דיון סייקל

valentino

משתמש מתחיל
167
1
נק' מוניטין:
182
167
1
יש לי תקופה של חודשיים לפחות ללמוד כמה שיותר ולהחליט על סייקל.
בהתחשב שלקחתי סייקל נחות מאוד מכל הבחינות חומרים,זמן הסייקל ומה לא..והגוף התנסה בחומרים כך שאני לא יודע אם רק טסט כדאי לסייקל הבא כי חשוב לי למצות אותו..חוץ מזה שהייתי רוצה מעט להפחית מהתופעות לוואי של הטסט במינונים גבוהים יחסית ולשלב איתו עוד חומר.
מה הן ההמלצות לסייקל מסה אני בן 30 1.67 משקל 75 אשמח לשמוע הרבה חוות דעת

שמע אנלא יודע כמה שנים אתה מתאמן,אחוז שומן, נתונים וכו',אבל הסייקל האידיאלי זה אנתיית,אם זה סייקל שני אפשר לשלב דיבול למשך חודש,כוריגון,טומקסיפן קיצר אתה מכיר את ההמשך.

• פותח/ת השרשור
דיבול זה אוראלי..נכון..כמה מיליגרם דיבול ליום? ואת האנתיית לכמה זמן 10 שבועות ככה? ומאיזה שבוע לשבוע דיבול?

אזוב אותך מסייקלים ,אולי בכול זאת תוותר ותשאר איך שאתה ותתאמן חזק, יש ענשים שהעסק הזה לא בא להם בטוב, תחשוב על זה עוד פעם

• פותח/ת השרשור
את הדיבול מומלץ לקחתבחודש ה-1 או השני ומיקי..כשעושים דברים בצורה נכונה אז העסק הזה בא לי טוב לגמרי

קודם תתאושש
אחר כך אם הכל תקין והחלטת לעשות קח רק טסט 500 מ"ג ל10 שבועות
אל תוסיף כלום, זה שתוסיף חומר לא ישפר לך את התוצאות של הסייקל ורק יכול לגרום לעוד תופעות לוואי מיותרות

שמע אחי קודם כל זה החלטה שלך,אתה יכול לשלב דיבול כמו שאמרנו,או דקה,או אנבאר למרות שזה חלש יחסית אבל יכול לעבוד טוב עם טסט שוב שבהתאם למטרות שלך.

• פותח/ת השרשור
עוד לא החלטתי חשוב לי למצות את הסייקל הזה ,החשש שלי הוא בגלל שהגוף שלי נחשף לחומרים כבר ההשפעה תהיה פחות משמעותית..דיבול לוקחים בד"כ בחודש ה-1 בגלל שלטסט לוקח איזה שבועיים לפחות עד שהוא משפיע..נכון..

נערך לאחרונה:
קודם כל תבדוק שכל הערכים חזרו לנורמל

טסט תפקודי כבד לחץ דם סוכר וכל הדברים השגרתיים
אני הייתי ממתין לפחות שלושה חודשים עד הסייקל הבא מתאמן טוב ואוכל טוב ומתכונן לסייקל הבא ביתר דיוק ומקצועיות.
סייקל שני תעשה רק טסט אנטט 500 בשבוע. הרי אמרת שהראשון היה קצר וירוד. תשיג חומר טוב ואמין ותשאר על הסייקל הזה.
ולהבא שיהיה לך את כל הסייקל מראש!
בהצלחה*

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית