הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הפסקתי עם התוספים והכל תקין..

• פותח/ת השרשור BF%
  • פורסם בתאריך

BF%

משתמש מתחיל
31
0
נק' מוניטין:
0
31
0
אז ככה,
השאלה שלי היא כזאת:
אני קורא כבר הרבה זמן ומתעניין ונהגתי לקחת מולטי, סי, די, מגנזיום, אומגה 3 וכבר כמה זמן שאני לא לוקח והכל בסדר..
מה אמור לקרות או יותר נכון מה עלול לקרות במידה ואני אמשיך להתאמן בצורה אינטנסיבית ולא אצרוך את התוספים (בדגש על סי, די ומולטי)
בבקשה לחשוב ואז לענות ולא ההיפך.
תודה לעוזרים.

• פותח/ת השרשור
אני לא ארד לרמה של קולדפייר והאמת שאני די מופתע או ליתר דיוק מאוד מופתע שהוא עדיין פה ולא נזרק ביחד עם הקפטן.
אני נכנס לפורום מידי פעם וכשאני רואה תגובה שלך אז היא תמיד חסרת משמעות או סתם ספאם..
שורה תחתונה
אם הייתי חופר \מציק \ ספאמר \ אהבל וכו' אז לא הייתי אומר כלום על התשובה שנתת אבל אני לא חופר \ מציק \ ספאמר \אהבל וכו' אז אני מצפה ליותר רצינות ואם אין לך משהו מועיל להגיד אז פשוט תחסוך את זה מחברי הפורום.
אני אשמח לקבל תשובה מאנשים יותר רציניים.
תודה מראש.

• פותח/ת השרשור
זהו אז זה העניין..
אני לא בדיק יודע מה יקרה
אני חשבתי אולי שבגלל שכמות הויטמינים והמינרלים שאני מקבל היא זהה לזאת שבן אדם רגיל מקבל אז אני אפצע בגלל שיש לי מעמסה על העצמות\פרקים\שרירים\מע' העצבים גדולה הרבה יותר מאשר בן אדם רגיל שלא מתאמן.
מה היה עלול לקרות אם לא זה?
אני שואל כי אני לא יודע...

אני לא חושב שזה מדיד בכלל, ולא נראה לי שהמולטי ויטמין הוא זה שיציל אותך מפציעה.
או במילים אחרות, לדעתי חוץ מדברים שאתה צריך לקחת כתוצאה מחוסר בבדיקות, כל השאר אופציונלי.

• פותח/ת השרשור
אבל לטיסימוס לפי מה שאני מבין גם הבדיקות דם זה לא מדיד בשביל מתאמנים (בקטע של ידיעה אם יש חוסר בויטמינים) כי נניח שיש גבול מסויים של ויטמין סי ואני מעל הגבול אז הכל טוב ויפה אבל הבעיה היא שאני בן אדם שמתאמן ככה שזה לא מדיד בשבילי כי אני אמור לצרוך הרבה יותר גם אם המדיד מראה שעברתי את הכמות הנורמטיבית...
לא יודע כבר מה נכון.
ניצן מה הקשר למה שאמרת?

התכוונתי בעיקר לויטמין די ואולי לאומגה שלוש כוויסות שומן. ואם חסר ויטמין 12B אז צריך להשלים. כל השאר נראה לי אופציונלי.
אני אגיד לך את האמת, הפסקתי מזמן ללכת אחרי כל ההיסטריה הזאת של הוויטמינים, כשאני "מרגיש" שאני צריך אני לוקח (הכוונה בעיקר למגנזיום לאימונים וויטמין סי כשאני מרגיש חלש/מקורר).

זהו אז זה העניין..
אני לא בדיק יודע מה יקרה
אני חשבתי אולי שבגלל שכמות הויטמינים והמינרלים שאני מקבל היא זהה לזאת שבן אדם רגיל מקבל אז אני אפצע בגלל שיש לי מעמסה על העצמות\פרקים\שרירים\מע' העצבים גדולה הרבה יותר מאשר בן אדם רגיל שלא מתאמן.
מה היה עלול לקרות אם לא זה?
אני שואל כי אני לא יודע...

אה, ואתה גם בטח אוכל כמו בן אדם שלא עושה כלום ובטח גם פציעות מחוסר התאוששות זה משהו שנופל עליך בפתאומיות.

בלי זה לוקח לי הרבה יותר זמן (בין שבוע לשלושה). זה הציל אותי לא פעם בחורף כשחוויתי הבדל של 30 מעלות 6 שעות (מישראל לאירופה וההיפך).
למה הבדל של 30 מעלות הופך אותך לחולה?
או יותר נכון, למה אתה חושב שזה מה שהפך אותך לחולה?

נדמה לא שלא מצאו קשר מי יודע מה טוב בין ויטמין C לבין מניעת צינון.
אבל אני בהחלט זוכר תקופה (בערך לפני איזה 10 שנים) שבה הויטמין הזה שווק מאוד באגרסיביות כמעין סופרמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית