הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכירה של תוספי תזונה באיביי/אמזון

JohnSnow

משתמש מתחיל
129
9
נק' מוניטין:
9
129
9
היי יש לי ספק של תוספי תזונה (לא לפיתוח גוף) בארץ כביכול אין לו מחיר שוק גלובלי.
רציתי לדעת אם מישהו פה עשה/עושה את זה, ואיך מנסחים או מאיפה להעתיק תקנון שיוכל להגן עליי במקרה של תופעות לוואי של הקונה .
לדוגמא אני מתאר לעצמי שiherb או dymatize מוגנים לחלוטין מתביעות/תלונות על המוצר.

אני לא עו'ד, אבל אין תקנון או הצהרה שתגן עליך.
אתה צריך לרכוש סוג ביטוח כמו אחריות מקצועית/אחריות מוצר.
תתייעץ עם עו''ד

אם אין לך נסיון עם אי קומרס אני ממליץ לך לעשות קודם כל קורס או מחקר בעצמך של לפחות חצי שנה ואז להחליט אם להתחיל עם זה.

אמאזון לדוגמא, משנה כל הזמן את האלגוריתם שלה וצריך לדעת איך להיות רלוונטי, איך לעבוד איתה, האם אתה הולך לשלוח את המוצרים בעצמך או לשלוח אותם לאמאזון שישלחו בשבילך? אתה יודע כמה עולה העלות שליחה שלך מול העלות של אמאזון?
כמה מיסים אמאזון לוקחים ולפי איזה קטגוריות?
איך בכלל מעלים מוצר לאמאזון , צריך לצלם להם כל רכיב ולשלוח להם פירוט לגביי המרכיבים את זה אני יודע מהביוטי אבל אולי הקטגוריה של האוכל היא שונה וצריך להביא להם עוד דברים.
קח בחשבון שהיום אמאזון יכול להצליח רק אם זה עסק שאתה משקיע עליו הרבה מחקר ומחשבה.

לגביי מה ששאלת מבחינת חוקיות גם אם אתה ׳מוגן׳ זה לא אומר שלא יגררו אותך לבית משפט ויציקו לך.
מבחינה כספית אמאזון לא אחראית על החזרות או ביטולי אשראי כאלו ואחרים והם יקחו את הכסף ממך.
אתה יכול לעשות ביטוח, תבדוק כמה עולה..
בכל מקרה ממליץ לך לפני שאתה נכנס לאמאזון/אייביי באמת להבין מה מצריך ממך לפתוח שם חנות
(למכור כאדם פרטי מאוד לא מומלץ, רק כחברה)

בתור אחד שמכר באיביי/אמזון זה לא כל כך מסובך כמו שאתם מתארים אתזה פה
מה שכן צריך כמה קורסים בסיסיים כדי לדעת מי נגד מי, לא מדבר על קורסים של אלפי שקלים
אלה ובינרים של כמה שעות בעלות של 40$, תוך פחות מחודש אתה יודע כמעט הכל על הפלטפורמות

כיום אני מוכר דרך אתר פרטי שלי, בגלל שאיביי ואמזון העלו את העמלות וההגבלה למוצרים והפכו ללא משתלמים
במקרה ויש לך מוצר מנצח במחיר טוב, מציע לך לפתוח אתר פרטי דרך אחת הפלטפורמות shopify/wix וכו.

כמו כן אפשר להכנס ל fiverr ולקנות ב5-10 דולר ניסוח יפה שיגן עלייך מכל דבר שעלול לקרות.

בתור אחד שמכר באיביי/אמזון זה לא כל כך מסובך כמו שאתם מתארים אתזה פה
מה שכן צריך כמה קורסים בסיסיים כדי לדעת מי נגד מי, לא מדבר על קורסים של אלפי שקלים
אלה ובינרים של כמה שעות בעלות של 40$, תוך פחות מחודש אתה יודע כמעט הכל על הפלטפורמות

כיום אני מוכר דרך אתר פרטי שלי, בגלל שאיביי ואמזון העלו את העמלות וההגבלה למוצרים והפכו ללא משתלמים
במקרה ויש לך מוצר מנצח במחיר טוב, מציע לך לפתוח אתר פרטי דרך אחת הפלטפורמות shopify/wix וכו.

כמו כן אפשר להכנס ל fiverr ולקנות ב5-10 דולר ניסוח יפה שיגן עלייך מכל דבר שעלול לקרות.

עצם העובדה שעזבת את אמאזון מראה כמה לא היית מוכן לרגולציה, אני גם עובד בנושא (אמנם לא באופן ישיר) אבל יודע את כל השינויים וכל הטריקים.
למכור באמזון זה לא מסובך, להשאר רלוונטי , להשיג קניות אורגניות ולהרוויח מספיק כסף בדרך זה לא פשוט היום וצריך לדעת בדיוק מה אתה עושה.

זה לא שלא הייתי מוכן, אם לא הייתה לי אלטרנטיבה אחרת הייתי עדיין מוכר באמזון/איביי
פשוט הרווח באתר פרטי גבוה יותר והעמלות נמוכות באופן משמעותי.
אם כמו שהוא כתב יש לו מוצר טוב במחיר שאי אפשר להשיג הוא יכול בעזרת פרסום יעיל בפייסבוק למכור יפה מאוד.

זה לא שלא הייתי מוכן, אם לא הייתה לי אלטרנטיבה אחרת הייתי עדיין מוכר באמזון/איביי
פשוט הרווח באתר פרטי גבוה יותר והעמלות נמוכות באופן משמעותי.
אם כמו שהוא כתב יש לו מוצר טוב במחיר שאי אפשר להשיג הוא יכול בעזרת פרסום יעיל בפייסבוק למכור יפה מאוד.

טוב אתה עובד מהארץ זה קצת שונה, מי שגר בארצות הברית הרבה יותר נוח למכור באמאזון.
אני מכיר חברות עם 12 עובדים שמוכרות 2 מליון דולר בחודש ונט של משהו כמו 1+ על זה בלי אינבנטורי ובלי להתעסק בשיפינג (ישראלים אגב) רק פרסום...

האמת שאין לי מושג איך עובדים עם אמאזון מהארץ

טוב אתה עובד מהארץ זה קצת שונה, מי שגר בארצות הברית הרבה יותר נוח למכור באמאזון.
אני מכיר חברות עם 12 עובדים שמוכרות 2 מליון דולר בחודש ונט של משהו כמו 1+ על זה בלי אינבנטורי ובלי להתעסק בשיפינג (ישראלים אגב) רק פרסום...

בקצרה זה כאב ראש אחד גדול לשלוח אליהם ציוד למחסנים
וחוץ מזה הם מאוד בעייתיים עם החזרות, בן אדם רק אומר שמשהו לא בסדר בום מאשרים שיחזיר ואם זה נשלח מהמחסנים שלהם וזה מוצר יקר אז נדפקת ולך תמצא איך לשלוח את זה ביוקר לארץ בשביל לבדוק את זה(ולגלות שהכל תקין)

נכון, בגלל לעבוד מארהב יותר נוח בעיקרון

בקצרה זה כאב ראש אחד גדול לשלוח אליהם ציוד למחסנים
וחוץ מזה הם מאוד בעייתיים עם החזרות, בן אדם רק אומר שמשהו לא בסדר בום מאשרים שיחזיר ואם זה נשלח מהמחסנים שלהם וזה מוצר יקר אז נדפקת ולך תמצא איך לשלוח את זה ביוקר לארץ בשביל לבדוק את זה(ולגלות שהכל תקין)

רוב האנשים שעובדים מהארץ עם אמזון זה דרופשיפינג בין מוצרים של אמזון פריימ לאיביי ומשם ללקוח בארה"ב
ז"א שפיזית המוצר לא מגיע לישראל ולא צריך לשלוח אותו לארה"ב, אלה דרופ ברווח של כמה דולרים למוצר.
יש תוכנות חזקות היום שמוצאות מרווח מכירה בין אמזון לאיביי וככה אפשר להרוויח יפה ממוצרים של אמזון שנמכרים דרך איביי.

אבל בעיקרון אתה צודק זה קצת סיפור אם המוצר שלך נמצא בישראל ואתה רוצה למכור דרך אמזון
אלה אם כן המחיר שלך באמת אטרקטיבי או שהמוצר מאוד יחודי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית