הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סלקום דפקו אותי, אפשר להוציא פיצויים?

OverPower

משתמש קבוע
1,633
13
נק' מוניטין:
3,519
1,633
13
שלום לכולם,

בהנחה וסלקום עשו מספר טעויות אנוש חמורות שעלו למשפחה שלנו בהרבה כסף (והם הודו בזה), אפשר איכשהוא להוציא פיצויים מעבר להחזר הכספי שככל הנראה נקבל? (לאיים להחליף חברה, לאיים לתבוע, לאיים לפרסם את הסיפור וכו'...)

עזרה של מישהו עם ניסיון בנושא תוערך מאוד, תודה 😃

שלום לכולם,

בהנחה וסלקום עשו מספר טעויות אנוש חמורות שעלו למשפחה שלנו בהרבה כסף (והם הודו בזה), אפשר איכשהוא להוציא פיצויים מעבר להחזר הכספי שככל הנראה נקבל? (לאיים להחליף חברה, לאיים לתבוע, לאיים לפרסם את הסיפור וכו'...)

עזרה של מישהו עם ניסיון בנושא תוערך מאוד, תודה 😃

עדיף לך לפרסם כאן, תקבל עצה מעו''ד נראה לי יותר מועיל מכמה בילדרים..😃
http://www.lawforums.co.il/

תגיד להם שאתה רוצה החזר כספי או שאתה מוציא מכתב לראשות השניה. אם זה לא עוזר אז תפנה לעו''ד. YES גם עבדו עלינו אומנם לא בכסף או משו, הם הציעו לנו חבילה ממש זולה עם כל הערוצים, רק מה האירוניה שהמבצע היה תקף ליומיים, כלומר הציעו לנו יומיים לפני סיום המבצע. אמא שלי הייתה מנהלת חשבונות והבוס שלה עזר לנו הוא התחיל לפרסם את המקרה בראשות השניה ניסה לדחוף את זה לכל מקום כדאי להוציא לYES שם רע, ואז הם התקשרו אלינו התחילו לבכות לנו שנפסיק לפרסם והם פיצו אותנו לשנה שלמה חינם כל הערוצים הכול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית