הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

WSOP-היום לו חיכיתי כל השנה

Happy ending זה בתאילנד, לא בפוקר.

happy ending זה סוף שמח, כמו באגדות ובסרטים.
לדוגמא: אדם מהמר, זוכה, וחי באושר ועושר עד סוף ימיו.
בפועל? זה לא קורה מהימורים, אלא ההפך הגמור!

😣

פוקר? אתה לא משחק נגד הבית בכלל

סליחה ידידי אבל לא ירדתי לסוף דעתך פה. מה הכוונה?

הדרך היחידה שבה פוקר יביא אותך לאסון זה רק אם יש לך בעיה של התמכרות להימורים, זאת אומרת שהבעיה אצלך, ולא אצל המשחק.

ולמרות זאת, רבים מהאנשים נופלים קורבן לענייין הזה.
איך אדם אמור לדעת אם יש לו את הבעיה הזו או לא? בשביל מה לקחת "סיכון"?
שוב, יש סיבה שהמדינה אוסרת על הימורים.

זה שהימורים זה לא חוקי זה בגלל המדינה המפגרת שאתה חי בה. אתה יודע כמה כסף זה היה מכניס למדינה?

כולי תקווה שיבוא יום ותבין שכסף זה לא הכל בחיים.

---------- התגובה התווספה ב 15:16 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:14 ----------

כן, כי כל מה שלא חוקי אנשים פשוט לא עושים. ראה ערך סמים.

לא אמרתי שאנשים לא עושים, אמרתי שאנשים לא צריכים לעשות.

אם לצורך העניין פותח הנושא היה מציג סרטון ובו רואים אנשים משתמשים בסמים ומספרים על ההנאה שבכך, האם זה היה בסדר?

אני חושב שכולכם יודעים את התשובה; ובהתאם לכך כמובן יודעים להשליך על הנושא הזה.

לא אמרתי שאנשים לא עושים, אמרתי שאנשים לא צריכים לעשות.

אם לצורך העניין פותח הנושא היה מציג סרטון ובו רואים אנשים משתמשים בסמים ומספרים על ההנאה שבכך, האם זה היה בסדר?

אני חושב שכולכם יודעים את התשובה; ובהתאם לכך כמובן יודעים להשליך על הנושא הזה.

ומי אתה שתקבע מה אנשים צריכים או לא צריכים לעשות לעצמם? ברור שסמים זה בסדר. אנחנו בני אדם מבוגרים, כל אחד יכול לבחור את הרעל שלו לבד.

• פותח/ת השרשור
מי שבאמת ראה

פרק חדש
ממנו תגיעו לכל החלקים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
רגע

אז אם התערבתי עם אחותי הקטנה על ניקוי החדר של השני בטאקי,
זה חוקי הדבר הזה?

• פותח/ת השרשור
תודה!
אבל לא הבנתי למה הפרקים ששמת בתגובה הראשונה כתוב פרק 5 ו6, וזה פרק 7? וראיתי ביוטיוב גם פרק 8 ופרקים 1 2 3... מה אלו?

circut events
סתם מעפן...

---------- התגובה התווספה ב 04:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 04:22 ----------

ואגב ראיתי אם כבר התלהבת אז קח

זה היי סטייקס עונה 6 באיכות טובה
לדעתי העונה הכי טובה שהייתה להייסטייקס פוקר

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
circut events
סתם מעפן...

---------- התגובה התווספה ב 04:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 04:22 ----------

ואגב ראיתי אם כבר התלהבת אז קח
High Stakes Poker: Season 6 Episode 1 - YouTube
זה היי סטייקס עונה 6 באיכות טובה
לדעתי העונה הכי טובה שהייתה להייסטייקס פוקר

ראיתי את הפרק הראשון, תודה ;susss

רגע

אז אם התערבתי עם אחותי הקטנה על ניקוי החדר של השני בטאקי,
זה חוקי הדבר הזה?

שאלה מצויינת!
אומנם זהו סוג של הימור, אבל בניגוד לכסף הריגוש בניקוי חדר ע"י אח או אחות הוא לא אותו דבר, ואני לא חושב שהנטייה להתמכרות היא כל כך גדולה. אבל אם אתה חושב שזה יכול לדרדר אותך, אז פשוט אל תכנס לזה.
ומי אתה שתקבע מה אנשים צריכים או לא צריכים לעשות לעצמם? ברור שסמים זה בסדר. אנחנו בני אדם מבוגרים, כל אחד יכול לבחור את הרעל שלו לבד.

לא קבעתי מאומה. נתתי את הצד שלי של הדברים.
הדת שלי מלמדת אותי לחשוב, ולעשות דברים בהגיון ובהתאם לשכל הישר, ואני מצטער אבל הימורים פשוט אינם מתיישבים עם השכל הישר.

כסף זה הכל בחיים
:🙁

• פותח/ת השרשור
שאלה מצויינת!
אומנם זהו סוג של הימור, אבל בניגוד לכסף הריגוש בניקוי חדר ע"י אח או אחות הוא לא אותו דבר, ואני לא חושב שהנטייה להתמכרות היא כל כך גדולה. אבל אם אתה חושב שזה יכול לדרדר אותך, אז פשוט אל תכנס לזה.

לא קבעתי מאומה. נתתי את הצד שלי של הדברים.
הדת שלי מלמדת אותי לחשוב, ולעשות דברים בהגיון ובהתאם לשכל הישר, ואני מצטער אבל הימורים פשוט אינם מתיישבים עם השכל הישר.

:🙁

אני מסכים איתך,אני שונא הימורים שמסתמכים רק על מזל (רולטה וכ'ו)אבל פוקר זה לא רק מזל

קפוצחטא- אין לך מושג כמה אני מסכים איתך... מעבר לזה שמשחקי הימורים הם ממכרים.. הטיפוסים שמשתתפים בהם הם לא הטיפוסים הכי ישרים ומובילים לדברים נוספים..

יום 4 יצא למתעניינים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
היה אמור לצאת אתמול עוד פרק איזה מבאס

פרק 11
משום מה אין בHD

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית