היא לא הצהירה אבל זה מה שקורה. כל מי שהוא לא ישראלי שיוצא/נכנס לארץ נאנס.לא זכור לי שישראל הצהירה שכל תייר שיגיע לכאן יושפל.
מספיק עם הבלבולי ביצים וה"אנחנו מסכנים כולם שונאים אותנו".
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היא לא הצהירה אבל זה מה שקורה. כל מי שהוא לא ישראלי שיוצא/נכנס לארץ נאנס.לא זכור לי שישראל הצהירה שכל תייר שיגיע לכאן יושפל.
ושוב, מדינת ישראל מעולם לא הצהירה שהמטרה של הבדיקות האלה היא להשפיל תייר מסוג X שמגיע לכאן.
זאת לא פרנויה אם הם באמת רודפים אחריך! מעניין למה מדינת ישראל חושדת בכל ערבי עם תעודת זהות כחולה.
חבל, היה נחמד כשהסכמנו.
נכוןכל ערבי הוא מחבל פוטנציאלי
מה לעשותכל גרמני הוא נאצי פוטנציאלי
sad but trueכל צרפתי הוא אנטישמי פוטנציאלי
לא! שום פוטנציאלי! תשאל את אלכסכל רוסי הוא קומוניסט (פוטנציאלי??)
רק מפגרים מצהירים. ובינינו, "בכיר טורקי מבהיר"? זה בטח אותו גורם בכיר שמוכר פיתות ביפו?
היא לא הצהירה אבל זה מה שקורה. כל מי שהוא לא ישראלי שיוצא/נכנס לארץ נאנס.
מספיק עם הבלבולי ביצים וה"אנחנו מסכנים כולם שונאים אותנו".
נכון כי ההבדל בין להצהיר בפומבי לבין להצהיר בתוך החברת טיסה הוא משמעותי ביותר, תעשה לי טובה.
אשכרה משווים את הביקורת בנתב"ג למקומות אחרים, כאילו שאנחנו חיים בשוויץ וסתם בא לנו לעשות חיים קשים למי שרוצה להכנס.
כן, אני האלטר אגו של ביבי.אפילו שוויץ לא חיה כבר בשוויץ. אבל בין בידוק בטחוני ובין ההשפלות שציינתי יש הבדל מהותי.
זה כאילו שאתה חוזר על מנטרה כדי לשכנע את עצמך שזה מוצדק, למרות שברור לך שאנחנו מתנהגים כמו זבלים (ציינת את זה בעצמך). אתה עובד במשרד ממשלתי במקרה? 😛
ה"בכיר" מופע כאן בסירטון:רק מפגרים מצהירים. ובינינו, "בכיר טורקי מבהיר"? זה בטח אותו גורם בכיר שמוכר פיתות ביפו?
כן, אני האלטר אגו של ביבי.
אמרתי שבהרבה דברים ההתנהגות שלנו דיי חרא, אבל יש לנו ויכוח לגבי הביצה והתרנגולת. לא חזרתי בי לגבי זה.
ומה בדיוק המנטרה? שהמצב הבטחוני פה מחורבן? שטורקיה עושה הכל כדי להכנס בנו וששופטים את ההתנהגות שלה לפי הקוד הדיפלומטי, זה לא רחוק מהכרזת מלחמה? אלה לא מנטרות, זה עיניים פקוחות. יכול להיות שמגרמניה הכל נראה וורוד?
וואלה??? גם אנחנו מצהירים שנשפיל כל אזרח זר פה? גם אנחנו מסייעים למשטים חמושים להגיע למדינות יריבות? גם אנחנו מאיימים על ספינות מלחמה זרות בים התיכון?מי מדבר בכלל על טורקיה? טורקיה עכשיו מתייחסת לישראל כמדינה עוינת, בדיוק כמו שאנחנו מתייחסים לכל ערבי/מוסלמי שרוצה להיכנס/לצאת מהארץ.
אז על מי אנחנו מדברים אם לא על טורקיה.מי מדבר בכלל על טורקיה? טורקיה עכשיו מתייחסת לישראל כמדינה עוינת, בדיוק כמו שאנחנו מתייחסים לכל ערבי/מוסלמי שרוצה להיכנס/לצאת מהארץ.
חוצמזה, לגרמנים אין סיבה לעשות סלקציה בעליה למטוס? ומה בקשר לאמריקאים? אז כן, הם מפשיטים, אבל פה ושם ולא במגמתיות הישראלית (ושוב, אם אתה לא יודע מה קורה בנמל לאזרחים לא ישראליים, וגם לאזרחים שחשודים בפעילות מחתרתית כדאי שתתעניין. זה ידוע כבר למעלה מ-20 שנה שנתב"ג הוא אימת התייר הלא-ישראלי). זה לא בדיוק חשוב אם אתה הביצה או התרנגולת, המידתיות שלנו הלכה לעזאזל ואנחנו בוכים כשזה קורה במקומות אחרים.
ומה זה מגמתיות ישראלית? להפשיט כל מי שרואים בו סיכון בטחוני, קרי ערבים ואירופים בעלי פרופיל מסוים? לעצור אזרחים שבאים לפה כדי ללכת מכות עם כוחות הבטחון, כמה שבועות אחרי שבני זונות דומים להם דקרו חיילים שלנו? תגיד, לא משנה כמה חזקה תהייה הכאפה, נמשיך להאשים את עצמנו ששמנו את הלחי שלנו בדרך של היד המכה?
תנסה אתה להוות בדל של איום, ולו בגלל צבע העור שלך או ארץ המוצא שממנה נמלטו הסבים שלך, בנמל התעופה קנדי! אחר כך נדבר על יחס.
ממתי התחלת להשתמש באיש קש?נכון, ולכן הטורקים מפגרים. QED.
וכל מי שישראלי ויוצא מאירופה לארץ נאנס גם כן. וגם מי שנכנס למכס הקנדי והוא לא אזרח נאנס, שלא לדבר על ארה"ב. מה הנקודה? מישהי מהמדינות הנ"ל הצהירה שהמטרה היא השפלה של תיירים?
בהחלט, אין שום משמעות ללהצהיר שתשפיל כל תייר מסוג X שיכנס למדינה. זה חסר משמעות לחלוטין!
ממתי התחלת להשתמש באיש קש?
אני אומר שההבדל בין להצהיר בפומבי שנשפיל כל אזרח מסוג X לא שונה כלכך מלהצהיר את זה בתוך חברת התעופה עצמה אל מול העובדים.
זה שעובד בחיר בחברת התעופה בחר להציג את זה לתקשורת זה כבר צעד שלו (ובהחלט יכול לשנות את דעתם של אנשים ששומעים את זה, אבל דיברתי על ההתנהלות עצמה בבידוק).
בשם אלוהים, מה הקשר לעובד מדינה? ומה הקשר ליהירות וחשיבות עצמית? זאת הדרך שלך לפסול כל מילה שלי שלא מתאימה לדעותך?עכשיו אתה מצחיק אותי. איזה פרופיל "מסוים"? אני יכול לספר לך על דוקטור גרמני "אסלי" שהגיע לארץ לכנס, שעיכבו אותו שעות אחרי הטיסה והחרימו לו את המחשב (ולא החזירו עד שהאוניברסיטה בארץ התערבה) כי היה נראה להם שהוא משקר. אני יכול לספר לך על מאסטר באמנויות לחימה שבמקרה יש לו גם את חברת הגז השנייה בגודלה בטייוואן (=מיליארדר שטס במחלקה ראשונה) שעצרו אותו ביציאה מהארץ כי היו בטוחים שהוא עובד זר. אני יכול לספר לך על דוקטורית ישראלית בעלת שם משפחה ערבי שהוזמנה לכנס באנגליה ועוכבה שעות בארץ (כולל הפשטה והחרמה של הטלפון הנייד, שלא הוחזר), למרות שהיו לה את כל אישורי ההזמנות. ואני יכול להזכיר לך את קבוצת החוקרים העולמית שבאה לכנס של ויקיפדיה ואז עברה מסכת ייסורים בנמל למרות שהיו להם אישורים של משרד החוץ. ואת כל המקרים האלה אני מכיר באופן אישי (חוץ מאת האחרון, שאותו אני מכיר דרך כתבות).
הדיבורים על כאפות ולחי שנייה לא קונים אותי, מצטער. זו שפה מתלהמת ובעיקר מלאה ביהירות וחשיבות עצמית שאני לא נמשך אליה. ואגב, גם אני עברתי בדיקות בטחוניות לא כיפיות ב-2 נמלים בחו"ל, לא נראה לי שאתה באמת יודע על מה אתה מדבר. אתה באמת מדבר כמו עובד מדינה. אתה בטוח שאתה לא כזה?