תוכנית אימונים רצינית + שחייה מקצוענית

• פותח/ת השרשור MG24
  • פורסם בתאריך

MG24

משתמש מתחיל
232
0
נק' מוניטין:
0
232
0
שלום,

אני מתאמן כבר 6 חודשים במכון ו9 שנים בשחייה מקצועית 6 פעמים בשבוע 6 ק"מ.
עכשיו אני הפחתי באימונים בשחייה לטובת המכון כי שהייתי בשחייה עשיתי שעה וחצי אימונים במכון (משקולות יום כן יום לא שחייה עשיתי כל יום) ושעה וחצי שחייה.
אני רוצה לבנות עכשיו תוכנית אימונים חדשה במכון ורציתי לשאול מה אתם חושבים כדי ?

1) יום א' חזה, יד קדמית , יום ב' אירובי ( שחייה שעה , ריצה 20 דקות ) יום ג' - יד אחורית , גב יום ד' כמו יום ב' יום ה' כתפיים רגליים ויד קדמית

2 ) יום א' חזה יד קדמית , יום ב' כפתיים, רגליים + שחייה יום ג' יד אחורית , גב יום ד' חזה גב + שחייה , יום ה' כפתיים רגליים ויד קדמית

רציתי לשאול אם אפשר לעשות משקולות יום אחרי יום אבל בדברים שונים בגוף כי אני חושב שפעם בשבוע לעשות זה לא מספיק לי ואם בטעות פספסתי אימון אני לא עושה שבועיים את החלק בגוף .... ומה יותר כדי לעשות או איך לשלב את זה ?

תודה מראש, מתן

כמו שזה נראה לא התחשבת בכלל בהתאוששות שבין אימון לאימון. ודרך אגב כתבת את התגובה במקום הלא נכון. תעיין במאמרים בפורטל תמצא שם תוכנית אימונים לפי המטרות שלך. בהצלחה. 😃

• פותח/ת השרשור
בשבילי לעשות אימון שחייה בלבד רק שעה זה ממש קל אני רגיל להתאמן כל יום

אתה עדיין מתחרה בשחיה? כי אם כן אימונים כאלה במשקולות לא ממש יקדמו אותך בשחיה כמו אימוני שחיה.
תעשה תוכנית FBW משהו כמו 3 פעמים בשבוע. לעבוד במכון זה לא שחיה שאפשר לשחות כל יום ואפילו כמה פעמים ביום. צריך התאוששות מאימון לאימון כשאתה עושה אימון עצים.

• פותח/ת השרשור
אני לא בשחייה תחרותית זה הקטע אני עושה את זה בשביל הבריאות

רק רציתי לשאול אם אני יכול לעשות את 2 או שזה ממש לא טוב ועדיף 1

אני לא בשחייה תחרותית זה הקטע אני עושה את זה בשביל הבריאות

רק רציתי לשאול אם אני יכול לעשות את 2 או שזה ממש לא טוב ועדיף 1
אתה יכול לעשות 2 אימוני שחיה בשבוע ו3 אימוני כוח.
אימון אחד ליום, ויש לך 2 ימי מנוחה בשבוע. זה בסדר.
אחרי כמה זמן אתה יכול להוסיף עוד אימון שחיה אם אתה רוצה. אתה יכול לעשות תוכנית בסגנון של SS. כמובן שאל תעשה אימון שחיה עצימים.

• פותח/ת השרשור
עזוב לשנייה את השחייה אני שואל אם אני יכול לעשות אימון לא גדול בימי ב' ו ד' ?

כי אני לא מרגיש שזה מספיק 1 בשבוע על חלק בגוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית