נק' מוניטין:
250
- 230
- 0
יש מישהו בפורום עם פירסינג שיכול להמליץ על חנות טובה?
אחלה סופש!
אחלה סופש!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך זה משתלב עם זה שאסור להזיע על הקעקוע בשבוע-שבועיים הראשונים? (או שסתם האכילו אותי שטויות? 😃)עשינו אצל ג'סיקה באשדוד ובביזארט טאטו בירושליים. כל הפירסינגים פצצה. ד"א אני באמצע קעקוע חדש ענק. בקרוב תמונות
איך זה משתלב עם זה שאסור להזיע על הקעקוע בשבוע-שבועיים הראשונים? (או שסתם האכילו אותי שטויות? 😃)
איך זה משתלב עם זה שאסור להזיע על הקעקוע בשבוע-שבועיים הראשונים? (או שסתם האכילו אותי שטויות? 😃)
פעם ראשונה אני שומע,אבל אדם מזיע גם בלי קשר לאימונים,איפה שמעת את זה?איך זה משתלב עם זה שאסור להזיע על הקעקוע בשבוע-שבועיים הראשונים? (או שסתם האכילו אותי שטויות? 😃)
איזה סטודיאו אתה עושה את ה טאטו?,איזה סיגנון?עשינו אצל ג'סיקה באשדוד ובביזארט טאטו בירושליים. כל הפירסינגים פצצה. ד"א אני באמצע קעקוע חדש ענק. בקרוב תמונות
פעם ראשונה אני שומע,אבל אדם מזיע גם בלי קשר לאימונים,איפה שמעת את זה?
---------- התגובה התווספה ב 12:54 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:52 ----------
איזה סטודיאו אתה עושה את ה טאטו?,איזה סיגנון?
שם כנראה אני אעשה את הקעקוע הראשון שלי.סייבר טאטו בראשון לציון מקום בן זונה ! עשיתי שם ת'עגיל בגבה שלי יצא ליגה
ג'ובינו שמעתי מקום ממש טוב
וגם קיפוד
תשאל את ענבר. היא טובה בזה.עושים שם גם פירסינג אחי?