הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרגניל

valentino

משתמש מתחיל
167
1
נק' מוניטין:
182
167
1
עדי ביקשת שאני ארכז את כל השאלות אז אני עושה זאת בעניין הפרגניל..

1-האם זה וודאי שפרגניל יכול להישמר מחוץ למקרר עד הערבוב..בבית מורקחת הוא נשמר בקירור וזה לא ברור למרות שאני בודק זאת עם היבואן ובהמשך עם היצרן אשמח לקבל תשובה ואעדכן אתכם גם במה שאני גיליתי..?
2-האם ניתן להזריק את הפרגניל במזרק אינסולין בהזרקה תת עורית..?
3-האם אני יכול לשמר את הפרגניל בעזרת המים סודיום כלוריד 0.9 שאלו הם מי האינפוזיה מבירור קצר שעשיתי עם רוקחת ובמידה וכן לכמה זמן אפשר לשמר זאת כך במקרר..?

נערך לאחרונה:
עדי ביקשת שאני ארכז את כל השאלות אז אני עושה זאת בעניין הפרגניל..

1-האם זה וודאי שפרגניל יכול להישמר מחוץ למקרר את הערבוב..בבית מורקחת הוא נשמר בקירור וזה לא ברור למרות שאני בודק זאת עם היבואן ובהמשך עם היצרן אשמח לקבל תשובה ואעדכן אתכם גם במה שאני גיליתי..?
2-האם ניתן להזריק את הפרגניל במזרק אינסולין בהזרקה תת עורית..?
3-האם אני יכול לשמר את הפרגניל בעזרת המים סודיום כלוריד 0.9 שאלו הם מי האינפוזיה מבירור קצר שעשיתי עם רוקחת ובמידה וכן לכמה זמן אפשר לשמר זאת כך במקרר..?

1 חייב בקירור.
2 כן
3 כבר ענו לך שכן.

• פותח/ת השרשור
רגע רגע אחד..טעיתי באיות ותיקנתי ואולי לא הבנתם למען הסר ספק...פרגניל לא יכול להישמר עד הערבוב מחוץ לקרור???? ולגביי המי אינפוזיה כמה זמן זה יכול לשמור לי את החומר במקרר?

רגע רגע אחד..טעיתי באיות ותיקנתי ואולי לא הבנתם למען הסר ספק...פרגניל לא יכול להישמר עד הערבוב מחוץ לקרור???? ולגביי המי אינפוזיה כמה זמן זה יכול לשמור לי את החומר במקרר?

פאק יש לך בעיות חזקות בהבנה 😵

בפעם המי יודע מה חייב בקירור אחרת זה הולך לעזאזל אם או בלי מים.

• פותח/ת השרשור
זכור לי באחד הפוסטים הקודמים שציינו אחרת שהפרגניל יכול להישמר בטמפ' החדר עד הערבוב..לא משנה תודה..

רק עם מים בקטריאוסטטים זה נשמר בקירור חודש
עם המים שבאים עם הפרגניל זה נשמר רק 24 שעות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית