הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך אפשר להשיג MRI לגב מהקופה (מכבי)

m0stMuscular

משתמש קבוע
1,425
188
נק' מוניטין:
231
1,425
188
יש למישהו פה טיפים? בסיטי שעשיתי לפני שנה מצאו 2 בלטים, מאז עדיין יש כאבים ואני לא מוכן לקרינה של סיטי
אין לי בעיה להשקיע כמה כסף שצריך בשביל ללכת לרופאים פרטיים וכו אם זה יקדם את המטרה שלי ( MRI פרטי לא עולה בחשבון ראיתי שמדובר ב 5000+ שקלים )

תלך לכמה אורטופדים עד שיהיה מישהו שייתן לך. וסביר להניח שהדבר הראשון שהם יגידו לך זה לנוח מפעילות אז תדגיש שאתה כבר אחרי מנוחה ארוכה ועדיין יש לך כאבים.

• פותח/ת השרשור
תלך לכמה אורטופדים עד שיהיה מישהו שייתן לך. וסביר להניח שהדבר הראשון שהם יגידו לך זה לנוח מפעילות אז תדגיש שאתה כבר אחרי מנוחה ארוכה ועדיין יש לך כאבים.
זהו שגם אם הם נותנים הם שולחים את זה כזה לאישור ואז מכבי לא מאשרים או משהו כזה לא?
אז אולי עדיף לי ללכת למישהו פרטי וההמלצה שלו ל MRI כן תופסת?

זהו שגם אם הם נותנים הם שולחים את זה כזה לאישור ואז מכבי לא מאשרים או משהו כזה לא?
אז אולי עדיף לי ללכת למישהו פרטי וההמלצה שלו ל MRI כן תופסת?
כן, הם שולחים בקשה והקופה צריכה לאשר לך התחייבות אבל בדרך כלל מאשרים. ואני לא יודע לגבי פרטי, למזלי מכבי היו ממש בסדר איתי.

• פותח/ת השרשור
כן, הם שולחים בקשה והקופה צריכה לאשר לך התחייבות אבל בדרך כלל מאשרים. ואני לא יודע לגבי פרטי, למזלי מכבי היו ממש בסדר איתי.
קיבלת MRI לגב? הבנתי שבדרך כלל הקופה לא מאשרת MRI
@mars @SmokingSnake ראיתי פוסט עם תגובות שלכם בנושאים כאלה והמלצתם ללכת לרופא פרטי משום שההמלצה שלו מתקבלת בקופה, ובנוסף ראיתי שבכללית MRI זה לא באישור הקופה והרופא פשוט מפנה? אם זה כך אולי כדאי לי לעבור לכללית
אני חם מאוד על ה MRI הזה ואעשה דברים קיצוניים לקבל אותו כמו גם אשמח לשמוע על איזה סימפטומים להגיד כדי לקבל אותו
(יש לי כאבים חלשים כבר שנה וחצי, מנסה לשקם את זה עם דדליפט רומני קל אבל זה לא ממש משקם)

תודה רבה לכולם

יש למישהו פה טיפים? בסיטי שעשיתי לפני שנה מצאו 2 בלטים, מאז עדיין יש כאבים ואני לא מוכן לקרינה של סיטי
אין לי בעיה להשקיע כמה כסף שצריך בשביל ללכת לרופאים פרטיים וכו אם זה יקדם את המטרה שלי ( MRI פרטי לא עולה בחשבון ראיתי שמדובר ב 5000+ שקלים )
במה אתה חושב שתוצאות mri ישנו את הטיפול בכאבים שלך?

אני לא חושב ככה, אני פשוט רוצה לבדוק שלא החמרתי כלום ולהבין יותר טוב מה הולך שם- הבנתי שב mri רואים יותר טוב מסיטי
אני לא אורטופד או פיזיותרפיסט , אבל לתוצאות ה mri. בקע, פריצה, חוליה כזאת או אחרת לא תהיה שום השפעה על הטיפול בך או מה שאתה אמור/יכול לעשות
תוצאות ה mri לטוב או לרע יבאסו אותך.
אם לא ימצאו כלום, לא תבין למה כואב לך. אם ימצאו חלילה פריצה, אין מה לעשות גם ככה

תמצא פיזיותרפיסט טוב שעובד עם ספורטאים ותכניס לשגרה שלך טיפולים נניח פעם בשבועיים במקביל לעבודה עצמית.
כאבי גב צריך ללמוד לנהל

תרגיש טוב!

• פותח/ת השרשור
אני לא אורטופד או פיזיותרפיסט , אבל לתוצאות ה mri. בקע, פריצה, חוליה כזאת או אחרת לא תהיה שום השפעה על הטיפול בך או מה שאתה אמור/יכול לעשות
תוצאות ה mri לטוב או לרע יבאסו אותך.
אם לא ימצאו כלום, לא תבין למה כואב לך. אם ימצאו חלילה פריצה, אין מה לעשות גם ככה

תמצא פיזיותרפיסט טוב שעובד עם ספורטאים ותכניס לשגרה שלך טיפולים נניח פעם בשבועיים במקביל לעבודה עצמית.
כאבי גב צריך ללמוד לנהל

תרגיש טוב!
תודה, אני פשוט סקרן ורוצה לדעת מה הולך שם,
יש מצב שהבלט נהיה פריצה בלי ששמתי לב לכאב חריג שנהיה פתאום? לפעמים שאני קצת מגזים במשקלים או שהגב קצת מתעגל בדדליפט רומני כואב לי לכמה זמן

ראיתי שבכללית MRI זה לא באישור הקופה והרופא פשוט מפנה?
אני לא סגור על זה 100% אבל נראה לי גם בכללית לקבל MRI זה אותה שיטה - הרופא שולח בקשה והקופה מחליטה אם לאשר התחייבות כספית (אני במכבי אישתי בכללית). בלי קשר לזה גם מהנסיון של אישתי וגם של כמה אנשים שאני מכיר שעברו מכללית למכבי, אל תעבור לכללית זה זוועה.

• פותח/ת השרשור
תודה, עוד טיפים? מה לגבי ללכת לפיזיו פרטי ושהוא יתן את ההמלצה ל MRI זה יכול לעזור? @SmokingSnake ראיתי שכתבת על זה משהו
איזשהם סימפטומיים שכדאי לי לציין? (אין לי סימפטומים חמורים פשוט כאב קל שלא עובר)

תגיד שאתה משתנק מכאבים מטורפים ולא מסוגל לתפקד ביום יום. אני קיבלתי MRI לברך אחרי 3 חודשים מאורטופד בלי בעיה. בדיקות אחרות לא עזרו לשפוך אור על המצב בברך (גידים, רצועות) ולכן היה צורך בMRI. בכל מקרה, אלא אם מדובר במשהו שמצריך ניתוח או משהו פולשני אחר, פיזיותרפיה זו הדרך. וללכת פשוט במשלים בתשלום במקום לחכות לתורים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית