ייעוץ נובה פראם איך החברה ?

בנדה

משתמש פעיל
491
1
נק' מוניטין:
422
491
1
הציעו לי לקחת דקה של החברה הזאת, רציתי לדעת אם נחשבת כחברה איכותית?

• פותח/ת השרשור
אני זוכר פעם שעדי אמר שהם מיוצרים בתאילנד וזה חברה בת של חברה רפואית. בכל מקרה הזמנתי כבר של אורגנון נילך בראש שקט.

רושמים שלא ייתנו לשרלטנים להיות באתר ויש פה אחד שמנסה כל הזמן לדחוף את הזבל שהוא מוכר ,אני לא רואה שום סיבה שמשתמש כזה יהיה רשום פה ,וייטעה אנשים את השם לא רשמתי כי זה מובן מי זה דייי נימאס.

אני זוכר פעם שעדי אמר שהם מיוצרים בתאילנד וזה חברה בת של חברה רפואית. בכל מקרה הזמנתי כבר של אורגנון נילך בראש שקט.

פארמקום מיוצר במולדובה
נובה בגרמניה
גם עם אורגנון יש לא מעט הפתעות ,מכול מה שרשמתה הייתי מציאה ללכת על נובהפארם

---------- התגובה התווספה ב 07:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:13 ----------

רושמים שלא ייתנו לשרלטנים להיות באתר ויש פה אחד שמנסה כל הזמן לדחוף את הזבל שהוא מוכר ,אני לא רואה שום סיבה שמשתמש כזה יהיה רשום פה ,וייטעה אנשים את השם לא רשמתי כי זה מובן מי זה דייי נימאס.

עם כבר התחלתה אז תרשום את השם, עם אתה פותח פה תפתח עד הסוף ,אל תגיד הוא,היא,הם"
כולם יודעים, מי יודע מה? אל תהיה צדיק יותר מאחרים,
זה שאנטון ממליץ בחום על סירוקס בלבד זה בסדר, אין בזה שום דבר רע וגם עם זה מהול באינטרסים כאלה ואחרים, בכול פורם נורמאלי ענשים כמו אנטון הם חלק מהנוף ,כמה שאנטון מבלבל בביצים הוא גם תורם לא מעט ידע אז יאללה חלאס דייי

סירוקס זה סירוקס כולם יודעים שזה חרה, יש כאלה שהחרה הזה נגיש להם יותר מחומרים אחרים והם מעדיפים את זה על פני חיפוש מקור טוב ואמין, או שחוסכים כמה גרושים ובסוף באים לבכות פה על איכות החומר,

פארמקום מיוצר במולדובה
נובה בגרמניה
גם עם אורגנון יש לא מעט הפתעות ,מכול מה שרשמתה הייתי מציאה ללכת על נובהפארם
עד כמה שאני יודע מה שיש בארץ זה הפארמהקום התאילנדי לא המולדבי.

---------- התגובה התווספה ב 07:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:13 ----------

עם כבר התחלתה אז תרשום את השם, עם אתה פותח פה תפתח עד הסוף ,אל תגיד הוא,היא,הם"
כולם יודעים, מי יודע מה? אל תהיה צדיק יותר מאחרים,
זה שאנטון ממליץ בחום על סירוקס בלבד זה בסדר, אין בזה שום דבר רע וגם עם זה מהול באינטרסים כאלה ואחרים, בכול פורם נורמאלי ענשים כמו אנטון הם חלק מהנוף ,כמה שאנטון מבלבל בביצים הוא גם תורם לא מעט ידע אז יאללה חלאס דייי

סירוקס זה סירוקס כולם יודעים שזה חרה, יש כאלה שהחרה הזה נגיש להם יותר מחומרים אחרים והם מעדיפים את זה על פני חיפוש מקור טוב ואמין, או שחוסכים כמה גרושים ובסוף באים לבכות פה על איכות החומר,

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית