הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

WSOP-היום לו חיכיתי כל השנה

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
אני יודע שהטורניר כבר רץ אבל אני שונא לראות את הלייבסטרים ואני מעדיף משבוע לשבוע להיות במתח
מי שכמוני היום יצאו 2 הפרקים הראשונים של הMAIN EVENT
הינה הם באיכות HD בחלק 1

(זה פרק 5-6 כי פרקים 12 ו3-4 אלו הם טורנירים אחרים,אחד זה ההדסאפ והשני זה ה50K PLAYER CHAMPIONSHIP

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני מעדיף את הcash games עם הpro's כי שם באמת רואים אסטרטגיות...
אני זוכר שראיתי wsop כמה פעמים והיתה לי תחושה שכל סיבוב מישהו נכנס אול-אין וכל סיבוב משהו השווה...

• פותח/ת השרשור
אני מעדיף את הcash games עם הpro's כי שם באמת רואים אסטרטגיות...
אני זוכר שראיתי wsop כמה פעמים והיתה לי תחושה שכל סיבוב מישהו נכנס אול-אין וכל סיבוב משהו השווה...

זה כי הם חותכים לך את הקטעים הטובים
בעיקרון יום אחד בWSOP לוקח 9 שעות אפילו יותר
לכן הם לא רוצים שתמות..
ולדעתי להיפך
בקאש גיים יש פחות אסטרטגיה כי זה כסף על השולחן
בטורניר במידה ואתה מגיע ל100 מתוך 8000 אתה חושב הרבה יותר ואתה מנסה להיכנס לראש של היריב.
אם כבר קאש גיים אז אולי משחקים שלא משדרים בטלויזיה.מה שהיה שווה בטלויזיה זה רק הייסטייקס פוקר אבל גם הוא נהיה פח זבל בעונה 7 חוץ מפיל גלפונד.
50 אלף דולר על השולחן לרוב האנשים שם בקושי מזיז את הבנקרול
לזכות בצמיד מעלה לכל אחד משם את המוניטין

נכון רובם זבל, אבל היתה עוד תוכנית(ועדיין יש אני חושב), בדרך כלל עם פיל אייבי, טום דוואן, פטריק אנטוניוס, דיויד בנימין, גס הנסן ועוד כמה מתחלפים ושם שיחקו על סכומים גדולים דווקא... אני זוכר קופות של 800k+

וואו אני זוכר את זה כמה זמן לא ראיתי את הטורניר או פוקר בכללי,לצערי פוקר נהיה דבר מגעיל שהישראלים נכנסו אליו חחחחח
אבל תודה אין כמו לראות את הטובים.

מעניין מאוד..
תביא איזה סרטון של משחק שנחשב לממש גדול וסכומים ענקים סתם מעניין לראות
תודה

• פותח/ת השרשור
נכון רובם זבל, אבל היתה עוד תוכנית(ועדיין יש אני חושב), בדרך כלל עם פיל אייבי, טום דוואן, פטריק אנטוניוס, דיויד בנימין, גס הנסן ועוד כמה מתחלפים ושם שיחקו על סכומים גדולים דווקא... אני זוכר קופות של 800k+

full tilt the cash game אולי?
זה הפסיק כי הטילט נפל

---------- התגובה התווספה ב 02:31 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:30 ----------

מעניין מאוד..
תביא איזה סרטון של משחק שנחשב לממש גדול וסכומים ענקים סתם מעניין לראות
תודה

תפחש high stakes poker
ביו טיוב,ממליץ על עונה 6 5 ו4

full tilt the cash game אולי?
זה הפסיק כי הטילט נפל

---------- התגובה התווספה ב 02:31 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:30 ----------

תפחש high stakes poker
ביו טיוב,ממליץ על עונה 6 5 ו4

לא זה לא זה, מה שאני מדבר, כל קופה היו מגיעים לסכומים לא רעים, משהו כמו 50k לקופה בממוצע, בעיקר כי היו שם טום דאוון ששיחק כמעט כל יד והקפיץ כל קופה...

• פותח/ת השרשור
לא זה לא זה, מה שאני מדבר, כל קופה היו מגיעים לסכומים לא רעים, משהו כמו 50k לקופה בממוצע, בעיקר כי היו שם טום דאוון ששיחק כמעט כל יד והקפיץ כל קופה...

POKER AFTER DARK?
אני זוכר בהייסטייקס פוקר טום דוואן שהוא הגיע בעונה 5 הוא היה מעיף שם את כולם

חברים, אין בעיה שתצפו בתוכניות האלה. אבל שימו לב שלא תגררו לכך בעצמכם!

הימורים לא נגמרים בhappy ending כמעט אף פעם, אז באמת חבל להיכנס לזה.

*לתשומת ליבכם*

הדרך היחידה שבה פוקר יביא אותך לאסון זה רק אם יש לך בעיה של התמכרות להימורים, זאת אומרת שהבעיה אצלך, ולא אצל המשחק.

• פותח/ת השרשור
וואי זה טוב, באיזה ימים יוצאים הפרקים?
אני חושב שרביעי
הדרך היחידה שבה פוקר יביא אותך לאסון זה רק אם יש לך בעיה של התמכרות להימורים, זאת אומרת שהבעיה אצלך, ולא אצל המשחק.
אתה צודק לגמרי

היד הכי מוכרת בפוקר
לסיני הזה יש את המזל הכי חרא בעולם גם עכשיו אפשר לראות את זה בפרק הראשון או השני

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה שהימורים זה לא חוקי זה בגלל המדינה המפגרת שאתה חי בה. אתה יודע כמה כסף זה היה מכניס למדינה?

לא מבין איך מה ששמתם יותר מעניין מזה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית