עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם אני פגשתי במשקה באיזה פאב בתל אביב ועיניין אותי מה יש בו ואם זה בריא אז שאלתי את המנהל צוות שהיה שם מטעם החברה שלהם (משקה NADA קוראים להם) - הוא הפנה אותי לעמוד שלהם בפייסבוק ולאתר ומסתבר שהרכיבים הפעילים הם טבעיים בלבד (אורז או משהו כזה ועוד צמחים מהטבע)
קראתי על הפחית שזה באישור משרד הבריאות
אה אחי ודרך אגב הוא אמר לי לשתות את זה לפני ששותים את האלכוהול או לערבב את זה עם וודקה ולא לפני - מומלץ כי קמתי בלי האנגאובר בכלל
גם אני פגשתי במשקה באיזה פאב בתל אביב ועיניין אותי מה יש בו ואם זה בריא אז שאלתי את המנהל צוות שהיה שם מטעם החברה שלהם (משקה *** קוראים להם) - הוא הפנה אותי לעמוד שלהם בפייסבוק ולאתר ומסתבר שהרכיבים הפעילים הם טבעיים בלבד (אורז או משהו כזה ועוד צמחים מהטבע)
קראתי על הפחית שזה באישור משרד הבריאות
אה אחי ודרך אגב הוא אמר לי לשתות את זה לפני ששותים את האלכוהול או לערבב את זה עם וודקה ולא לפני - מומלץ כי קמתי בלי האנגאובר בכלל
מניעת האנגאובר= RED EYE.
הגרמנים השפיעו, הא? 😃
http://www.youtube.com/watch?v=D0PKLyyc8Hc
לא יודע. אבל זה התרופת סבתא שעוברת מדור לדור אצל כל ברמן שמכבד את עצמו.
הוא כנראה ניסה, אבל המערכת חוסמת פירסום קישורים עד שיש לך 10 הודעות.נרשמת למערכת רק בשביל זה? אני מתפלא שלא הוספת קישור לאתר. קידום אתרים זה לא מה שהיה פעם.
נסה ותראה.אוקיי.
אפשר לדעת מה לגבי משקאות ישנים?
יש לי חבר שיש לו בר בבית שרוב המשקאות מעל 20 שנה.
אם אני שותה אצלו (לא הרבה, רחוק ממצב של לא לזכור מה עשיתי באותו לילה) ושותה הרבה מים לפני ובמהלך הלילה, יש סיכוי להנגאובר?
(אני אף פעם לא קם עם הנגאובר. פשוט ראיתי שהתייחסת לזה פעם אחת בפורום)
עדיף לא לשתות בכלל. אלכוהול זה רצח!! ג'וינטים להמונים@#%נסה ותראה.
אני לא מומחה להאנג אובר. 😃
אבל ככל שהמשקה יותר ישן, כך גדל הסיכוי להאנג אובר. כך שאתה לא רוצה להשתכר מקוניאק 😃
ועדיף לאכול ולשתות מאשר רק לשתות.