הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אוטטו נוסע לאוקראינה

מצב
השרשור נעול

סניור

משתמש פעיל
530
30
נק' מוניטין:
122
530
30
ואני רוצה לקנות לי כמה ממתקים כי שם אתה נכנס לבית מרקחת וקונה בלי הרבה זיוני מוח.
המלצות מישהו?
ממה להמנע וממה להזהר?

חחח איך אתה בדיוק הולך להכניס את זה לארץ? אתה יודע שרואים את זה בשיקוף ביטחוני. הדרך היחידה שאני יכול לחשוב עליה זה לשלוח את זה לעצמך משם. אבל אתה צריך לקוות שזה לא יפול במכס.

אם זה מבית מרקחת אז לא ניראלי אתה צריך להמנע שמה ממשו

שים במזוודה שאתה שולח למטוס, רוב הסיכויים שלא יבדקו אותה.

זה עובר שיקוף לפני עליה למטוס. אבל שיהיה בהצלחה

• פותח/ת השרשור
איזה חברות נמכרות שם מישהו יודע?

או פשוט לבקש את החומר עצמו ומה יביאו זה פארמה 😃))) ?

חחח נראה לי אתם מגזימים בטירוף זה לא בתי מרקחת פיראטיים כמו במקסיקו או תאילנד. אבל בעצם מה אני יודע אני מעולם לא הייתי שם.

חחח איך אתה בדיוק הולך להכניס את זה לארץ? אתה יודע שרואים את זה בשיקוף ביטחוני. הדרך היחידה שאני יכול לחשוב עליה זה לשלוח את זה לעצמך משם. אבל אתה צריך לקוות שזה לא יפול במכס.

מטרת הבדיקה הבטחונית היא למנוע טרור אוירי ולא הברחת מוצרים. באם נמצאו סמים באופן מאוד בולט אז מן הסתם תהיה מעורבות נוספת של משטרה אבל אם הוא לוקח איתו תרופות גם אם הן ללא מרשם זה לא מעניין את אנשי הבטחון אלא את אנשי המכס בכניסה לארץ ולא במדינה ממנה אתה יוצא.

תשלח בכבודה לבטן המטוס ואל תקח בכבודת היד.

לא יודע אחי. מעולם לא עשיתי את יכול להיות שאתה צודק. אני מניח שגם זה תלוי בכמויות עם תביא מזוודה מפוצצת את יערבו את המכס אם מדובר בסך הכל בכמה ויאלים לא יקרה כלום.

טוב זה לא פורום איך להבריח סמים לארץ. ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית