עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה זה צדק חברתי?
מה הם רוצים? קומוניזם?
תראה הייתה לה מטרה טובה בהתחלה וזה היה להוריד את מחירי הנדל"ן המטורפים בארץ.
זה צבר תאוצה יפה ואז הם התחילו לגלוש לעוד תחומים ונוצרה הסיסמא הלא ברורה "צדק חברתי"
הייתה לה כוונה טובה אבל היא התמסמסה בדרך.
יש היצע וביקוש
זה שבטלנים רוצים לגור בת"א בעיה שלהם
שיעברו לגור בדימונה, קרית שמונה ועוד מקומות בפריפריה.... שם הם יכולים לגור בדירה במחיר שתואם את ההכנסה שלהם
אבל הם צבועים
תראה הייתה לה מטרה טובה בהתחלה וזה היה להוריד את מחירי הנדל"ן המטורפים בארץ.
זה צבר תאוצה יפה ואז הם התחילו לגלוש לעוד תחומים ונוצרה הסיסמא הלא ברורה "צדק חברתי"
הייתה לה כוונה טובה אבל היא התמסמסה בדרך.
זה חצי נכון, כולם רוצים לגור בת"א(חוץ ממני) אבל נראה לך שהמחירים בת"א סבירים יחסית?יש היצע וביקוש
זה שבטלנים רוצים לגור בת"א בעיה שלהם
שיעברו לגור בדימונה, קרית שמונה ועוד מקומות בפריפריה.... שם הם יכולים לגור בדירה במחיר שתואם את ההכנסה שלהם
אבל הם צבועים
התינוק הזה זה הבן שלי עם הגיטרה שלי, למרות שעכשיו אני רוצה להביא מיוזיק מן.למה יש לך תמונה של תינוק עם סטראטוקסטר...?
מישהו הכריח מישהו לקנות דירה בתל אביב? מישהו חייב לקנות דירה שם?זה חצי נכון, כולם רוצים לגור בת"א(חוץ ממני) אבל נראה לך שהמחירים בת"א סבירים יחסית?
ת"א דורגה במקום ה-10 (בעולם!) ביוקר המחיה,כאשר פריז מדורגת במקום ה-26?!
חוץ מזה העניין פה הוא משולב, קודם-כל יש את המנהל שמחזיק קרקעות כמו בן-ערובה עם בירוקרטיה מתישה ועלויות מטורפות לקבלנים שרוצים לפתח,ומכרזים בלתי אפשריים.
דבר שני מ2007 עלו מחירי הדירות בכל הארץ ב 30% בממוצע, כך שאמנם דימונה עדיין זולה משמעותית מת"א אך יקרה ב23% יותר מאשר לפני 4 שנים,ללא סיבה מוצדקת.
תוסיף על כל אלו את העובדה שבדואים גוזלים לנו את אדמות הנגב בחינם וקצב הריבוי הטבעי שלהם גבוה מאוד ושהם גונבים ומשחיתים ואת העובדה שאף אחד לא מעוניין לפתח את הנגב ולייצר מספיק מקומות עבודה.
והכי הכי חשוב תחבורה לוקה בחסר ומחירי דלק ואחזקת רכב שמאמירים לשמיים עם הטבות מינוריות יחסית לגרים בפריפריה.
כבר יוצא לא כלכלי לגור בפריפריה, לא? ואני אומר לך את זה בתור ערדניק (יחי פסטיבל ערד)
יש יותר אנשים שרוצים לגור בפריז מאשר בת"א!מישהו הכריח מישהו לקנות דירה בתל אביב? מישהו חייב לקנות דירה שם?
לא מתאים לכם המחירים אל תקנו.
אבל בגלל שכולם רוצים לגור בתל אביב אז מן הסתם יהיה יקר שם.
כמה יקר? זה כבר עניין אחר,
עדיין לא מפסיק הביקוש הענק לגור שם אז למה שיורידו את המחירים ?
יש המון המון מקומות שלפי דעתי הרבה יותר טובים מתל אביב והמחירים סבירים, מה לעשות שכל אחד חושב שהמדינה חייבת לו משהו
מצחיק שאתה חושב ש 700 אלף ש"ח זה מחיר סביר לדירת שלושה חדרים בחור שאלוהים לא שמע עליו אפילו.
מצחיק שאתה חושב ש 700 אלף ש"ח זה מחיר סביר לדירת שלושה חדרים בחור שאלוהים לא שמע עליו אפילו.