הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פירסינג

עשינו אצל ג'סיקה באשדוד ובביזארט טאטו בירושליים. כל הפירסינגים פצצה. ד"א אני באמצע קעקוע חדש ענק. בקרוב תמונות

עשינו אצל ג'סיקה באשדוד ובביזארט טאטו בירושליים. כל הפירסינגים פצצה. ד"א אני באמצע קעקוע חדש ענק. בקרוב תמונות
איך זה משתלב עם זה שאסור להזיע על הקעקוע בשבוע-שבועיים הראשונים? (או שסתם האכילו אותי שטויות? 😃)

איך זה משתלב עם זה שאסור להזיע על הקעקוע בשבוע-שבועיים הראשונים? (או שסתם האכילו אותי שטויות? 😃)
פעם ראשונה אני שומע,אבל אדם מזיע גם בלי קשר לאימונים,איפה שמעת את זה?

---------- התגובה התווספה ב 12:54 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:52 ----------

איזה סטודיאו אתה עושה את ה טאטו?,איזה סיגנון?

פעם ראשונה אני שומע,אבל אדם מזיע גם בלי קשר לאימונים,איפה שמעת את זה?

---------- התגובה התווספה ב 12:54 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:52 ----------

איזה סטודיאו אתה עושה את ה טאטו?,איזה סיגנון?

BIZZART TATTOO בירושליים,רח הילל. מה ייצא-אני יגלה שיהיה מוכן

אני יכול להגיד שהייתי בטרייבל טאטו בדיזינגוף.
באתי כדי לקנות עגיל, ושיפתחו לי את החור (חה חה :jester:NOT) שקיים כבר באוזן.
לקחו לי 70 שח. לדעתי זה לא זול לדקת עבודה והעגיל עצמו... בחייכם זה עולה באינטרנט להזמין לבד אולי דולר או שניים.

מה שעיצבן אותי ששאלתי אם תיהיה דלקת אחרי כל כך הרבה זמן שהחור היה סגור ואם צריך משחה - אמרו לי שלא צריך כי העגיל עשוי מחומר מיוחד שלא מזהם. כמובן שהייתה דלקת.

לא יודע מה אפשר להסיק מכך, כמובן שרק מהניסיון הזה אי אפשר להמליץ או לא אבל זה מקום אחד שהייתו בו.

ובקשר לקעקועים - אני חייב לציין שבתאר של "קיפוד" למקעקע הראשי שם (לא זוכר את שמו) יש עבודות ברמה מאוד מאוד גבוהה!

מסכים עם מה ש-Kman רשם על קיפוד.
קיפוד זה קעקועים ברמה אחרת, לא זול, אבל בהחלט שווה להשקיע במשהו שנשאר איתך לתמיד.

בראשון יש לך ליד התחנה המרכזית מרכז שקוראים לו "ראשון סנטר"
תלך שמה ל TATTO MORENO קומת קרקע

סייבר טאטו בראשון לציון מקום בן זונה ! עשיתי שם ת'עגיל בגבה שלי יצא ליגה

תקשיב זה כולה פירסינג, לך למקום סטרילי זה הכי חשוב. איזה פיריסנג אתה עושה? תדאג שיעשו במחט וזהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית