הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נאדה

Shahar I

משתמש פעיל
330
0
נק' מוניטין:
218
330
0
שמעתי על משקה חדש שנקרא נאדה ששותים אחרי אלכוהול והוא מונע האנג אובר(קוראים לזה נאדה) מישהו שמע על זה? זה פועל? ומישהו יודע כמה בריא הדבר הזה?

לגבי נאדה

גם אני פגשתי במשקה באיזה פאב בתל אביב ועיניין אותי מה יש בו ואם זה בריא אז שאלתי את המנהל צוות שהיה שם מטעם החברה שלהם (משקה **** קוראים להם) - הוא הפנה אותי לעמוד שלהם בפייסבוק ולאתר ומסתבר שהרכיבים הפעילים הם טבעיים בלבד (אורז או משהו כזה ועוד צמחים מהטבע)
קראתי על הפחית שזה באישור משרד הבריאות

אה אחי ודרך אגב הוא אמר לי לשתות את זה לפני ששותים את האלכוהול או לערבב את זה עם וודקה ולא לפני - מומלץ כי קמתי בלי האנגאובר בכלל

גם אני פגשתי במשקה באיזה פאב בתל אביב ועיניין אותי מה יש בו ואם זה בריא אז שאלתי את המנהל צוות שהיה שם מטעם החברה שלהם (משקה NADA קוראים להם) - הוא הפנה אותי לעמוד שלהם בפייסבוק ולאתר ומסתבר שהרכיבים הפעילים הם טבעיים בלבד (אורז או משהו כזה ועוד צמחים מהטבע)

אה אחי ודרך אגב הוא אמר לי לשתות את זה לפני ששותים את האלכוהול או לערבב את זה עם וודקה ולא לפני - מומלץ כי קמתי בלי האנגאובר בכלל

אם קמת בלי האנגאובר סימן שזה עובד.
חברים, מצאנו תרופה להאנגאובר. רוצו לקנות!!

גם אני פגשתי במשקה באיזה פאב בתל אביב ועיניין אותי מה יש בו ואם זה בריא אז שאלתי את המנהל צוות שהיה שם מטעם החברה שלהם (משקה *** קוראים להם) - הוא הפנה אותי לעמוד שלהם בפייסבוק ולאתר ומסתבר שהרכיבים הפעילים הם טבעיים בלבד (אורז או משהו כזה ועוד צמחים מהטבע)

נרשמת למערכת רק בשביל זה? אני מתפלא שלא הוספת קישור לאתר. קידום אתרים זה לא מה שהיה פעם.

הגרמנים השפיעו, הא? 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אז הוא לא רק מטריל. טענת שהוא לא עושה כלום מועיל. 😃

לא, הוא נגרם כי זינו החייזר השליט על הגלקסיה לפני טריליוני שנה זרק חייזרים להר געש בכדור הארץ והרוחות שלהם פוקדות אותנו עד היום שאנחנו עושים דברים שובביים כמו לשתות אלכוהול.

לא יודע. אבל זה התרופת סבתא שעוברת מדור לדור אצל כל ברמן שמכבד את עצמו.

לא יודע. אבל זה התרופת סבתא שעוברת מדור לדור אצל כל ברמן שמכבד את עצמו.

אוקיי.
אפשר לדעת מה לגבי משקאות ישנים?
יש לי חבר שיש לו בר בבית שרוב המשקאות מעל 20 שנה.
אם אני שותה אצלו (לא הרבה, רחוק ממצב של לא לזכור מה עשיתי באותו לילה) ושותה הרבה מים לפני ובמהלך הלילה, יש סיכוי להנגאובר?
(אני אף פעם לא קם עם הנגאובר. פשוט ראיתי שהתייחסת לזה פעם אחת בפורום)

נערך לאחרונה:
אוקיי.
אפשר לדעת מה לגבי משקאות ישנים?
יש לי חבר שיש לו בר בבית שרוב המשקאות מעל 20 שנה.
אם אני שותה אצלו (לא הרבה, רחוק ממצב של לא לזכור מה עשיתי באותו לילה) ושותה הרבה מים לפני ובמהלך הלילה, יש סיכוי להנגאובר?
(אני אף פעם לא קם עם הנגאובר. פשוט ראיתי שהתייחסת לזה פעם אחת בפורום)
נסה ותראה.
אני לא מומחה להאנג אובר. 😃
אבל ככל שהמשקה יותר ישן, כך גדל הסיכוי להאנג אובר. כך שאתה לא רוצה להשתכר מקוניאק 😃
ועדיף לאכול ולשתות מאשר רק לשתות.

נסה ותראה.
אני לא מומחה להאנג אובר. 😃
אבל ככל שהמשקה יותר ישן, כך גדל הסיכוי להאנג אובר. כך שאתה לא רוצה להשתכר מקוניאק 😃
ועדיף לאכול ולשתות מאשר רק לשתות.
עדיף לא לשתות בכלל. אלכוהול זה רצח!! ג'וינטים להמונים@#%

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית