הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אמזון

• פותח/ת השרשור VoClaS
  • פורסם בתאריך

VoClaS

משתמש קבוע
1,450
14
נק' מוניטין:
1,761
1,450
14
מזה בידיוק אמזון? אני יודע שזה סוג של "חנות" באינטרנט אבל האם כל אחד יכול להיות שם מוכר? זה כמו EBAY בעצם? או שיש שם רק דברים חדשים?
ואם אני קונה עם כרטיס אשראי, זה אמין שם? או שהמספר אשראי מגיע למוכר וזה העיניין שהאם הוא אמין?

תודה לעוזרים

אם אתה בישראל אתה לא יכול לקנות שום דבר חוץ מדיסקים וספרים (ואולי עוד דברים קטנים).
זה האתר
www.Amazon.com

וכן כל אחד יכול למכור שם מה שהוא רוצה, אבל AMAZON שוחטים בעמלות.

• פותח/ת השרשור
אם אתה בישראל אתה לא יכול לקנות שום דבר חוץ מדיסקים וספרים (ואולי עוד דברים קטנים).
זה האתר
www.Amazon.com

אני לא שולח לכתובת בארץ.
תאמת שלחתי כבר המחיר היה טוב, אתה רוצה להגיד לי שלא כתוב העמלה? או שהמחיר כולל העמלה? או שאתה בכלל מדבר שהעמלה של המוכר .? חחח
קיצר בדקתי והרטיו היה ממש טוב אבל עדיין אני קצת מפחד על הויזה, המספר והפרטים באים למוכר עצמו ? או שרק הכסף מגיע לחשבון מבלי לדעת את המספר וכל הפרטים האישיים?

תודה על העזרה משה!

זה האתר
www.Amazon.com

עבור ספרים, עדיף (במובני עלות ישירה/מע"מ/זמן/אחר) מארה"ב או UK?

UK - המשלוח יותר זול, ויותר מהיר לארץ. (סדר גודל של שבוע, לעומת US שבד"כ לוקח שבועיים +.)

בפעמים האחרונות שהזמנתי לארץ, הזמנתי מאנגליה. הפאונד נמוך יחסית והמשלוח לוקח בערך 5 ימים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית