הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מותר להנהלת בית ספר לעשות את זה?

nadavr1234

משתמש קבוע
1,376
19
נק' מוניטין:
1,561
1,376
19
לאחר סיום הלימודים נצפו ע"י אנשי הנהלת בית בירם 3 רכבים כחשודים בנסיון לפגוע בכבודם של תלמידים בבית הספר.
דגמי הרכבים ומספריהם הועברו למשטרת ישראל ולגבי אחד מהם גם הוגשה תלונה רשמית בגין התנהגות בלתי הולמת בפומבי ובנהיגה פרועה.
באמצעות המידע שברשותנו אנו נטפל בנושא בחומרה ומתריעים בזאת בפני כל מי שיעיז לפגוע בתלמידים אחרים ובכבודם.
הנהלת בית בירם

זה מכתב שנכתב היום אחרי ששכבת י"ב זרקה ביצים על שכבת י' בבית הספר הריאלי כמו כל שנה.
מותר להנהלה להגיש תלונה כנגד נהיגה פרועה של אחד התלמידים או על דברים שנעשו מחוץ לשטח בית הספר??

לאחר סיום הלימודים נצפו ע"י אנשי הנהלת בית בירם 3 רכבים כחשודים בנסיון לפגוע בכבודם של תלמידים בבית הספר.
דגמי הרכבים ומספריהם הועברו למשטרת ישראל ולגבי אחד מהם גם הוגשה תלונה רשמית בגין התנהגות בלתי הולמת בפומבי ובנהיגה פרועה.
באמצעות המידע שברשותנו אנו נטפל בנושא בחומרה ומתריעים בזאת בפני כל מי שיעיז לפגוע בתלמידים אחרים ובכבודם.
הנהלת בית בירם

זה מכתב שנכתב היום אחרי ששכבת י"ב זרקה ביצים על שכבת י' בבית הספר הריאלי כמו כל שנה.
מותר להנהלה להגיש תלונה כנגד נהיגה פרועה של אחד התלמידים או על דברים שנעשו מחוץ לשטח בית הספר??
תגיד לי אתה רציני?????? מה שמפריע לך בכל הסיפור זה ההתנהגות של ההנהלה?????
קולדפייר איפה הדור המצוין שלך... 😵

הנהלת בית בירם

בוא נחשוב רגע.. זה תלונה כנגד נהיגה פרועה של אחד התלמידים או תלונה כנגד נהיגה פרועה? המממ?

מותר לכל אחד להגיש תלונה נגד כל אחד
גם אם זה לא בשטח בית הספר...

• פותח/ת השרשור
כן אני לומד בריאלי והשכבה שלי אכלה הרבה ביצים כשהיינו בי'(הופענו בעיתון אז והחליפו הנהלה).
JOE- זה כולה מסורת,אפחד לא נפגע מזה וכולם עוברים את זה כל שנה.
חיים- למה הנהלת בית הספר יכולה לערב משטרה בנהיגה פרועה(אוטו כן?) של אחד התלמידים מחוץ לבית הספר?
חשבתי שהמקס' שהם יכולים לעשות זה להודיע להורים שהילד שלהם נוסע כמו אידיוט..

שישרפו את בתי הספר שמו לי חיסור בספרות ובכלל אין ספרות במערכת היום...

כן אני לומד בריאלי והשכבה שלי אכלה הרבה ביצים כשהיינו בי'(הופענו בעיתון אז והחליפו הנהלה).
חיים- למה הנהלת בית הספר יכולה לערב משטרה בנהיגה פרועה(אוטו כן?) של אחד התלמידים מחוץ לבית הספר?
דווקא כשאני למדתי שם היו נפגעים ברונדו.

לא רק תלמידים, גם סתם אזרחים שבמקרה הלכו מחוץ לבית בירם.

הם יכולים להגיש נגדם תלונה אזרחית, זה כבר לא קשור לבית הספר.

חח איזה כיף לכם, תאמת הייתי רוצה שיזרקו עלינו ביצים לפחות זה היה יותר משעשע. אצלנו הסתפקו בלצעוק חצי שעה שאסור להכנס לרחבת יב' ואחרי דקה עברנו שמה ולא עשו לנו כלום 😳

תגיד אחיייי אם אתה דוקר את המורה מחוץ לבית ספר מותר לו להגיש נגדך תלונה????

סתם שתדע.. מורים הם בני אדם (נו..לרוב) וכפי שידוע כל בנאדם יכול להתקשר למשטרה על מיקרה שראה.
מה אתה חושב שמחוץ לבית ספר הם הופכים לאוויר?

חחח למרות שקיבלתי אחת בראש לא צריך לעשות עם זה שום דבר
זה מסורת.. עוד שנתיים גם אני אעשה את זה לשישיסטים החדשים

• פותח/ת השרשור
חחח למרות שקיבלתי אחת בראש לא צריך לעשות עם זה שום דבר
זה מסורת.. עוד שנתיים גם אני אעשה את זה לשישיסטים החדשים

😉

קיצר הבנתי. סתם עצבן אותי שהמנהל המושחת החדש מנסה לעשות שינוי בדיוק כשהגיע התור של השכבה שלי.
השכבה של אח שלי לפני שנתיים זרקה עלינו גם ביצים וזה התפרסם והגיע לעיתון,אז אף אחד לא עשה כלום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית