בבקשה תנו לי מידע טוב ככל האפשר,יום חמישי לפני שבוע וחצי הזרקתי את הטסט והדקה זריקה אחרונה לא לקחתי hcg במהלך הסייקל..מחר מחרתיים תודה לאל אני מקבל פרגניל,השאלה היא כזאת מה המינון של הפרגניל שעליי לקחת(אני לוקח בתת עורי עם מזרק אינסולין אגב..מקובל נכון?)מינון וכל כמה ימים בבקשה..ומתי להתחיל עם הטמוקסי והאיקקלומין ביחס לפרגניל ולזריקה האחרונה של הטסט והדקה אסטר ארוך(סייקל 5 שבועות 300 מ"ג טסט כל שבוע ואותו הדבר דקה ואוקסנדרולון אוראלי)אני יודע שחפרתי קצת אבל זה באמת חשוב לי לדעת תודה לכם ממתין לתשובה..
---------- התגובה התווספה ב 04:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 04:03 ----------
יש לציין שעזרתם לי המון עד כה וטוב שאתם כאן!!
---------- התגובה התווספה ב 04:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 04:08 ----------
אני חושב שאני מתחיל להרגיש רגישות בפטמות ומעט עיקצוצים,הטמוקסי והאיקקלומין כבר אצלי הפרגניל בדרך האם זה בסדר אם אתחיל איתם ויומיים לאחר מכן אתחיל פרגניל או להתחיל הכל במקביל ?
---------- התגובה התווספה ב 04:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 04:03 ----------
יש לציין שעזרתם לי המון עד כה וטוב שאתם כאן!!
---------- התגובה התווספה ב 04:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 04:08 ----------
אני חושב שאני מתחיל להרגיש רגישות בפטמות ומעט עיקצוצים,הטמוקסי והאיקקלומין כבר אצלי הפרגניל בדרך האם זה בסדר אם אתחיל איתם ויומיים לאחר מכן אתחיל פרגניל או להתחיל הכל במקביל ?