתמודד עם המצב שיש לך עם זקן בלי זקן מה זה משנה לכולנו יש חסרונות בחיים ואנחנו מתמודדים איתם אבל מה שכן תשובה וודאית סטרואיד זה לא פתרון לבעיה שלך

האמת היא שקיים כזה דבר...
יש אנשים שמתפתחים ממש לאט, הקול שלהם לא מתפתח ויש להם תסמינים של טסט נמוך ופגיעה בהתפתחות בגילאי ההתבגרות. הם מקבלים טיפול בטסט.

אהלן חברה. עבר 3 שנים מאז שפתחתי את האשכול הזה והבעיה הזאת שוב התחילה להציק לי. עדיין אין לי זקן ואני כבר בן 21
הדבר היחידי שהשתנה מאז שפתחתי את האשכול הוא שגדל לי שערות בפאות אבל חוץ מזה אני עדיין חלק ובאמת שנמאס לי מזה!
מה לעשות??

גנטיקה היא מעל לכל - זה שתקח סטרואידים לא יגרום בהכרח לצמיחת שיער.

אני כמוך פחות או יותר, לי גדל זקן רק צרפתי האיזורים שבצדדים לא מתמלאים בשיער וזה כך מאז שהייתי נער וניסיתי להתגלח בעברי (בתור נער) בצדדים יותר כדי לעודד יותר צמיחה ובכל-זאת, עד היום לאחר שימוש בכמה סייקלים, נאדה.

אז סמוך עליי שהפתרון שלך לא נעוץ שם. מלבד זאת, אתה עלול לגדל שיער בזקן ולאבד את זה שבראש.

גנטיקה היא מעל לכל - זה שתקח סטרואידים לא יגרום בהכרח לצמיחת שיער.

אני כמוך פחות או יותר, לי גדל זקן רק צרפתי האיזורים שבצדדים לא מתמלאים בשיער וזה כך מאז שהייתי נער וניסיתי להתגלח בעברי (בתור נער) בצדדים יותר כדי לעודד יותר צמיחה ובכל-זאת, עד היום לאחר שימוש בכמה סייקלים, נאדה.

אז סמוך עליי שהפתרון שלך לא נעוץ שם. מלבד זאת, אתה עלול לגדל שיער בזקן ולאבד את זה שבראש.
זקן צרפתי לדעתי זה הכי יפה אני מתאמץ בשביל לשרטט זקן צרפתי ולך זה גודל טבעי.

• פותח/ת השרשור
אהלן חברים זה פותח האשכול
עברו 4 שנים מאז שפתחתי את האשכול הזה והיום אני בן 22 ורציתי לעדכן אתכם שכבר צומח לי זקן ללא שימוש בסטרואידים!!
מקווה שנתתי לחלק מהאנשים פה מוטיבציה להמשיך לחיות גם אם לא נראה שיצמח לכם הזמן

אני בן 18 והפנים שלי חלקות כמו ילד בן 12
אח שלי הגדול כבר התחיל להתגלח בגיל 15-16 ולי עדיין אין

אני רוצה לדעת אם אני ייקח טסטוסטרון זה יעזור לי לצמיחת שערות בפנים?
והאם זה יכול להזיק לי אם אני ייקח?

תודה

לא בטוח שהרווח שלך יהיה גדול יותר מהתועלת.
ואם כבר אתה תרצה לקחת DHT ולא טסטוסטרון.

מצד אחד DHT יגרום לך לגדילה של שיער פנים, באיזה שהוא שיעור יותר ממה שיש לך עכשיו, לא ברור לי כמה יותר.
מצד שני, DHT מאיץ את צימוח השיער בגיל שלך, וכמעט וכבר לא עוזר בייצור זקיקי שיער, ככה שיותר סביר שכמות השיערות ראש שינשרו לך, יהיו גדולות מכמות שיער הזיפי פנים שיצמחו לך.

חשוב להפריד בין צמיחת שיער ליצירת זקיקי שיער.

עד גילך בערך ה-DHT יביא לייצור זקיקי שיער וצמיחתן, מסביבות גילך ומעלה, בעיקר יביא רק לצמיחת שיער, בלי ייצור של זקיקי שיער נוספים, ככה ששיער הראש יצמח מהר, ו"תשתמש" בכל זקיקי השיער שלך, עד שתקריח.
ואם מראש לא נוצרו לך הרבה זקיקי שיער בגלל רמות נמוכות, לא בטוח שגיל 18 יהיה הגיל החכם להתחיל לקחת DHT ולהצמיח את כל זקיקי השיער שלך תוך שנה-שנתיים, ואז להשאר קירח (אבל עם זיפים בפנים).

ובתור אחד שכנראה סובל מעודף DHT, אתה לא באמת רוצה את זה.
להתגלח זאת לא חוויה מתקנת עם זקיקי שיער עבים.
ועכשיו ברצינות, אין לך מה לחשוב אפילו לכיוון הזה , אתה תעשה לעצמך נזקים בלתי הפיכים.
בקשר ל"בעיה" שלך, אפילו אם יש לך קצת שיער אתה יכול להתחיל לגלח, זה יזרז את התהליך.
אבל אל תחשוב אפילו על להתקרב לחומרים.

גילוח לא מאיץ צמיחת שיער או ייצור שיער או זירוז שיער.

נערך לאחרונה:
tumblr_n423g5SVZO1tw1vhco1_500.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והוו!!! צמח לך זקן!!!!!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית