הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש מאמן במרכז

• פותח/ת השרשור Clop
  • פורסם בתאריך

Clop

משתמש פעיל
424
4
נק' מוניטין:
91
424
4
הנחתי שזה אופ טופיק ..
ראיתי שיש אשכול המלצות על מכונים אבל זה לא עוזר לי .

אני מחפש מאמן באזור מרכז שיוכל לענות על דרישות ילד הSS שלי , אני גם רוצה להתחיל Crossfit football כשאני מסיים SS ואז גם יהיו לי הרבה תרגילים חדשים ללמוד .
לא משנה לי לאיזה מכון הוא משתייך כל עוד זה במרחק נסיעה בתחבורה ציבורית מרחובות . מצידי גם מאמן פרטי ושאני אקנה את הציוד .

זה לא ממש משהו שאפשר לחפש בגוגל כי היום כל המאמנים בשוק הם "מוסמכי וינגייט" וזה לא אומר שהם מבינים הרבה . לכן אני צריך המלצה מכם .

*המילה מאמן נכתבת בזכר אך מתייחסת לשני המינים (כדי להיות פוליטיקלי קורקט עד הסוף) .

אני מתאמן בהולמס דיזנגוף סנטר. אם מתאים לך דבר איתי בפרטי ואמליץ לך שם של מאמן תותח אמיתי, שהביא אותי לאיפה שאני היום. הוא גם עושה אימונים בחוץ עם רצועות TRX, נראה לי שזה יכול להתאים לך

• פותח/ת השרשור
דיזינגוף זה רחוק+יקר לי מדי . אני לא גר ברחובות אלא ליד (פשוט אף אחד לא מכיר את מזכרת בתיה) אז בשבילי דיזינגוף זה אוטובוס+רכבת ;maeq

מזאת אומרת אימונים בחוץ? (אני אתעלם מהחגורות TRX)

באמת שאני לא מבין למה אנשים מתאמנים עם הTRX הזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית