הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דני קגנוביץ'

ומאיפה אתה יודע את זה?? הא???

gynecomastia-bitch-tits.jpg

סעמק. אמרתי לך לחכות שאני אגמור עם הלייזר ורק אז להעלות תמונות!

אז מה לעזאזל השיטה 😳
נראה לי אני היחיד שיודע שיש אימוני כוח בצד אחד של אבל אין לי מושג מה בצד השני של המריבה

השיטה זה להזריק ולשקר שאתה לא מזריק.

ראיתי אותך מתאמן באשדוד בעוזאיאל עם סטס עם אני לא טועה,לא יודע אם ראיתה אותי אני זה שישב שאכל את הפרוסה שנכנסתה אתה וסטס ללוקרים,בכל מקרה סתם לבדיקה הסתכלתי על הגובה שלך ואתה נראה בדיוק בגובה שלי ואני 1.72

נו ומה אתה רוצה?

אני לא מבין, בתי הספר עדיין לא נפתחו?

חייבים להקשות את מבחני הקבלה לפורום.

תכלס, צריך לעשות שכל משתמש חדש שנרשם, עד שלא יהיו לו 10 הודעות לא יוכל לפרסם הודעות 🖕

ראיתי אותך מתאמן באשדוד בעוזאיאל עם סטס עם אני לא טועה,לא יודע אם ראיתה אותי אני זה שישב שאכל את הפרוסה שנכנסתה אתה וסטס ללוקרים,בכל מקרה סתם לבדיקה הסתכלתי על הגובה שלך ואתה נראה בדיוק בגובה שלי ואני 1.72

בגובה שלך עם הפרוסה או בלי?

נו דני סתום להם את הפה ותעלה סירטון. ואם זה לא המשקל שלך תודה ובזה ותצא גבר. הויכוח הזה דבילי. עובדה שאין PL אחד שמתאמן כמו בודיבילדר וההיפך. וכולם מוזרקים מהתחת ברמה מקצוענית ולא מקצוענית גם BB וגם PL אז התירוץ של חומרים לא רלוונטי בכלל. תעלה סירטון ותראה לכולם שזה המשקל שלך ואם לא זה גם בסדר ותודה בזה וזה הכל אחרת זה לא ייגמר.

הוא לא יסתום לאף אחד את הפה, בסה"כ הוא יסגור את החוב שלו לראק.

מי טען ש- PL לא משתמשים בחומרים ? זה לא "הוויכוח".

הוא לא יסתום לאף אחד את הפה, בסה"כ הוא יסגור את החוב שלו לראק.

מי טען ש- PL לא משתמשים בחומרים ? זה לא "הוויכוח".[/QUOTE
הרבה פעמים נאמר פה שמי שעובד בתכנית שמחלקת את הגוף או תכנית "בילדרים" והוא גדול אז זה בגלל החומרים והתכנית היא נכותה והדרך לגדול היא "רק תכניות כח אחי BB זה חרטה" זאת רוח הפורום אני אישית חושב שזה מטומטם מהיסוד לטעון שאחד טוב מהאחר כאשר המטרה של שני הסגנונות היא שונה בתחלית. אז אני הייתי רוצה שדני יסתום את הפה למי שטוען ככה. ועל מנת למנוע את התירוץ של "אה הוא מרים את המשקלים האלה רק בגלל שהוא מזריק" אז אני בסך הכל ציינתי שהזרקות זאת לא נחלתם של BB בלבד שרוב עם לא כל ה PL מזריקים גם כן. ואם דני לא יכול לסגור את החוב לראק אז זה גם בסדר רק שיודה בזה זה הכל.

עוד פעם ..

קרמבו עכשיו הבנתי הכול, מהירות ריצה ופלטות בסקואט ..שיהיה לכם בהצלחה אני לא יתווכח יותר
נשבר לי כבר מכול הוויכוח הזה.תמשיכו להתרכז בזה למרות הכול אני יודע בסופו של דבר 85 % מהאנשים פה שעושים כוח כביכול להייות גדול ולא בשביל "להרים הרבה" וזה מה שמעצבן אותי כי זאת לגמריי לא השיטה

מה רע בלהתאמן כוח במטרה להיות גדול?

יש גדול ויש גדול...

בואנה הפכתם את זה כאילו אימוני נפח זה הדרך היחידה לגדול
ואם לא זה אז לפחות חייבים לבחור רק בדרך אחת אימוני נפח או כוח

בהמון מאמרים של בילי סטאר הוא מספר שהבילדרים שהיו פעם כל תקופה שינו את סגנון העבודה שלהם(לעומת הליפטרים שאני בטוח שגם הם היו ענקיים...), טווח חזרות, עצימות וכו' אבל בשונה מהיום רוב החברה הגדולים גם הצדיקו את הגודל שלהם במשקלים יפים.
מה שאני מבין מזה זה שכנראה שהם גיוונו באימוני נפח, אבל גם באימוני עצימות, השתמשו גם באימוני כוח לעלות במסת שריר, והשתמשו גם במשקלים שהם הגיעו אליהם מהאימוני כוח לעוד גדילה.

גם לייל כתב כמה פעמים על היתרונות שלעבוד באימון כוח ואז לעלות נפח...
ועדיין החברה פה שמתאמנים עם אימונים שכוללים נפח גדול מראים כאילו זאת הדרך היחידה.

אונאו צודק ודני כמה אתה שוקל
ובכללי הבנתי שאתה רוצה ליהיות גדול אבל מהכוח לא אכפת לך בכלל?

בואנה הפכתם את זה כאילו אימוני נפח זה הדרך היחידה לגדול
ואם לא זה אז לפחות חייבים לבחור רק בדרך אחת אימוני נפח או כוח

בהמון מאמרים של בילי סטאר הוא מספר שהבילדרים שהיו פעם כל תקופה שינו את סגנון העבודה שלהם(לעומת הליפטרים שאני בטוח שגם הם היו ענקיים...), טווח חזרות, עצימות וכו' אבל בשונה מהיום רוב החברה הגדולים גם הצדיקו את הגודל שלהם במשקלים יפים.
מה שאני מבין מזה זה שכנראה שהם גיוונו באימוני נפח, אבל גם באימוני עצימות, השתמשו גם באימוני כוח לעלות במסת שריר, והשתמשו גם במשקלים שהם הגיעו אליהם מהאימוני כוח לעוד גדילה.

גם לייל כתב כמה פעמים על היתרונות שלעבוד באימון כוח ואז לעלות נפח...
ועדיין החברה פה שמתאמנים עם אימונים שכוללים נפח גדול מראים כאילו זאת הדרך היחידה.
מי הם בכלל הם מרי עולם ??? סטס אמר שרק 12 חזרות עבדות אז כולם צריכים לעשות מה שהוא עושה כי הוא אמר שSS זה חרא וצחק על זה 😣

Back
למעלה תחתית