ייעוץ sciroxx סוסטנון מישהו מכיר ?

• פותח/ת השרשור
וואלה אחי

יש לי את הסוסטנון שלהם ראיתי שסך הכול החומר הפעיל נמוך יותר מהסוסטנון ה 250 עדיין זה חומר טוב ?

יש לי את הסוסטנון שלהם ראיתי שסך הכול החומר הפעיל נמוך יותר מהסוסטנון ה 250 עדיין זה חומר טוב ?

לא הבנתי תשאלה
איך אתה יודע כמה חומר פעיל יש לך?
נמוך יותר מסוסטנון 250 של מי? איזה חברה?

סירוקס חברה מעולה מביקורות באינטרנט אנשים יצאו רק מרוצים מכול החומרים שלהם
סוסטנון ,טרן,דקה,טטסטים שונים וכו..

חברה בעלת סטנדרטים גבוהים חומרים מיוצרים במעבדות בעלות תקנים גבוהים, ולא באמבטיות של איזה תאילנדי .

לא הבנתי תשאלה
איך אתה יודע כמה חומר פעיל יש לך?
נמוך יותר מסוסטנון 250 של מי? איזה חברה?

סירוקס חברה מעולה מביקורות באינטרנט אנשים יצאו רק מרוצים מכול החומרים שלהם
סוסטנון ,טרן,דקה,טטסטים שונים וכו..

חברה בעלת סטנדרטים גבוהים חומרים מיוצרים במעבדות בעלות תקנים גבוהים, ולא באמבטיות של איזה תאילנדי .

אמבטיות של איזה תאילנדי ?

חבל שאין פה סיימלי שמשתין על ויאל של גולדן טרייאנגל

בהמשך לגולדן טריינגל, איזה עוד ברנדים ממולצים לקבל זיהום חוץ מאקסיו ?

גם אקסיו זה גבולי ,אני מאמין שעוד מסתובבים באטצ'ים טובים שלהם,אבל ממש במעטים ,אני מניח שעוד מסתובבים להם כמה עשרות בודדות של מבחנות אקסיו עם חומר איכותי ,אבל זה כמות מזערית.

יש בעיה עם אנדרגראונד ,הרבה יצרני מחתרת מפציצים בבטאצ'ים הראשונים שלהם כדי ליצור רושם טוב ,אבל אז או שהם נכנסים לבעיות תקציב (כי לייצר חומרים טובים זה לא כל כך זול,ולהבריח את זה מעבר לים זה עוד פחות זול ) או שפשוט נשבר להם הזין והם מתחילים להוריד באיכות (וחוסכים כסף)

אבל מצד שני יש לך הרבה חברות ששומרות על אמינות ,כמו ANT LABS שהיא מעולה וכמעט ואין בארץ (לי היו כמה ויאלים דרך חבר)

ועכשיו אני רוצה סמיילי שבוכה על זה שנגמר לו הטסט אנטט של אנט לאבס

גם אקסיו זה גבולי ,אני מאמין שעוד מסתובבים באטצ'ים טובים שלהם,אבל ממש במעטים ,אני מניח שעוד מסתובבים להם כמה עשרות בודדות של מבחנות אקסיו עם חומר איכותי ,אבל זה כמות מזערית.

יש בעיה עם אנדרגראונד ,הרבה יצרני מחתרת מפציצים בבטאצ'ים הראשונים שלהם כדי ליצור רושם טוב ,אבל אז או שהם נכנסים לבעיות תקציב (כי לייצר חומרים טובים זה לא כל כך זול,ולהבריח את זה מעבר לים זה עוד פחות זול ) או שפשוט נשבר להם הזין והם מתחילים להוריד באיכות (וחוסכים כסף)

אבל מצד שני יש לך הרבה חברות ששומרות על אמינות ,כמו ANT LABS שהיא מעולה וכמעט ואין בארץ (לי היו כמה ויאלים דרך חבר)

ועכשיו אני רוצה סמיילי שבוכה על זה שנגמר לו הטסט אנטט של אנט לאבס

למה אתה לא רוצה לנסות את סירוקס?

האמת שחיפוש אחר ant הביא לי כמה דברים מענינים... נראה איכותי ביותר.

my.php

http://img296.imageshack.us/my.php?image=dsc00471ca6.jpg

my.php

http://img160.imageshack.us/my.php?image=dsc00468lm9.jpg

הליין החדש... זה יותר מגרה מקריסטל סטייל.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ססטומטנול?

כדור לבן גדול תערובת של מתאן וטסטוסטרון ? איך משתלב עם סוסטנון של סקירוקס?

אתה כבר מזריק טטסט (הסוסטנון) מה אתה צריך כדורים לא מוכרים שמכילים טטסטים כאלו ואחרים? איזה אסתאר יש לך בכדור הזה? שילוב של דיבול וטטס חדש לי ממליץ לך להתרחק
אל תיהיה טיפש עם באמת הכדור מכיל טטסט זה יעשה לך בלאגן ,למשל מתי להתחיל פיסיטי ,איזה אסתאר הטסט שיש בפנים וכו..
תקנה דיבול בנפרד כדורים של 5-10 מלגרם ותרוץ איתם לחודש ראשון של הסייקל בנוסף לטטסט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית