הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוקטוברפסט-מישהו היה?

• פותח/ת השרשור Vibryll
  • פורסם בתאריך

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
היות ואני אזרח כבר חצי שנה(כן כן,טרי) ועוד לא ביקרתי בחו''ל מאז היום המשמח של תום השירות הצבאי שלי,החלטתי להתלבש על איזה סופ''ש באירופה בראש השנה.

אוקטוברפסט יוצא בול בתאריכים האלה,וזה נראה כמו רעיון מושלם לחובב בירה שכמוני!

מישהו היה?
יכולים לתת קצת פרטים כמו תקציב,מחייה,איך הכל הולך שם,ובכללי להתחלק קצת בחוויות?

מישהו היה.
תקציב: לא מעט כסף, אלא אם אתה מוצא מקום באכסניה (ואין לך הרבה סיכוי, זה קרוב מדי). אחרת זה מלון, ומלונות מעלים את המחיר ב-30 אחוז בזמן הזה.
בכללי זה קרקס מטורף עם בנות שלבושות בבגדים מסורתיים, בנים שיכורים שמקיאים ברכבת התחתית וריח חריף של אלכוהול באוויר. אבל הבירה והאוכל מעולים.

מישהו היה.
תקציב: לא מעט כסף, אלא אם אתה מוצא מקום באכסניה (ואין לך הרבה סיכוי, זה קרוב מדי). אחרת זה מלון, ומלונות מעלים את המחיר ב-30 אחוז בזמן הזה.
בכללי זה קרקס מטורף עם בנות שלבושות בבגדים מסורתיים, בנים שיכורים שמקיאים ברכבת התחתית וריח חריף של אלכוהול באוויר. אבל הבירה והאוכל מעולים.

נשמע ענק

• פותח/ת השרשור
בעיה אחי,אני מחפש משהו קצר וטוב לסוף השבוע.
תאילנד זה לשבועיים לפחות,אבל לפחות!
לתקופה כזאת אף אחד לא ישחרר אותי מהעבודה וגם אין לי כמות כזאת של ימי חופש.

---------- התגובה התווספה ב 23:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:15 ----------

מישהו היה.

עם 1000 יורו נניח,כולל הכל לאיזה 4 ימים,נראה לך אני אסתדר?

בעיה אחי,אני מחפש משהו קצר וטוב לסוף השבוע.
תאילנד זה לשבועיים לפחות,אבל לפחות!
לתקופה כזאת אף אחד לא ישחרר אותי מהעבודה וגם אין לי כמות כזאת של ימי חופש.

---------- התגובה התווספה ב 23:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:15 ----------

עם 1000 יורו נניח,כולל הכל לאיזה 4 ימים,נראה לך אני אסתדר?

נראה לי שכן, בייחוד אם תמצא דיל של טיסה + מלון. אם לא זה יכול להיות קצת גבולי.

אני הייתי, ונורא נהנתי מה שכן אל תסע ל3 יום..תן לעצמך קצת יותר זמן שם מינכן זה מקום יפה ויש הרבה מה לראות.
אוקטוברפסט עצמו מדהים, כולם באים בגישה טובה ובאים להנות..בחורות יפות, מוסיקה טובה, ובירה מדהימה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית