הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נוסע לחול החודש באמצע pct

• פותח/ת השרשור gal498
  • פורסם בתאריך

gal498

משתמש מתחיל
204
32
נק' מוניטין:
45
204
32
שלום לכולם, אני באמצע הpct כרגע ואני לא יודע מה לעשות מבחינת לקיחת הכדורים איתי לטיסה. אני טס לחול בסוף החודש ל10 ימים לברלין ואמסטרדם מישהו התנסה פעם בסיטואציה דומה? מותר לקחת טמוקסיפן וכלומיד למטוס?

• פותח/ת השרשור
עד כמה שידוע לי אלו תרופות מרשם ולי אין אחד כזה חחח אז אני מפחד שזה יכול להיות בעייתי.
דרל אגב הכלומיד שלי הוא של kinetic international והטמוקסי של blanco למישהו יש נסיון איתם ? אני חושש שזה מזויף

נערך לאחרונה:
עד כמה שידוע לי אלו תרופות מרשם ולי אין אחד כזה חחח אז אני מפחד שזה יכול להיות בעייתי.
דרל אגב הכלומיד שלי הוא של kinetic international והטמוקסי של blanco למישהו יש נסיון איתם ? אני חושש שזה מזויף
שאתה עושה PCT תקנה כלומיד וטמוקסיפן רפואי של בית מרקחת מה בעיה? זה לא עדיף מאשר להשתמש בחברות מפוקפקות ? על תתעסק בשטויות עם אתה יכול לעשות הכל כמו שצריך. תכניס תכדורים לקופסה של תרופה מוכרת או בקופסה קטנה של תוסף מזון כל שהוא וטוס לשלום.

יצא לי לטוס עם החומרים האלה. כל עוד אין מזרקים וכו׳ שיעוררו חשד לא חושב שלאף אחד אכפת.

אנשים עם תרופות מרשם לא מסתובבים עם המרשם עליהם כל הזמן.

אנשים עם תרופות מרשם לא מסתובבים עם המרשם עליהם כל הזמן.
אמורים אבל לקבל העתק של המרשם ולקחת אותו לטיסה. הסיכוי שבידקו הוא מזערי, אבל אם בודקים יכולים לעכב אותך להרבה זמן אם אין לך העתק של המרשם ומכתב של הרופא המטפל (באנגלית) מדוע אתה לוקח את התרופות הללו...

הבעיה שלך היא לא ביציאה מהארץ,אין הקפדה על בדיקות בהוצאת דברים אם אתה בטיסה ישירה,או בלי עצירות ביניים במקומות כמו טורקיה שבהן יש בדיקות נוספות.. שתרצה לחזור לארץ זאת הבעיה,אם תסיים את כל הכדורים שם הכל יהיה בסדר. וכמובן שהכל יהיה בכבודת הבטן. ולא איתך במטוס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית