ייעוץ pct hgc

valentino

משתמש מתחיל
167
1
נק' מוניטין:
182
167
1
בבקשה תנו לי מידע טוב ככל האפשר,יום חמישי לפני שבוע וחצי הזרקתי את הטסט והדקה זריקה אחרונה לא לקחתי hcg במהלך הסייקל..מחר מחרתיים תודה לאל אני מקבל פרגניל,השאלה היא כזאת מה המינון של הפרגניל שעליי לקחת(אני לוקח בתת עורי עם מזרק אינסולין אגב..מקובל נכון?)מינון וכל כמה ימים בבקשה..ומתי להתחיל עם הטמוקסי והאיקקלומין ביחס לפרגניל ולזריקה האחרונה של הטסט והדקה אסטר ארוך(סייקל 5 שבועות 300 מ"ג טסט כל שבוע ואותו הדבר דקה ואוקסנדרולון אוראלי)אני יודע שחפרתי קצת אבל זה באמת חשוב לי לדעת תודה לכם ממתין לתשובה..

---------- התגובה התווספה ב 04:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 04:03 ----------

יש לציין שעזרתם לי המון עד כה וטוב שאתם כאן!!

---------- התגובה התווספה ב 04:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 04:08 ----------

אני חושב שאני מתחיל להרגיש רגישות בפטמות ומעט עיקצוצים,הטמוקסי והאיקקלומין כבר אצלי הפרגניל בדרך האם זה בסדר אם אתחיל איתם ויומיים לאחר מכן אתחיל פרגניל או להתחיל הכל במקביל ?

• פותח/ת השרשור
לומד לומד..הסרט לא כזה רע יכול להיות רע יותר בהרבה..יהיה נחמד אם תתייחס אליי קצת ברצינות ותייעץ לי ותעזור לי במקום שתנתח את הסרט שלי כרע ותמשיך בדרכך עדי,אני באמת זקוק לייעוץ כרגע אז תהיה בן אדם ותעזור

• פותח/ת השרשור
קראתי וקראתי ואני שואל אותך עדי..אני משיג שתי אמפולות של 5000 פרגניל כמה לקחת פעם ראשונה בשביל לתת בעיטה לכל העסק,וכמה בהמשך לדעתך,דעה עניינית בבקשה בכל זאת מדובר על דור ההמשך שלי..

תרגע אחי לא מדובר בדור ההמשך שלך זה לא עובד ככה ולא קורה כל כך מהר. 2500 יחידות פעם בשבוע למשך 4 שבועות כלומד 100מג לחודש וטמוקסיפן 20מג למשך 45 יום. בדיקות ודם ולראות מה המצב.

מה יהיה איתכם אנשים??עושים סייקל ונכנסים לפאניקה..פעם הבאה תהיה בטוח במאה אחוז במה שאתה עושה ותקח כוריגן כמובן...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית