הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר תוכנית אימונים רצינית + שחייה מקצוענית

• פותח/ת השרשור MG24
  • פורסם בתאריך

MG24

משתמש מתחיל
232
0
נק' מוניטין:
0
232
0
שלום,

אני מתאמן כבר 6 חודשים במכון ו9 שנים בשחייה מקצועית 6 פעמים בשבוע 6 ק"מ.
עכשיו אני הפחתי באימונים בשחייה לטובת המכון כי שהייתי בשחייה עשיתי שעה וחצי אימונים במכון (משקולות יום כן יום לא שחייה עשיתי כל יום) ושעה וחצי שחייה.
אני רוצה לבנות עכשיו תוכנית אימונים חדשה במכון ורציתי לשאול מה אתם חושבים כדי ?

1) יום א' חזה, יד קדמית , יום ב' אירובי ( שחייה שעה , ריצה 20 דקות ) יום ג' - יד אחורית , גב יום ד' כמו יום ב' יום ה' כתפיים רגליים ויד קדמית

2 ) יום א' חזה יד קדמית , יום ב' כפתיים, רגליים + שחייה יום ג' יד אחורית , גב יום ד' חזה גב + שחייה , יום ה' כפתיים רגליים ויד קדמית

רציתי לשאול אם אפשר לעשות משקולות יום אחרי יום אבל בדברים שונים בגוף כי אני חושב שפעם בשבוע לעשות זה לא מספיק לי ואם בטעות פספסתי אימון אני לא עושה שבועיים את החלק בגוף .... ומה יותר כדי לעשות או איך לשלב את זה ?

תודה מראש, מתן

אתה דיי מתאמן מתחיל בחדכ
אז אין לדעתי צורך בלבודד שרירים קטנים ולחלק את העבודה לכל חלקי הגוף....אני מציע לך לקרוא על תוכנית SS שזו תוכנית מעולה למתחילים,יש עליה המון פרטים בפורטל(ואם אתה דואג שזה לא מספיק לך...תאמין לי שזה כן) וזה 3 אימונים בשבוע,שלדעתי יפיקו ממך את המיטב.
בהצלחה,כמובן שאל תשכח לשלב תזונה נכונה

אני דווקא חושב שSS לא תתאים לך לשגרת אימונים כמו שלך עם שחייה על בסיס יומי לפחות לא לטווח ארוך מדי.

תוכנית FBW\AB לא אינטנסיבית מדי של 3 פעמים בשבוע יכולה להספיק.

לא משנה תחרותי כן או לא אירובי רב מדי לא מסתדר עם SS,

לגבי תוכניות כוח בכללי - כמו SS לא מתאמנים יום אחרי יום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית