הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תועבה

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
להתחיל מ 3:30 וכל הקליפ ה 2:

ויש גם את זה:

לראות מ 1:15.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה חודש וחצי בגלישה נטו באתר (בלי הפסקה).

חזה ענק עושה חשק ללכת לשירותים

שמע זה לא צחוק הבנות בארץ בין המכוערות שראיתי, אחרי שהייתי שבועיים בליטא (משפחה) אני חייב להגיד שבאמת מרוב שיהודים התבוללו ללא הפסקה יצאו כל מני מוטציות שאת התוצאה ניתן לראות בחוף הים. לא ראיתי אישה אחת, אחת שמנה.

אולי פשוט בתור ישראלי שחי פה היופי הישראלי די משעמם אותי ואני מחפש דברים יותר "אקזוטים".
אבל באמת, זה לא שאין בנות יפות, אולי קצת הגזמתי, אבל כשהייתי בחול לא ראיתי כל מני דברים הזויים של בנות שלובשות בגדים צמודים והכל נשפך מהצדדים. קודם כל זה עניין של מודעות, ומעבר לכך כן גם מבחינה גנטית הנשים היו נראות שם יותר טוב, גבוהות, רזות.

• פותח/ת השרשור
אולי פשוט בתור ישראלי שחי פה היופי הישראלי די משעמם אותי ואני מחפש דברים יותר "אקזוטים".
אבל באמת, זה לא שאין בנות יפות, אולי קצת הגזמתי, אבל כשהייתי בחול לא ראיתי כל מני דברים הזויים של בנות שלובשות בגדים צמודים והכל נשפך מהצדדים. קודם כל זה עניין של מודעות, ומעבר לכך כן גם מבחינה גנטית הנשים היו נראות שם יותר טוב, גבוהות, רזות.
בקיצור אתה סולד מתימניות. moo יתנקם בך, בעיקר כשיש לו עכשיו גישות ניהול.

שמע זה לא צחוק הבנות בארץ בין המכוערות שראיתי, אחרי שהייתי שבועיים בליטא (משפחה) אני חייב להגיד שבאמת מרוב שיהודים התבוללו ללא הפסקה יצאו כל מני מוטציות שאת התוצאה ניתן לראות בחוף הים. לא ראיתי אישה אחת, אחת שמנה.
גם הגברים בארץ לא משהו. 😵

אנשים באשכול הזה שיש להם ביקורת על נשים בארץ - תסתכלו במראה, אחר כך בתוך הארנק שלכם, ואז תחשבו למה אתם יכולים לצפות תמורת מה שיש לכם להציע. 🖕

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית