ייעוץ משלוח תוספים מארה"ב

מתן וענונו

משתמש מתחיל
277
0
נק' מוניטין:
22
277
0
חבר טוב שלי גר כרגע בניו-יורק ורציתי לנצל את זה.
אם הוא קונה לי שם מספר תוספים יש אפשרות לשלוח אותם לארץ בלי מכס או משהו כזה?

הוא ישלח את החבילה ללא קבלה או כל דבר שמראה על הסכום.

• פותח/ת השרשור
קראתי את המדריך כמה פעמים בעבר ושוב עכשיו, משום מה שכחתי שלא משלמים על זה מכס ורק מעמ.

השאלה שלי אם יש אפשרות שהחבילה לא תתקע במכס ?
זה הדבר היחיד שמפריע לי.
אין לי זמן, כח ועצבים ללכת למכס.

חבילות שהוזמנו מחול הגיוני שהם יתקעו במכס, השאלה אם חבליות "פרטיות" לא מגיעים לבית או ישר לדואר.

אין הבדל מי שולח, חנות או אדם פרטי. תבקש מהחבר שיכניס לחבילה (או ישלח לך סריקה של) חשבונית הקניה, אחרת הם יפתחו את החבילה ויעריכו מחירים בעצמם.
תכלס, נראה לי שזה יצא זול יותר ב BB.COM

מה שלא יהיה אל תשלח בשום חברת שליחויות חוץ מהדואר,FED-EX עיכבו לי משלוח של 2 מוצרים בטענה שמשרד הבריאות אמור לבדוק אותם,כמו כן הן רצו 137 שח עמלת בדיקה של משרד הבריאות,במידה ומשרד הבריאות מחליט אכן לבדוק את החבילה האגרה היום 425 ש"ח,שהבכתי את המנהלת שם ואמרתי לה שהעמלה שהיא רוצה לגבות בכלל לא הולכת למשרד הבריאות אלא אליהם היא התנצלה וזיכתה אותי ב 137 שקלים,בדואר זה לא קורה,אם החבילה פחות מ 50 דולר אתה מקבל אותה לסניף הקרוב ללא עמלה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
המטרה לעשות משלוח לחבר מ BB.COM ושהוא ישלח לארץ.
אני מוכן לעשות הכל במטרה להמנע מהקטע של המכס.

אם על החבילה יהיה כתוב פחות מ 50 דולר אבל בפועל יהיה שם מעל 100 דולר יש להם דרך לדעת ?
הם יפתחו ?

תקשיב מתן, יש אשכול מיוחד לשאלות בנוגע להזמנות מחו"ל ואתה פותח אשכול חדש?
תפסיק לפתוח כל הזמן אשכולות על כל שאלה קטנה שעולה לך לראש. תערוך חיפושים ותשאל שאלות במקומות הנכונים.
קיבלת אזהרה.

המטרה לעשות משלוח לחבר מ BB.COM ושהוא ישלח לארץ.
אני מוכן לעשות הכל במטרה להמנע מהקטע של המכס.

אם על החבילה יהיה כתוב פחות מ 50 דולר אבל בפועל יהיה שם מעל 100 דולר יש להם דרך לדעת ?
הם יפתחו ?

אם תשלח בדואר רוב הסיכויים שלא יפתחו,אם כן רק שתדע שהמוכסים לא טפשים ויש להם יכולות לעלות על המחירים בקלות..יש אינטרנט היום...

1. גם חבילות מ BB.COM לפעמים מגיעות לדואר ליד הבית אי אפשר לדעת למה כמה ואיך זה קורה אבל זה קרה לי לא פעם אחת
2. יצא לך יותר יקר לשלוח את דרכו מאשר ישירות דרך BB.COM
3. אם כבר הוא שולח שירשום על החבילה שכולל משלוח והכל יצא פחות מ50$ (חייבים להצהיר בארה"ב על ערך המוצר) שירשום נגיד משהו מפגר כמו 38$ או משהו כזה, ולא אי אפשר לדעת את השווי האמיתי אלא אם יזמנו אותך למכס ויבקשו קבלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית