דפני ליף מגמגמת

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,432
מנהל
נק' מוניטין:
58,709
103,293
12,432
לסירטון:
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=825419

היא קראה לפרופסור טרכטנברג להתפטר ולסגור את הוועדה, בזמן שהיא מגמת ואין לה מושג על מה דנים שם בכלל. היא אינה ישנה באוהל אלא במיטה שלה עם מזגן וכמובן שהיא חייה בסרט.
סירטון נוסף מערוץ הכנסת:

נערך לאחרונה:
מי זאת הפוסטמה הזאת???
תכיר: סתומה בלומה שחושבת שאני צריך לשלם יותר מיסים כדי שהיא תוכל לקנות יותר דברים שהיא לא יכולה להרשות לעצמה. או, אם תרצה: מפגרת שחושבת שסטודנטית ללא הכנסה צריכה להיות מסוגלת לגור ברוטשילד.

תכיר: סתומה בלומה שחושבת שאני צריך לשלם יותר מיסים כדי שהיא תוכל לקנות יותר דברים שהיא לא יכולה להרשות לעצמה. או, אם תרצה: מפגרת שחושבת שסטודנטית ללא הכנסה צריכה להיות מסוגלת לגור ברוטשילד.
סתם כדי לדעת, מתי היא אמרה שצריך לשלם יותר מיסים?

מישהו יכול להסביר לי מזה צדק חברתי?
כי כל פעם שראיתי היפי מסריח שתומך בחרא הזה אני גרמתי לו לחזור בזה כי בערך אף אחד לא יודע מזה הצדק חברתי הזה ובמיוחד בזה שאין סיכוי שהולך להיות פה מהפכה... חחח

---------- התגובה התווספה ב 12:25 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:24 ----------

סתם כדי לדעת, מתי היא אמרה שצריך לשלם יותר מיסים?
אני מאמין שהוא התכוון שהם רוצים שלעשירים יקחו יותר מיסים ול"בינוניים ועניים" פחות.. רובין הוד של ימינו.. ליצנות כזאת לא ראיתי עד עכשיו בישראל

כן ופה ממש הסתכלו על הועדה..
שדפני נשאלה מאיפה הכספים שהם רוצים יגיעו(אחרי שחבריה צעקו הטייקונים כמו כבשים) היא אמרה שזה לא התפקיד שלה, ואת האמת שבעניין הזה היא צודקת.
החלוקה הטבעית במדינה דמוקרטית היא כזו שבה הציבור מעלה דרישות, והנבחרים מוצאים את המדיניות הטובה ביותר כדי לתת מענה לכמה שיותר מהדרישות הללו.
אבל קודם שביבי יסתכל...

היא לא אמרה. צודק. לא אני ואתה נצטרך לשלם את הנטל של "מדינת רווחה". הדוד סם יוסיף לנו כמה מליארדי דולרים, והכל יהיה בסדר.

סם פשט רגל. נצטרך לקחת מהדוד מינג-ז'ו ווי.

---------- התגובה התווספה ב 13:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:38 ----------

דפני ליף זו בחורה בת 25 שהתחילה מחאה כמו שמתחילים מחאה בתיכון, עזרה לפרוס כמה אוהלים, וברגע שזה תפס היא כבר לא יודעת איך להמשיך את זה, פשוט קפצה מעל הפופיק.

היא לא אמרה. צודק. לא אני ואתה נצטרך לשלם את הנטל של "מדינת רווחה". הדוד סם יוסיף לנו כמה מליארדי דולרים, והכל יהיה בסדר.
אז היא אמרה או לא אמרה?
אני ראיתי את הדיון והיא לא הזכירה את זה שם, אבל מי יודע אולי היא הזכירה את זה בראיון אחר, נו?

נערך לאחרונה:
אז היא אמרה או לא אמרה?
אני ראיתי את הדיון והיא לא הזכירה את זה שם, אבל מי יודע אולי היא הזכירה את זה בראיון אחר, נו?
תגיד אתה עושה את עצמך?

---------- התגובה התווספה ב 14:31 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:25 ----------

סם פשט רגל. נצטרך לקחת מהדוד מינג-ז'ו ווי.
ומה לעשות שהדוד מינג לא אוהב אותנו במיוחד ומעדיף אירנים וצפון קוריאנים על פנינו?
אז אין מדינת רווחה! אופס! כמה חבל!

תגיד אתה עושה את עצמך?

---------- התגובה התווספה ב 14:31 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:25 ----------

ומה לעשות שהדוד מינג לא אוהב אותנו במיוחד ומעדיף אירנים וצפון קוריאנים על פנינו?
אז אין מדינת רווחה! אופס! כמה חבל!

תשאל מיליוני אברכים אם אין מדינת רווחה.
אני גם לא אוהב את דפני ליף, אבל להגיד שאין מאיפה להביא את הכסף ולשנות סדרי עדיפויות זה להשתין על הציבור לא מתוך המים, אלא מהמקפצה, ולטעון שזה גשם.

חהחה אני לא עושה את עצמי.
אתה טענת שהיא אמרה שצריך להוסיף דווקא עוד מיסים, מעניין אותי איפה שמעת דבר כזה, זה הכול 😃

תשאל מיליוני אברכים אם אין מדינת רווחה.
אני גם לא אוהב את דפני ליף, אבל להגיד שאין מאיפה להביא את הכסף ולשנות סדרי עדיפויות זה להשתין על הציבור לא מתוך המים, אלא מהמקפצה, ולטעון שזה גשם.
בטח שיש מאיפה להביא. בטח שצריך לשנות סדר עדיפויות. אבל זה לא אומר מדינת רווחה, אלא בדיוק להפך. פאק סוציאליזם! לעזור רק למי שרוצה לעבוד, לא לפרזיטים!

כי משם בה הכסף של המדינה?
אם "הכסף של המדינה" בא ממיסים?
התשובה היא כן ולא, כמדינת רווחה רוב התקציב בא באמת בצורת מיסים, אבל למדינה מגיע עוד כספים כמובן מהכיסים שלנו בדרכים אחרות (כפי שאתה יודע כבר טוב).

סתם חמור הכתב הארי היא לא כותבת שום דבר לבד הכל זה חבורה של אנשים
בניהם אני דיי בטוח שגם איציק שמואלי שהוא דיבר אליו ועוד המון תנועות חברתיות

אני תומך במחאה צדק חברתי זה סיסמה וכסיסמה אין לה באמת משמשעות אבל כן
אני תוך בסדר עדיפיות שונה שכמות הטמבלים שיוצאים מהבית ספר תיהיה יותר קטנה
שהמחירים בארץ יישרו קו עם העולם
ואני לא רואה בזה שום דרישה מוגזמת

סתם חמור הכתב הארי היא לא כותבת שום דבר לבד הכל זה חבורה של אנשים
בניהם אני דיי בטוח שגם איציק שמואלי שהוא דיבר אליו ועוד המון תנועות חברתיות

אני תומך במחאה צדק חברתי זה סיסמה וכסיסמה אין לה באמת משמשעות אבל כן
אני תוך בסדר עדיפיות שונה שכמות הטמבלים שיוצאים מהבית ספר תיהיה יותר קטנה
שהמחירים בארץ יישרו קו עם העולם
ואני לא רואה בזה שום דרישה מוגזמת

כולנו רוצים לחיות כמו בנורווגיה , אבל מה לעשות שסביבנו יש בערך מילארד וחצי אנשים שרוצים אותך שוחה בים.
אז זה המחיר שאנחנו משלמים לחיות במדינה . תמיד יש מקום לשיפורים. אבל צריך להיות ראליים, אף מדינה לא תקנה בשבילך כיפת ברזל\ מעיל רוח וכו... תאמין לי.
בעולם אחר , אולי כל מה שדורשים ראלי. לא פה.

מה גם שהמחאה מונעת ממניע שהוא כרגע הכי גלוי, להפיל ממשלה ימנית ועליה של שמאלנית. בלי קשר לאג'נדות חברתיות. ומשתמשים בחלשיים לקדם מניעים נסתרים.

- אני מילואמניאק תושב פריפריה וסטודנט משלם מיסים. ככה שאני בחתך שהכי סובל. אבל מקבל

כולנו רוצים לחיות כמו בנורווגיה , אבל מה לעשות שסביבנו יש בערך מילארד וחצי אנשים שרוצים אותך שוחה בים.
אז זה המחיר שאנחנו משלמים לחיות במדינה . תמיד יש מקום לשיפורים. אבל צריך להיות ראליים, אף מדינה לא תקנה בשבילך כיפת ברזל\ מעיל רוח וכו... תאמין לי.
בעולם אחר , אולי כל מה שדורשים ראלי. לא פה.

מה גם שהמחאה מונעת ממניע שהוא כרגע הכי גלוי, להפיל ממשלה ימנית ועליה של שמאלנית. בלי קשר לאג'נדות חברתיות. ומשתמשים בחלשיים לקדם מניעים נסתרים.

- אני מילואמניאק תושב פריפריה וסטודנט משלם מיסים. ככה שאני בחתך שהכי סובל. אבל מקבל

אז הסיבה שבני ישיבות לומדים בחינם וסטודנטים לא זה התפילות שבני הישיבות נושאים לאלוהים שתהיה כיפת ברזל לכולם? ;maeq
עם כל הכבוד למצב הבטחוני, זה תירוץ שחוק ומטומטם למה אנחנו "צריכים" לחיות בחרא ולקבל את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית