הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תועבה

מה הקשר? אמרתי שלדעתי יש בארץ הרבה בנות מכוערות ובחול במדינה שהייתי לדעתי יש הרבה יותר בנות יפות. עניין של טעם אני לא מבין ךמה זה מציק לכם.
מה זה קשור לכמות הזיונים שלי?
קשור ועוד איך קשור, אתה אומר שפה יש הכי מכוערות וקובע מזה עובדה, אני לא יודע איפה אתה מסתובב שאתה אומר דברים כאלה כי יש פה המון כוסיות ובכל מקום.
חחחחחח וזה קשור לכמות ה"זיונים" שלך כי מה שכתבת יש לו קצת טון של תיסכול..אבל עזוב את זה אני בטוח שכוסיות פה הן לא לרמה שלך מר זיין.

יש פה בחורות שנראות מצוין. אין ספק.

אבל הן תופסות תחת בהשוואה לבחורו באותו רמה ממקומות אחרים בעולם.

יש פה בחורות שנראות מצוין. אין ספק.

אבל הן תופסות תחת בהשוואה לבחורו באותו רמה ממקומות אחרים בעולם.
זה מה שאמרתי.
ככה זה התרבות של הישראליות .. תופסות תחת ואופי שונה לגמרי מבנות אחרות בעולם.

לגבי התפיסת תחת - אני בטוחה שכל בחורה ישראלית נמסה בפני ביורן הבלונדיני הגבוה מנורבגיה, או פביו האיטלקי הלוהט, כמו ששבדית נמסה בפני שלמה מחיפה. 😆 זה עניין של אקזוטיקה.
יוצאות דופן הן נשים ממזרח אירופה שיתחתנו עם כל דבר שיש לו תעודת זהות מחו''ל, את רוב הגפיים והוא לא אלכוהוליסט. אבל זה מעיד רק על המציאות העגומה שבה הן חיות.

את יודעת איך קוראים לאשה שמוכרת את עצמה בכסף...? לא סתם שיטחית אלא ....
אגב ,את אוהבת להכליל אבל אני אישית מכיר בחורות כוסיות ,גם עם סיליקון שלא מסתכלות רק על כסף (יש עולם מחוץ לגוש דן). לא כולן עלוקות ,חלקן מרוויחות כסף בעצמן ומנסות להיות עצמאיות ולא בונות את עצמן ואת חייהן על ניצול של גבר.

ועוד משהו לגבי הגברים ,יש לי חברת ילדות שהיא באמת בחורה של עשירים והיא יוצאת עם מיליונרים ,אנשי עסקים ושחקני כדורגל. את יודעת למה הם כלכך אוהבים אותה? היא אולי לא הבחורה הכי יפה במסיבה אבל היא מאוד עצמאית ומענינת ולא סתם זונה חומרנית , היא אדם שאפשר לדבר איתו על הכל למרות שהיא ממש לא חכמה. כנראה שיש הרבה גברים איכותיים שהם לא שטחיים בניגוד אליך..

בקיצור את מנסה להצדיק את הנצלנות האישית שלך דרך הכללות טיפשיות על גברים ונשים .

גם לא הכי יפה וגם ממש לא חכמה...לא נשמעת כל כך אטרקטיבית חברת הילדות שלך.
עם כאלה קומפלימנטים היה יכול להיות מענין לקבל ממנה חוות דעת ביחס אליך.

Zosed, מעבר לתקווה שחברת הילדות שלך לא קוראת כאן הייתי מאחל לך גם הבנה ולו מעט טובה יותר של טקסטים שאתה קורא באינטרנט

שמע זה לא צחוק הבנות בארץ בין המכוערות שראיתי, אחרי שהייתי שבועיים בליטא (משפחה) אני חייב להגיד שבאמת מרוב שיהודים התבוללו ללא הפסקה יצאו כל מני מוטציות שאת התוצאה ניתן לראות בחוף הים. לא ראיתי אישה אחת, אחת שמנה.
זה כי השמנות מתרכזות ליד הקיוסק ולא על החוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית