האם להתחיל קרוספיט

• פותח/ת השרשור oneo1
  • פורסם בתאריך

oneo1

משתמש פעיל
678
1
נק' מוניטין:
128
678
1
אני מתאמן כוח
ומתחיל לשים דגש בעיקר לצבא חשבתי לעבור לקרוספיט
אז מה עדיף לי להתאמו כוח כמו עכשיו בתוספת של אירובי (נפח, אינטרוואלים וכו') או לעבור לקרוספיט
איפה אני ישיג תוצאות יותר טובות?

לדעתי האימון הכי טוב לצבא זה להצטרף לקבוצת כושר שהמטרה שלה היא להכין אותך לצבא. יענתו אחרי וכאלה.

אני לא אוהב את הקבוצות כושר האלה הם סתם מעמיסים עליך יותר מדי שאתה לא בכושר
הרבה אנשים יוצאים משם עם שברי מאמץ וכדומה..
היתי הולך על קרוספיט עם תיאום של הנפח והזמנים לפי הכושר שלך

• פותח/ת השרשור
לדעתי האימון הכי טוב לצבא זה להצטרף לקבוצת כושר שהמטרה שלה היא להכין אותך לצבא. יענתו אחרי וכאלה.
לדעתי לא.
אולי יובל אילם עוד אחלה אבל לאימונים בעצימות גבוהה יש יתרונות רבים
סבבה אז כושר קרבי יכול להוסיף לך למנטליות , לעלות לך את הסיבולת בהדרגה ולשפר לך את השכיבות סמיכה, בטן וכו'
אבל דוגרי יש הרבה דרכים לבנות סיבולת, ובאימונים עם עצימות גבוהה יש יותר תוצאות בנוסף להרבה מהמדריכים אין יידע אמיתי (את יובל באופן אישי אני אוהב אבל אני מדבר על השאר)
ובשכיבות סמיכה וכאלה מגיעים בחודש להרבה יותר ממה שאתה צריך בצבא, ותכלס בכושר קרבי מתקדמים די לאט בזה.
הייתי בקבוצה לפני שנה ככה ופשוט הרגשתי שאני לא מתקדם, היינו עושים רק ריצות נפח והתוצאות לא השתפרו כל כך

אני לא אוהב את הקבוצות כושר האלה הם סתם מעמיסים עליך יותר מדי שאתה לא בכושר
הרבה אנשים יוצאים משם עם שברי מאמץ וכדומה..
היתי הולך על קרוספיט עם תיאום של הנפח והזמנים לפי הכושר שלך
הרבה פעמים לא מעמיסים עליך יותר מידי, וברוב הקבוצות לא יהיו לך שברי מאמץ(רק באסא כל החברים חזרו עם שברי מאמץ חח)

ובכל זאת אני יותר יהנה מאימונים עצימים וישיג יותר תוצאות.

אתה יכול לעשות אימוני קרוספיט. אבל הייתי שם יותר דגש על הריצה. אם אני לא טועה במשחקי קרוספיט הריצה היא 1500. ריצה שאסור לזלזל בה, אבל אתה צריך לעשות אימונים לריצות ארוכות יותר, ואימוני ריצה שונים בשביל הצבא.
אפשר לחשוב על משהו כמו נגיד 4-5 אימונים בשבוע. 3 אימוני רוח+ריצה ועוד אימון ריצה אחד או שניים.

• פותח/ת השרשור
אחלה תודה רבה על העצה
את האמת שהחשש העיקרי שלי להיכנס לקרוספיט הוא שפה תם ההתחזקות שלי, או שיותר גרוע אני רק ייחלש עם הזמן בקרוספיט

לדעתי קרוספיט זה יותר מדי בסך הכל למה שהצבא דורש

ריצה, וסיבולת עם תרגילי משקל גוף בעיקר

• פותח/ת השרשור
חחח יש בזה משו אבל אם כבר מתאמנים למשו אז עדיף משו שאני יהנה ממנו
ויהיה מבסוט מהתוצאות, ויאתגר את עצמי כל אימון

לא לבוא כל פעם לאימון לרוץ 8 ק"מ פחות או יותר באותה תוצאה להתאמן בלעודד את החברה לידי כי זה מה שהמפקדים אוהבים בגיבושים

Back
למעלה תחתית