הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסרב להבין...

• פותח/ת השרשור PoPo
  • פורסם בתאריך

PoPo

משתמש מתחיל
122
1
נק' מוניטין:
163
122
1
היום בילדר ניסה לשכנע אותי שדדליפט וסקווט זה התרגילים הכי מיותרים שהם פוגעים בגב לא משנה איזה איזה טכניקה יש לך גם אם היא הכי מושלמת
ציטוט: "למה אתה עושה את זה? מה יש לך קוביות בגב? זה סתם חרטא"
ציטוט: "מה אתה באמת חושב שהחגורה הזאת תעזור לך לגב?"
לא ידעתי מה לעשות לצחוק או לבכות אחרי שהוא אמר את זה לא היה לי מה להגיד פשוט שתקתי.😣

"מה אתה באמת חושב שהחגורה הזאת תעזור לך לגב?" מצטרף לשאלה שלו

מעניין איך הוא היה מגיב אם היה רואה את הקוביות אצלך בגב 😉
אגב, איך אתה יודע שהוא בילדר ולא סתם עוד פאגוט קוביות מצוי ?

בוא נגיד ככה שהוא בטוח יכול לא לעשות דדליפט וסקוואט כי אם הוא באמת בילדר אז הוא כנראה מזריק ותאמין לי מלעלות במדרגות יגדלו לו השרירים חחחחח

• פותח/ת השרשור
אתה מתכוון להגיד שמישהו אמר לך את זה..לא בילדר..
ממש לא.... הוא סבבה לגמרי
"מה אתה באמת חושב שהחגורה הזאת תעזור לך לגב?" מצטרף לשאלה שלו
למה אתה בדיוק מצטרף לשאלה? אני אAשאל אותך למה אתה שם חגורה בסקווט כבד?
מעניין איך הוא היה מגיב אם היה רואה את הקוביות אצלך בגב 😉
אגב, איך אתה יודע שהוא בילדר ולא סתם עוד פאגוט קוביות מצוי ?
הוא כן בילדר לפי ידיעתי הוא השתתף בתחרות האחרונה אל תשאלו איזה איגוד או באיזה קטגוריה אני לא יודע
בוא נגיד ככה ש הוא בטוח יכול לא לעשות דדליפט וסקוואט כי אם הוא באמת בילדר אז הוא כנראה מזריק ותאמין לי מלעלות במדרגות יגדלו לו השרירים חחחחח
כניראה.....

אני שואל את עצמי-כמה חולי נפש יש בתחום והתשובה המתבקשת זה שכנראה כל חולי הנפש הם בתחום...

אני לא יודע אם זה חולי נפש, סתם אנשים ששבויים בסטיגמות. כמו זה שצעק עלי שזה שאני מוריד את הדדליפט לרצפה מוכיח שאני לא יכול להתמודד עם המשקל.

גם אצלי יש מדריך שכל הזמן אומר לי להוריד 200+ קילו דדליפט לרצפה בשקט, או במילים שלו "אם הרמת את זה, אתה יכול גם להוריד", אז אמרתי לו שימצא לי משהו שיכול לעשות את זה, ואם זה יקרה, גם אני אוריד בשקט, וזה פחות או יותר פתר תעניין.

למה אתה בדיוק מצטרף לשאלה? אני אAשאל אותך למה אתה שם חגורה בסקווט כבד?

כניראה.....

חח אני לא שם חגורה בשום תרגיל, אפילו שאלתי כמה ליפטרים שעשו תרגילים עם חגורה בשביל מה זה והתשובה הייתה "האמת? סתם לפוזה".

גם אצלי יש מדריך שכל הזמן אומר לי להוריד 200+ קילו דדליפט לרצפה בשקט, או במילים שלו "אם הרמת את זה, אתה יכול גם להוריד", אז אמרתי לו שימצא לי משהו שיכול לעשות את זה, ואם זה יקרה, גם אני אוריד בשקט, וזה פחות או יותר פתר תעניין.

יש כאלה. אצלי במכון יש לא מעט בילדרים מקצועיים שרגילים לעשות לעשות 200+ קילו ל-6 חזרות time under tension (להוריד ומיד להרים), הם מורידים בשקט (זה שהם לא עושים דדליפט זה כבר משהו אחר).

חח אני לא שם חגורה בשום תרגיל, אפילו שאלתי כמה ליפטרים שעשו תרגילים עם חגורה בשביל מה זה והתשובה הייתה "האמת? סתם לפוזה".

אם זה סתם לפוזה, שיורידו את החגורה ויעשו לפניך את אותו משקל לאותן חזרות. אפשר בהחלט להתרגל לעבוד בלי חגורה, אבל "סתם לפוזה" זו אמירה מטופשת.

• פותח/ת השרשור
אם זה סתם לפוזה, שיורידו את החגורה ויעשו לפניך את אותו משקל לאותן חזרות. אפשר בהחלט להתרגל לעבוד בלי חגורה, אבל "סתם לפוזה" זו אמירה מטופשת.

להיתרגל כן אבל עד משקל מסוים לדעתי אי אפשר לעשות סקווט 200+ ק"ג בלי חגורה. גם אם תשימו עכשיוכמה סירטונים זה לא אומר כלום חגורה זה משהו הכרחי בסקווט בשביל להרים משקל כבד.

• פותח/ת השרשור
איזה בולשיט.
בקשר למה?

עוד לא יצא לי לראות ליפטר שעושה סקווט אם משקלים מכובדים והוא לא שם שם חגורה. ובמה "הפוזה" בדיוק כששמים חגורה? אני באפן אישי לא אוהב לשים חגורה אבל צריך פעם הייתי שם חגורה כשהייתי עושה סקווט 100 ק"ג עכשיו אני שם חגורה כשאני עושה 130-140 ק"ג כי זה עוזר ואין פה שום קשר ל"פוזה"

בקשר למה?

עוד לא יצא לי לראות ליפטר שעושה סקווט אם משקלים מכובדים והוא לא שם שם חגורה. ובמה "הפוזה" בדיוק כששמים חגורה? אני באפן אישי לא אוהב לשים חגורה אבל צריך פעם הייתי שם חגורה כשהייתי עושה סקווט 100 ק"ג עכשיו אני שם חגורה כשאני עושה 130-140 ק"ג כי זה עוזר ואין פה שום קשר ל"פוזה"

אז לא יצא לך. אני ראיתי לא מעט, ואם תתאמץ תמצא גם אתה. אפשר להרים גם 300 קילו בלי חגורה. זה שאתה קבעת שחגורה זה הכרחי לא הופך את זה לנכון.

וזה נחמד שאתה עושה 130 עם חגורה, לא התווכחתי עם היעילות שלה אלא עם הטענה שזה הכרחי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית