הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע הורומוני בלוטת התריס (T3/T4) וירידה במשקל --> מאמר חדש!

StarDust

משתמש משקיע
6,045
1,273
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,290
6,045
1,273
מה הם הורמוני בלוטת התריס? כיצד הם יכולים לעזור לנו להוריד שומן? מה הן הסכנות, תופעות הלוואי וגורמים נוספים שנדרש לקחת בחשבון בזמן נטילת התוסף? כל זאת במאמר הבא.

הורומוני בלוטת התריס וירידה במשקל

תהנו 😈

לפני שאני אשכח - בפסקה "העתיד" שורה שנייה - "נראה כי יד" -> "יש"

עריכה:

מאמר פשוט מעולה ואיכותי, תענוג לקרוא.

האם אפשר להסיק ממנו שאפשר לעשות סייקל T3 למשך חודשיים עם GH במקום טסטוסטרון, כשGH ימלא בהצלחה את תפקיד מניעת פירוק השריר ע"י הT3 למרות שמדובר פה בסייקל מאוד קצר עבור GH?

נערך לאחרונה:
לפני שאני אשכח - בפסקה "העתיד" שורה שנייה - "נראה כי יד" -> "יש"

עריכה:

מאמר פשוט מעולה ואיכותי, תענוג לקרוא.

האם אפשר להסיק ממנו שאפשר לעשות סייקל T3 למשך חודשיים עם GH במקום טסטוסטרון, כשGH ימלא בהצלחה את תפקיד מניעת פירוק השריר ע"י הT3 למרות שמדובר פה בסייקל מאוד קצר עבור GH?
לא. ממש לא יעיל מבחינה כלכלית. בחיטוב טי3 קלן טיפה טסט=תוצאות מרשימות. עם אפשר להוסיף GH מבכינה כלכלית עוד יותר טוב

לא. ממש לא יעיל מבחינה כלכלית. בחיטוב טי3 קלן טיפה טסט=תוצאות מרשימות. עם אפשר להוסיף GH מבכינה כלכלית עוד יותר טוב

בהתעלם הבחינה הכלכלית - האם אפשר להחליף את הGH בטסט מבחינת אנטי קטבוליות או שGH לא מספיק חזק לעשות את העבודה? (במיוחד בטווח שימוש קצר מאוד ביחס לסייקלי GH)

בהתעלם הבחינה הכלכלית - האם אפשר להחליף את הGH בטסט מבחינת אנטי קטבוליות או שGH לא מספיק חזק לעשות את העבודה? (במיוחד בטווח שימוש קצר מאוד ביחס לסייקלי GH)
זה יהיה אפקטיבי אבל מה ההגיון להזריק GH שהוא פי כמה וכמה יותר יקר מטסט?

זה יהיה אפקטיבי אבל מה ההגיון להזריק GH שהוא פי כמה וכמה יותר יקר מטסט?

אין הגיון, שאלה היפותטית לאור העובדה שGH תמיד מומלץ לטווח ארוך מאוד, לא ידעתי שהוא יכול לתת אפקט אנאבולי כבר לטווח הקצר.

הוא לא. IGF-1 הוא מה שנותן את האפקט האנבולי. אם אתה רוצה אז קח כבר IGF-1 אבל גם זה צריך לקחת לתקופות ארוכות על מנת לראות תוצאות ניראות לעין. בקיצור אחי אתה רוצה להמציא את הגלגל זה לא כל כך עובד. תיאוריתית אתה יכול אבל זה ממש לא משתלם ולא יעיל. מה הבעיה לשלב טיפה טסט עם טי3 וקלן. ממה אתה דואג?

הוא לא. IGF-1 הוא מה שנותן את האפקט האנבולי. אם אתה רוצה אז קח כבר IGF-1 אבל גם זה צריך לקחת לתקופות ארוכות על מנת לראות תוצאות ניראות לעין. בקיצור אחי אתה רוצה להמציא את הגלגל זה לא כל כך עובד. תיאוריתית אתה יכול אבל זה ממש לא משתלם ולא יעיל. מה הבעיה לשלב טיפה טסט עם טי3 וקלן. ממה אתה דואג?

אין עניין של דאגה בכלל כי אין לי כוונה לעשות אף אחד מהם, אבל לפי המאמר אפשר היה לחשוב שGH יכול להוות תחליף לטסט בתפקיד מניעת הקטבוליות של T3, ועל זאת הייתה השאלה שלי.
אני מבין שלא, נכון?

כמה טסט היית מריץ 250 ?
ואם כבר אז למה רק טיפה טסט ?

כמה טסט היית מריץ 250 ?
ואם כבר אז למה רק טיפה טסט ?

זאת סתם הייתה צורת דיבור. הכוונה היא שאם אתה כבר הולך לשלב T3 וקלן אז לשלב אותם בסייקל כי T3 הוא קטבולי ובחיטוב זה מתכון בטוח לאיבוד שריר. אתה צריך משהו אנבולי כדי לאזן ושילוב של סטרואידים ביחד יתן תוצאות מצויינות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית