הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התייעצות לגבי הסייקל הבא

• פותח/ת השרשור idan707
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

idan707

משתמש פעיל
794
195
נק' מוניטין:
428
794
195
מחפש המלצות לחומרים לסייקל הבא,כרגע מה שעברתי בסייקלים הקודמים הם טסט ודיבול.
בסייקל הקרוב אני מוריד את הדיבול בגלל כאבי רגליים מטורפים בזמן השימוש ( קרה פעמיים כבר, לאחר שהפסקתי את השימוש של הדיבול נעלמו בכאבים)
חשבתי על טורינבול במקום
לגבי החומר בסיס כמובן טסט אנתת ועכשיו השאלה מה להריץ איתו ביחד? אני קורא באינטרנט בהמון פורומים בחו"ל ופורומים פה ומקבל דעות לכן לכאן לגבי חומרים.
ללכת על דקה? על בולדנון? חלק אומרים בולדנון סטרואיד חלש ולא שווה את הכסף ודקה יעלה בהרבה נוזלים וישבית את המערכת ההורמונלית ליותר זמן.
אז מה אתם אומרים העליית מדרגה לאחר סייקל של טסט ודיבול? מחפש המלצות מבעלי נסיון המטרה כמובן העלאת מסה ולא חיטוב

קצת נתונים יבשים בן 23
90 קילו על 12 אחוז שומן
1.80 גובה

נמאס כבר להסביר..ולראות אנשים שלוקים אנדרול בסייקל ראשון וסוסטנון,ואוראלים בלבד וחושבים שהכל ורוד וזה יתן להם 10 קילו שריר נקי..זה הפך להיות קרקס כבר כל הקטע הזה,התעייפתי.

מה אני אמור לקחת אותם למעבדה שיגידו לי מה יש בזה? חוץ מזה אמרתי מה הזריקו לי זה רק סוסטנון זה לא בסדר?

---------- התגובה התווספה ב 02:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:21 ----------

בקיצור יש לי רק כמה שאלות אם אפשר לענות לי אז תודה 1.אם זה נורמלי שלוקח לתחת שלי שבוע לכאב להפסיק ו2.כמה זמן או כמה זריקות עד שאני מרגיש ורואה עליה בכוח ובמסה כי ביינתים אני לא מרגיש עברו 3 זריקות עשיתי זריקה בשבוע ועכשיו הוא אומר שצריך 2 בשבוע מינון של 1 מל או אחד מליגרם או 1 איך שמודדים את זה

וואי וואי איזה מרגיזים אתם. אפשר רק לדעת אם הכאב בתחת אמור להישאר כל כך הרבה זמן?

תלוי אם אתה אקטיבי או פאסיבי 🤡

מצטער יונתן אתה פשט דפוק על כל הראש,ואתה ילד שמשחק בקקה שחושב שסטרואידים זה טובלרון מהדיוטי פרי,תתעורר קצת על החיים שלך אה...

וואי וואי איזה מרגיזים אתם. אפשר רק לדעת אם הכאב בתחת אמור להישאר כל כך הרבה זמן?

אנחנו מרגיזים יא חתיחת חוצפן קטן אתה עושה שטויות ומזיין לנו על זה את המוח. ולא משנה כמה פעמים אנחנו אומרים לך שאתה עושה שטויות אתה ממשיך לבלבל לנו את המוח עם השטויות שלך אז מי מרגיז פה? ודרך אגב כואב לך בתחת כי קנית חרא חומר שייצרו אותו באיזה דירה מעופשת בלך תדע איפה תגיד תודה שרק כואב לך התחת ולא פיתחת זיהום שיכול לעלות לך בחיים שלך ואני לא צוחק. אז שוב תפסיק לעשות שטויות ויותר חשוב מזה תפסיק לזיין לנו את המוח על זה. ועוד פעם אחת אני רואה פוסט שקשור לנושא הזה של הסוסטנון שלך ותחת הכואב שלך אני מוחק אותו. דיי נמאסת

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין איך הקרקס הזה התחיל בכלל ועוד בפוסט שלי על מה ולמה?
תנעלו או תמחקו זה כבר יוצא מהחורים

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית