הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

גורם טורקי מאשר: ''כל ישראלי שיגיע לכאן - יושפל''

לא זכור לי שישראל הצהירה שכל תייר שיגיע לכאן יושפל.
היא לא הצהירה אבל זה מה שקורה. כל מי שהוא לא ישראלי שיוצא/נכנס לארץ נאנס.
מספיק עם הבלבולי ביצים וה"אנחנו מסכנים כולם שונאים אותנו".

LOL
חיים, אם פעם תחליט לעשות הסבה לעו"ד (או אפילו רק לחלטר בשביל הכיף) אני מייד רץ לבצע איזה פשע רציני

חיים צריך להיות ראש ממשלה. אם זה קורה אני נשאר בארץ.

ושוב, מדינת ישראל מעולם לא הצהירה שהמטרה של הבדיקות האלה היא להשפיל תייר מסוג X שמגיע לכאן.

רק מפגרים מצהירים. ובינינו, "בכיר טורקי מבהיר"? זה בטח אותו גורם בכיר שמוכר פיתות ביפו?

זאת לא פרנויה אם הם באמת רודפים אחריך! מעניין למה מדינת ישראל חושדת בכל ערבי עם תעודת זהות כחולה.

חבל, היה נחמד כשהסכמנו.

כל ערבי הוא מחבל פוטנציאלי, כל גרמני הוא נאצי פוטנציאלי, כל צרפתי הוא אנטישמי פוטנציאלי וכל רוסי הוא קומוניסט (פוטנציאלי??).
אין לי בעיה עם לנתק את הקשרים עם טורקיה המסריחה הזאת, אבל אנחנו חייבים להפסיק להתנהג כאילו אנחנו all that and a bag of shit

כל ערבי הוא מחבל פוטנציאלי
נכון
כל גרמני הוא נאצי פוטנציאלי
מה לעשות
כל צרפתי הוא אנטישמי פוטנציאלי
sad but true
כל רוסי הוא קומוניסט (פוטנציאלי??)
לא! שום פוטנציאלי! תשאל את אלכס

נכון כי ההבדל בין להצהיר בפומבי לבין להצהיר בתוך החברת טיסה הוא משמעותי ביותר, תעשה לי טובה.

רק מפגרים מצהירים. ובינינו, "בכיר טורקי מבהיר"? זה בטח אותו גורם בכיר שמוכר פיתות ביפו?

נכון, ולכן הטורקים מפגרים. QED.

היא לא הצהירה אבל זה מה שקורה. כל מי שהוא לא ישראלי שיוצא/נכנס לארץ נאנס.
מספיק עם הבלבולי ביצים וה"אנחנו מסכנים כולם שונאים אותנו".

וכל מי שישראלי ויוצא מאירופה לארץ נאנס גם כן. וגם מי שנכנס למכס הקנדי והוא לא אזרח נאנס, שלא לדבר על ארה"ב. מה הנקודה? מישהי מהמדינות הנ"ל הצהירה שהמטרה היא השפלה של תיירים?

נכון כי ההבדל בין להצהיר בפומבי לבין להצהיר בתוך החברת טיסה הוא משמעותי ביותר, תעשה לי טובה.

בהחלט, אין שום משמעות ללהצהיר שתשפיל כל תייר מסוג X שיכנס למדינה. זה חסר משמעות לחלוטין!

אשכרה משווים את הביקורת בנתב"ג למקומות אחרים, כאילו שאנחנו חיים בשוויץ וסתם בא לנו לעשות חיים קשים למי שרוצה להכנס.

אשכרה משווים את הביקורת בנתב"ג למקומות אחרים, כאילו שאנחנו חיים בשוויץ וסתם בא לנו לעשות חיים קשים למי שרוצה להכנס.

אפילו שוויץ לא חיה כבר בשוויץ. אבל בין בידוק בטחוני ובין ההשפלות שציינתי יש הבדל מהותי.
זה כאילו שאתה חוזר על מנטרה כדי לשכנע את עצמך שזה מוצדק, למרות שברור לך שאנחנו מתנהגים כמו זבלים (ציינת את זה בעצמך). אתה עובד במשרד ממשלתי במקרה? 😛

אפילו שוויץ לא חיה כבר בשוויץ. אבל בין בידוק בטחוני ובין ההשפלות שציינתי יש הבדל מהותי.
זה כאילו שאתה חוזר על מנטרה כדי לשכנע את עצמך שזה מוצדק, למרות שברור לך שאנחנו מתנהגים כמו זבלים (ציינת את זה בעצמך). אתה עובד במשרד ממשלתי במקרה? 😛
כן, אני האלטר אגו של ביבי.

אמרתי שבהרבה דברים ההתנהגות שלנו דיי חרא, אבל יש לנו ויכוח לגבי הביצה והתרנגולת. לא חזרתי בי לגבי זה.

ומה בדיוק המנטרה? שהמצב הבטחוני פה מחורבן? שטורקיה עושה הכל כדי להכנס בנו ושאם שופטים את ההתנהגות שלה לפי הקוד הדיפלומטי, זה לא רחוק מהכרזת מלחמה? אלה לא מנטרות, זה עיניים פקוחות. יכול להיות שמגרמניה הכל נראה וורוד?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כן, אני האלטר אגו של ביבי.

אמרתי שבהרבה דברים ההתנהגות שלנו דיי חרא, אבל יש לנו ויכוח לגבי הביצה והתרנגולת. לא חזרתי בי לגבי זה.

ומה בדיוק המנטרה? שהמצב הבטחוני פה מחורבן? שטורקיה עושה הכל כדי להכנס בנו וששופטים את ההתנהגות שלה לפי הקוד הדיפלומטי, זה לא רחוק מהכרזת מלחמה? אלה לא מנטרות, זה עיניים פקוחות. יכול להיות שמגרמניה הכל נראה וורוד?

מי מדבר בכלל על טורקיה? טורקיה עכשיו מתייחסת לישראל כמדינה עוינת, בדיוק כמו שאנחנו מתייחסים לכל ערבי/מוסלמי שרוצה להיכנס/לצאת מהארץ.
חוצמזה, לגרמנים אין סיבה לעשות סלקציה בעליה למטוס? ומה בקשר לאמריקאים? אז כן, הם מפשיטים, אבל פה ושם ולא במגמתיות הישראלית (ושוב, אם אתה לא יודע מה קורה בנמל לאזרחים לא ישראליים, וגם לאזרחים שחשודים בפעילות מחתרתית כדאי שתתעניין. זה ידוע כבר למעלה מ-20 שנה שנתב"ג הוא אימת התייר הלא-ישראלי). זה לא בדיוק חשוב אם אתה הביצה או התרנגולת, המידתיות שלנו הלכה לעזאזל ואנחנו בוכים כשזה קורה במקומות אחרים.

מי מדבר בכלל על טורקיה? טורקיה עכשיו מתייחסת לישראל כמדינה עוינת, בדיוק כמו שאנחנו מתייחסים לכל ערבי/מוסלמי שרוצה להיכנס/לצאת מהארץ.
וואלה??? גם אנחנו מצהירים שנשפיל כל אזרח זר פה? גם אנחנו מסייעים למשטים חמושים להגיע למדינות יריבות? גם אנחנו מאיימים על ספינות מלחמה זרות בים התיכון?
ולמה בדיוק מתייחסים אלינו כמדינה עוינת? בגלל שלא השפלנו את עצמנו כדרישת החולה נפש המזרח התיכוני התורן? בגלל שחיילים שלנו ירו באנשים שניסו לשחוט אותם?

חוצמזה, לגרמנים אין סיבה לעשות סלקציה בעליה למטוס? ומה בקשר לאמריקאים? אז כן, הם מפשיטים, אבל פה ושם ולא במגמתיות הישראלית (ושוב, אם אתה לא יודע מה קורה בנמל לאזרחים לא ישראליים, וגם לאזרחים שחשודים בפעילות מחתרתית כדאי שתתעניין. זה ידוע כבר למעלה מ-20 שנה שנתב"ג הוא אימת התייר הלא-ישראלי). זה לא בדיוק חשוב אם אתה הביצה או התרנגולת, המידתיות שלנו הלכה לעזאזל ואנחנו בוכים כשזה קורה במקומות אחרים.
אז על מי אנחנו מדברים אם לא על טורקיה.
ומה זה מגמתיות ישראלית? להפשיט כל מי שרואים בו סיכון בטחוני, קרי ערבים ואירופים בעלי פרופיל מסוים? לעצור אזרחים שבאים לפה כדי ללכת מכות עם כוחות הבטחון, כמה שבועות אחרי שבני זונות דומים להם דקרו חיילים שלנו? תגיד, לא משנה כמה חזקה תהייה הכאפה, נמשיך להאשים את עצמנו ששמנו את הלחי שלנו בדרך של היד המכה?
תנסה אתה להוות בדל של איום, ולו בגלל צבע העור שלך או ארץ המוצא שממנה נמלטו הסבים שלך, בנמל התעופה קנדי! אחר כך נדבר על יחס.

ומה זה מגמתיות ישראלית? להפשיט כל מי שרואים בו סיכון בטחוני, קרי ערבים ואירופים בעלי פרופיל מסוים? לעצור אזרחים שבאים לפה כדי ללכת מכות עם כוחות הבטחון, כמה שבועות אחרי שבני זונות דומים להם דקרו חיילים שלנו? תגיד, לא משנה כמה חזקה תהייה הכאפה, נמשיך להאשים את עצמנו ששמנו את הלחי שלנו בדרך של היד המכה?
תנסה אתה להוות בדל של איום, ולו בגלל צבע העור שלך או ארץ המוצא שממנה נמלטו הסבים שלך, בנמל התעופה קנדי! אחר כך נדבר על יחס.

עכשיו אתה מצחיק אותי. איזה פרופיל "מסוים"? אני יכול לספר לך על דוקטור גרמני "אסלי" שהגיע לארץ לכנס, שעיכבו אותו שעות אחרי הטיסה והחרימו לו את המחשב (ולא החזירו עד שהאוניברסיטה בארץ התערבה) כי היה נראה להם שהוא משקר. אני יכול לספר לך על מאסטר באמנויות לחימה שבמקרה יש לו גם את חברת הגז השנייה בגודלה בטייוואן (=מיליארדר שטס במחלקה ראשונה) שעצרו אותו ביציאה מהארץ כי היו בטוחים שהוא עובד זר. אני יכול לספר לך על דוקטורית ישראלית בעלת שם משפחה ערבי שהוזמנה לכנס באנגליה ועוכבה שעות בארץ (כולל הפשטה והחרמה של הטלפון הנייד, שלא הוחזר), למרות שהיו לה את כל אישורי ההזמנות. ואני יכול להזכיר לך את קבוצת החוקרים העולמית שבאה לכנס של ויקיפדיה ואז עברה מסכת ייסורים בנמל למרות שהיו להם אישורים של משרד החוץ. ואת כל המקרים האלה אני מכיר באופן אישי (חוץ מאת האחרון, שאותו אני מכיר דרך כתבות).
הדיבורים על כאפות ולחי שנייה לא קונים אותי, מצטער. זו שפה מתלהמת ובעיקר מלאה ביהירות וחשיבות עצמית שאני לא נמשך אליה. ואגב, גם אני עברתי בדיקות בטחוניות לא כיפיות ב-2 נמלים בחו"ל, לא נראה לי שאתה באמת יודע על מה אתה מדבר. אתה באמת מדבר כמו עובד מדינה. אתה בטוח שאתה לא כזה?

נכון, ולכן הטורקים מפגרים. QED.

וכל מי שישראלי ויוצא מאירופה לארץ נאנס גם כן. וגם מי שנכנס למכס הקנדי והוא לא אזרח נאנס, שלא לדבר על ארה"ב. מה הנקודה? מישהי מהמדינות הנ"ל הצהירה שהמטרה היא השפלה של תיירים?

בהחלט, אין שום משמעות ללהצהיר שתשפיל כל תייר מסוג X שיכנס למדינה. זה חסר משמעות לחלוטין!
ממתי התחלת להשתמש באיש קש?
אני אומר שההבדל בין להצהיר בפומבי שנשפיל כל אזרח מסוג X לא שונה כלכך מלהצהיר את זה בתוך חברת התעופה עצמה אל מול העובדים.
זה שעובד בחיר בחברת התעופה בחר להציג את זה לתקשורת זה כבר צעד שלו (ובהחלט יכול לשנות את דעתם של אנשים ששומעים את זה, אבל דיברתי על ההתנהלות עצמה בבידוק).

נערך לאחרונה:
ממתי התחלת להשתמש באיש קש?
אני אומר שההבדל בין להצהיר בפומבי שנשפיל כל אזרח מסוג X לא שונה כלכך מלהצהיר את זה בתוך חברת התעופה עצמה אל מול העובדים.
זה שעובד בחיר בחברת התעופה בחר להציג את זה לתקשורת זה כבר צעד שלו (ובהחלט יכול לשנות את דעתם של אנשים ששומעים את זה, אבל דיברתי על ההתנהלות עצמה בבידוק).

זה הבדל גדול מאוד. מי שמצהיר במפורש שהמטרה שלו להשפיל תיירים מסויימים מחפש עימות.

עכשיו אתה מצחיק אותי. איזה פרופיל "מסוים"? אני יכול לספר לך על דוקטור גרמני "אסלי" שהגיע לארץ לכנס, שעיכבו אותו שעות אחרי הטיסה והחרימו לו את המחשב (ולא החזירו עד שהאוניברסיטה בארץ התערבה) כי היה נראה להם שהוא משקר. אני יכול לספר לך על מאסטר באמנויות לחימה שבמקרה יש לו גם את חברת הגז השנייה בגודלה בטייוואן (=מיליארדר שטס במחלקה ראשונה) שעצרו אותו ביציאה מהארץ כי היו בטוחים שהוא עובד זר. אני יכול לספר לך על דוקטורית ישראלית בעלת שם משפחה ערבי שהוזמנה לכנס באנגליה ועוכבה שעות בארץ (כולל הפשטה והחרמה של הטלפון הנייד, שלא הוחזר), למרות שהיו לה את כל אישורי ההזמנות. ואני יכול להזכיר לך את קבוצת החוקרים העולמית שבאה לכנס של ויקיפדיה ואז עברה מסכת ייסורים בנמל למרות שהיו להם אישורים של משרד החוץ. ואת כל המקרים האלה אני מכיר באופן אישי (חוץ מאת האחרון, שאותו אני מכיר דרך כתבות).
הדיבורים על כאפות ולחי שנייה לא קונים אותי, מצטער. זו שפה מתלהמת ובעיקר מלאה ביהירות וחשיבות עצמית שאני לא נמשך אליה. ואגב, גם אני עברתי בדיקות בטחוניות לא כיפיות ב-2 נמלים בחו"ל, לא נראה לי שאתה באמת יודע על מה אתה מדבר. אתה באמת מדבר כמו עובד מדינה. אתה בטוח שאתה לא כזה?
בשם אלוהים, מה הקשר לעובד מדינה? ומה הקשר ליהירות וחשיבות עצמית? זאת הדרך שלך לפסול כל מילה שלי שלא מתאימה לדעותך?
ואת כל המקרים האלה שאתה מונה אפשר להסביר אחד לאחד עם סיבות נהדרות. אתה בעצמך עושה את זה.

אולי פספסתי משהו, לעצור טיוואני שנוסע במחלקה ראשונה כי הוא עובד זר זה סיבה נהדרת? וגרמני שיש לו פרופסורה בגרמניה? וכותבים בוויקיפדיה, שדאגו לכל האישורים מראש?
כמו שאמרתי כבר לפי 20 הודעות, פרנויה זה דבר מדבק. למעשה, זה לא רק מדבק, זה דבר שמזין את עצמו (אפיקורוס אמר).
הקשר לעובד מדינה היא חשיבה דוגמטית. הקשר ליהירות וחשיבות עצמית זה לשכנע את עצמך שכל מה שאתה עושה לגיטימי, למרות שיכולת לסלק איום בהרבה פחות כוח ובצורה הרבה יותר חכמה. כל שנותר לי הוא "לאחל" לך לעבור פעם בדיקה כזאת, כדי שתבין כמה מידתיות היא דבר חשוב. יותר מזה לא נראה לי שייצא מהדיון שלנו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית