הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קטע שהיה במכון היום

• פותח/ת השרשור VoClaS
  • פורסם בתאריך

VoClaS

משתמש קבוע
1,450
14
נק' מוניטין:
1,761
1,450
14
טוב זה לא חדש שהמדריכים הממוצעים הם ליצנים אבל היום ראיתי משהו שפעם ראשונה יצא לי ליראות.
היה מדריך שהוא בעצם מאמן אישי של בנאדם ופשוט בחיים שלי לא ראיתי כזה טכניקה גרוע בתרגיל! וראיתי המון אנשים מפגרים במכון.
זה היה פשוט מטורף ריחמתי על הבנאדם התרגיל היה מחזק לו את השיער לפני שהיה מגרה את השריר בצורה כלשהי.
עכשיו, דיי התעצבנתי כי כאילו בנאדם זה עבודה שלך! מה אתה שם זין על אנשים מסכנים?!
עוד בשמירות עליו הוא מסתכל בכלל לבנות בהליכון ומידי פעם אומר "יאללה עוד אחד" "תן,תן"...
מה הייתם עושים בקטע כזה? כאילו רציני הבנאדם הזה לא יודע כלום זה היה תרגיל כל כך בסיסי .. ולא רציתי גם להרוס לי אימון ושעה להביך אותו מול כולם,
אתם אומרים לעשות משהו? אני ביחסים טובים עם המנהל שם 🤪

מוכר לי המצב הזה אני רואה הרבה אנשים שעושים תרגיל לא נכון\מדריכים לא מסבירים נכון ואני פשוט לא שם לב לזה וממשיך להתאמן, מקסימום אולי לבוא לבן אדם אחרי אימון ולהגיד לו שמה שמלמדים אותך לא נכון ולא מעבר לזה

איזה תרגיל הוא עשה?

אישית לא הייתי מציע ללכת ולפגוע בפרנסה של הבן אדם. במקומו אם הייתי יודע שהיית עושה לי כזה דבר ומפריע לי בזמן אימון עם מתאמן הייתי דואג שיזרקו אותך מהמכון.

קורה כל הזמן אצלי במכון. whacha gonna do?

לא מתכוון לתקן את העולם.

• פותח/ת השרשור
מוכר לי המצב הזה אני רואה הרבה אנשים שעושים תרגיל לא נכון\מדריכים לא מסבירים נכון ואני פשוט לא שם לב לזה וממשיך להתאמן, מקסימום אולי לבוא לבן אדם אחרי אימון ולהגיד לו שמה שמלמדים אותך לא נכון ולא מעבר לזה
אין לי זמן\רצון להיות מדריך אישי לאחרי אימון. חוץ מאנשים במכון אלה שאני מכיר או ילדים צעירים כאלה שמידי פעם אני רואה משהו קטן לא נכון אני עוזר להם , אולי זה ישמע "מניאקי" , אבל ממש לא אכפת לי מאחרים.
אבל שבנאדם משלם למאמן אישי ומקבל בזבוז זמן עם פציעות בחבילה משתלמת של 100~ שקל לאימון ...קצת מעצבן ליראות את זה.
אני שונא ליראות יחס מגעיל שבנאדם שמקבל כסף נותן, פשוט שונא.

איזה תרגיל הוא עשה?

אישית לא הייתי מציע ללכת ולפגוע בפרנסה של הבן אדם. במקומו אם הייתי יודע שהיית עושה לי כזה דבר ומפריע לי בזמן אימון עם מתאמן הייתי דואג שיזרקו אותך מהמכון.
הוא עשה בנץ וגם ראיתי אחרי זה קלנץ' צרפתי..
בתכלס זה ניראה בנאדם מבוגר שלא כ"כ הצליח בחיים ועובד בזה (אני לא מכליל , אל תעלבו זה פשוט מה שהוא ניראה) בגלל זה העדפתי לחשוב על זה.
אני לא משתחצן חלילה אבל אל תדאג , אותי לא יעיפו גם אם אני יעליב אותו ברבים.
(לא שאני יעשה דבר כזה, לפחות לא מול אנשים).

קיצר באמת שזאת תופעה מעצבנת!
אולי ביום מן הימים יהיה מכון קטן בתל אביב בשם LBS ששם הכניסה היא עם מבחני קבלה לסינון ליצנות..חלומות אלף לילה ולילה חחחחח

---------- התגובה התווספה ב 23:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:01 ----------

קורה כל הזמן אצלי במכון. whacha gonna do?

לא מתכוון לתקן את העולם.
זהו, זה לא תפקיד שלי.
אני פשוט לא אוהב את היחס המסריח שלהם למקצוע..
אם אתה מאמן אז כמו התואר - תאמן!!

פעם אחת שמעתי מאמן מרצה שהSS זאת תוכנית לבאדיבילדרים עם מסה גדולה בתחת שרוצים להגדיל אותה עוד יותר,בשיא הרצינות.. אותי זה משעשע כל מקרי הליצנות האלה, ואני יודע שב90% מהמקרים האנשים שעובדים בצורה הזאת\עם מאמנים כאלה, לא יעשו תוכניות יותר רציניות בכל מקרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית