הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דני קגנוביץ'

איפה אתה רואה כאן הטרלות? החובות לראק זה עסק רציני לגמרי.

למה אין חובות למצלמה או משהו? להעלות תמונות בתחתונים ולראות תתחת השמן שלכם 😛?

אני אענה לך בצורה רצינית.

בניגוד לפורומים שונים ברחבי העולם והארץ, בפורום הזה אנחנו מודעים לעובדה שיש אנשים בעולם שלא יודעים מה הם עושים, אבל הגנטיקה שלהם ו\או שימוש בחומרים מאפשרים להגיע לתוצאות מרשימות.
הבעיה מתחילה כששאר העולם, כלומר אנשים בעלי נחיתות גנטית, רוצים להשתפר גם ומנסים ללמוד מה עובד ולמה. ברגע שאנשים אלו מסתמכים על אנשים שלא מבינים כלום נוצרת בעיה.
(אתן לך דוגמה, נניח ואני שחיף ששוקל 40 קילו, אני רואה סירטונים של רוני קולמן מתאמן, אני רואה שהוא גדול ולכן אני מסיק שאם אני אתאמן כמוהו אני אגדל כמוהו. עכשיו ברור לשנינו ששחיף ששוקל 40 קילו לא ייראה ככה מהמון סיבות שונות)

מעבר לזה, בפורום הזה, בניגוד לאחרים, יש אוריינטציה ספורטיבית. כלומר את רוב הגולשים בפורום מעניין הישגים ספורטיביים (מהירות ריצה, משקל בסקוואטים, קפיצות לרוחק, וכו') אבסולוטיים. אותנו לא מעניין שבנאדם נראה כמו פרארי עם מנוע של סוסיתא.

מה הבעיה #2? ברחבי הפורומים בארץ אנשים מחרטטים משקלי עבודה שלא קרובים למציאות. על מנת למנוע מצבים של חירטוטים בעל הפורום החליט לקבוע חוק שאם מישהו זורק משקלים הוא צריך לגבות אותם בסרטון שמוכיח את זה. לא המון לבקש. זה הפורום היחיד שאין בו המון חרטות בזכות החוק הזה.

עכשיו לצורך העניין, נניח ובאמת אתה לוחץ משקלים שאמרת, תעלה סרטון ותקבל מוניטין מהגולשים, זה הכל. קרה כבר לא פעם ולא פעמיים שאנשים חירטטו ולא סיפקו סירטונים, אז ככה הגולשים יודעים שהבנאדם חרטטן ואי אפשר לסמוך עליו.

ודבר אחרון, אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה על אנשים בפורום הזה. בשורה התחתונה, המון גולשים פה הם אקדמאיים ו\או סטודנטים באוניברסיטה\מכללות, כלומר, רובנו לא ילדים. אם אתה עושה תוכנית אימון אנחנו נבקש הסברים למה התוכנית טובה. "בגלל שבראנץ' וורן עושה אותה" זה לא הסבר שיספק אותו, מצטער. אם יש הגיון בתוכנית שלך יכבדו אותך ויקשיבו לך, ורק שתדע שגם לך יש מה ללמוד מ"תוכניות כוח". יש בהן הרבה הגיון ורציונל ואפשר ללמוד מהן גם למטרות פיתוח גוף.

מקווה שתיקח משהו מההודעה הזאת ברצינות.

נערך לאחרונה:
הוא התכוון לתגובות כגון
"זה פורום סוסים."

והתשובה המתבקשת בשבילך המבורגר היא כמובן שלשאלות דביליות יש תשובות דביליות ושלילדים שמוצצים לבילדרים כמוך אין עתיד.

אני אענה לך בצורה רצינית.

בניגוד לפורומים שונים ברחבי העולם והארץ, בפורום הזה אנחנו מודעים לעובדה שיש אנשים בעולם שלא יודעים מה הם עושים, אבל הגנטיקה שלהם ו\או שימוש בחומרים מאפשרים להגיע לתוצאות מרשימות.
הבעיה מתחילה כששאר העולם, כלומר אנשים בעלי נחיתות גנטית, רוצים להשתפר גם ומנסים ללמוד מה עובד ולמה. ברגע שאנשים אלו מסתמכים על אנשים שלא מבינים כלום נוצרת בעיה.
(אתן לך דוגמה, נניח ואני שחיף ששוקל 40 קילו, אני רואה סירטונים של רוני קולמן מתאמן, אני רואה שהוא גדול ולכן אני מסיק שאם אני אתאמן כמוהו אני אגדל כמוהו. עכשיו ברור לשנינו ששחיף ששוקל 40 קילו לא ייראה ככה מהמון סיבות שונות)

מעבר לזה, בפורום הזה, בניגוד לאחרים, יש אוריינטציה ספורטיבית. כלומר את רוב הגולשים בפורום מעניין הישגים ספורטיביים (מהירות ריצה, משקל בסקוואטים, קפיצות לרוחק, וכו') אבסולוטיים. אותנו לא מעניין שבנאדם נראה כמו פרארי עם מנוע של סוסיתא.

מה הבעיה #2? ברחבי הפורומים בארץ אנשים מחרטטים משקלי עבודה שלא קרובים למציאות. על מנת למנוע מצבים של חירטוטים בעל הפורום החליט לקבוע חוק שאם מישהו זורק משקלים הוא צריך לגבות אותם בסרטון שמוכיח את זה. לא המון לבקש. זה הפורום היחיד שאין בו המון חרטות בזכות החוק הזה.

עכשיו לצורך העניין, נניח ובאמת אתה לוחץ משקלים שאמרת, תעלה סרטון ותקבל מוניטין מהגולשים, זה הכל. קרה כבר לא פעם ולא פעמיים שאנשים חירטטו ולא סיפקו סירטונים, אז ככה הגולשים יודעים שהבנאדם חרטטן ואי אפשר לסמוך עליו.

ודבר אחרון, אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה על אנשים בפורום הזה. בשורה התחתונה, המון גולשים פה הם אקדמאיים ו\או סטודנטים באוניברסיטה\מכללות, כלומר, רובנו לא ילדים. אם אתה עושה תוכנית אימון אנחנו נבקש הסברים למה התוכנית טובה. "בגלל שבראנץ' וורן עושה אותה" זה לא הסבר שיספק אותו, מצטער. אם יש הגיון בתוכנית שלך יכבדו אותך ויקשיבו לך, ורק שתדע שגם לך יש מה ללמוד מ"תוכניות כוח". יש בהן הרבה הגיון ורציונל ואפשר ללמוד מהן גם למטרות פיתוח גוף.

מקווה שתיקח משהו מההודעה הזאת ברצינות.

רוני קולמן מזריק? 😲

רוני קולמן מזריק? 😲
עוד פעם ..

קרמבו עכשיו הבנתי הכול, מהירות ריצה ופלטות בסקואט ..שיהיה לכם בהצלחה אני לא יתווכח יותר
נשבר לי כבר מכול הוויכוח הזה.תמשיכו להתרכז בזה למרות הכול אני יודע בסופו של דבר 85 % מהאנשים פה שעושים כוח כביכול להייות גדול ולא בשביל "להרים הרבה" וזה מה שמעצבן אותי כי זאת לגמריי לא השיטה

עוד פעם ..

קרמבו עכשיו הבנתי הכול, מהירות ריצה ופלטות בסקואט ..שיהיה לכם בהצלחה אני לא יתווכח יותר
נשבר לי כבר מכול הוויכוח הזה.תמשיכו להתרכז בזה למרות הכול אני יודע בסופו של דבר 85 % מהאנשים פה שעושים כוח כביכול להייות גדול ולא בשביל "להרים הרבה" וזה מה שמעצבן אותי כי זאת לגמריי לא השיטה

רוח הפורום:

להיות גם גדול וגם חזק - מעולה.
להיות חזק ולא כל כך גדול - הולך.
להיות גדול ולא כל כך חזק - ;maeq :nono:.

זה פחות מעניין איך התחזקת, העיקר שלא תספר לנו אגדות, כי כאלה כבר כתבו אנדרסן והאחים גרים.

רוח הפורום:

להיות גם גדול וגם חזק - מעולה.
להיות חזק ולא כל כך גדול - הולך.
להיות גדול ולא כל כך חזק - ;maeq :nono:.

זה פחות מעניין איך התחזקת, העיקר שלא תספר לנו אגדות, כי כאלה כבר כתבו אנדרסן והאחים גרים.

לא מעניין אותך איך הוא התחזק?!
250px-Ariel_Zilber_IMG_3732.JPG

עוד פעם ..

או, הבנת את הפואנטה.
עכשיו תתן לנו הסבר הגיוני למה.

להיות גדול ולא כל כך חזק -
confused001.gif
nono.gif
.??
אני חזק יותר מ 90% מהפורום הזה וזאת בכלל לא המטרה שלי
SS פחעעעעעעעעעע

להיות גדול ולא כל כך חזק -
confused001.gif
nono.gif
.??
אני חזק יותר מ 90% מהפורום הזה וזאת בכלל לא המטרה שלי
SS פחעעעעעעעעעע

מצוין, החוב לראק מחכה. יש לך עד יום ראשון.

אני עושה חזה בשלישי :\
ABCDEGF 😃))))

מרגש. יש לך עד יום ראשון.

עוד פעם ..

אז מה לעזאזל השיטה 😳
נראה לי אני היחיד שיודע שיש אימוני כוח בצד אחד של אבל אין לי מושג מה בצד השני של המריבה

באמת אני ישמח אם יסבירו לי איך מתאמן שלוחץ 140 קילו לחזרות יכול ליהיות קטן? וזה ממש לא משנה באיזה תוכנית אימון הוא הגיע לזה אז בוא דני תסביר לי כמה אנשים בחדר כושר אתה מכיר שעובדים "כוח" ולוחצים 140 ויש להם פלג גוף עליון קטן?

קרמבו באמת אחת התגובת היפות שנכתבו פה..
ולדעתי צריך להרגיע קצת את הרוחות הדיון סה"כ היה מקצועי עד שהתחיל הירדות אחד על השני ולהגיד "אתה מזריק"..זה כול היופי בפורום שגם בילדרים וגם ליפטרים יכולים לכתוב בפורום ולהנות

קרמבו מזריק! אסטרוגן!

זה יותר יקר מאסטרוגן יא טחון.

Back
למעלה תחתית