הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גורם טורקי מאשר: ''כל ישראלי שיגיע לכאן - יושפל''

בשם אלוהים, מה הקשר לעובד מדינה? ומה הקשר ליהירות וחשיבות עצמית? זאת הדרך שלך לפסול כל מילה שלי שלא מתאימה לדעותך?
ואת כל המקרים האלה שאתה מונה אפשר להסביר אחד לאחד עם סיבות נהדרות. אתה בעצמך עושה את זה.

וולקאם למועדון הדיבייט. ההפסד שלך מובטח מראש : )

וחיים, ברצינות, לקחת פה 'קייס' שכמעט ולא ניתן היה לחשוב שיש איזושהי סיכוי לפרש את המהלכים האחרונים של תורכיה כמשהו שהוא פחות מהתנהגות של בריונים וקקות והצלחת לגרום
פה לאשכרה דיון בעד ונגד 'הנסיבות'.
לי באופן אישי מאוד צר על איך שבכמה שנים ממש ספורות ההנגה הנוכחית שם לקחה תהליך לא פשוט ומעורר כבוד של כאמל אתא תורק וחירבו אותו כאילו כלום.

וולקאם למועדון הדיבייט. ההפסד שלך מובטח מראש : )

וחיים, ברצינות, לקחת פה 'קייס' שכמעט ולא ניתן היה לחשוב שיש איזושהי סיכוי לפרש את המהלכים האחרונים של תורכיה כמשהו שהוא פחות מהתנהגות של בריונים וקקות והצלחת לגרום
פה לאשכרה דיון בעד ונגד 'הנסיבות'.
לי באופן אישי מאוד צר על איך שבכמה שנים ממש ספורות ההנגה הנוכחית שם לקחה תהליך לא פשוט ומעורר כבוד של כאמל אתא תורק וחירבו אותו כאילו כלום.

אתה יודע עמרי, אנשים חושבים מנסים לראות דברים בפרופורציות יותר רחבות ולא חושבים מאיבר המין (ראה ערך "זיקפה לאומית", גם אצל הטורקים). אם המעשה האחרון שלה בנמל התעופה הוא של בריונים וקקות, אז כנראה שאנחנו בריונים וקקות יותר זמן מהם. ואם אצלנו זה לגיטימי, אין לבכות על הרעה בתנאים שם.
בקשר לתהליך של אתא תורק, טורקיה הכניסה לעצמה מספיק גולים עצמיים כדי לבודד את עצמה מכל אירופה, אבל הדיון לא קשור לזה.

הדיון הספציפי הזה, כרגע, פחות מענין אותי.
בראייה הרחבה יותר אני באמת מבואס ממה שקורה בטורקיה בשנים האחרונות, גם כי אני מאלו שנפגעו עסקית ממה שהולך שם ושומע (כבר פחות פחות רואה) קולגות משם שבעצמם מאוד לא מבסוטים.

J_O_E אתה הבנאדם הכי תמים שנתקלתי בו בימי.

כי לקחתי מישהו ממכם ברצינות? אני מבין. באמת דבילי מצדי לא להצטרף לחגיגת ה"כמה אינטלקטואלי מצידנו לראות שכל הישראלים מטומטמים וברבריים". פעם הבאה. בטוח תהיה פעם הבאה.

• פותח/ת השרשור
פרסמתי פ לפני כמה זמן כתב שרשם גם כן בבלוג שלו איך הוא עבר בדיקות ביטחוניות בישראל בגלל שהדרכון שלו הוחתם במדינות אויב. זה כתב אמריקאי, דיי מוכר. הבעיה שלו לא הייתה עם הבידוק, אלא עם היחס המשפיל מצד עובדי הנמל. אף אחד לא עידכן אותו מה קורה במשך כל התהליך. לקחו לו את הדרכון ואמרו לו ״חכה רגע״ שנמשך שעה. בסוף הוא העז לשאול מה קורה איתו ואפילו לא ענו לו, שלא נדבר בדקו. לא התייחסו אליו אחרי שהוא אמר שהדרכון שלו נלקח. זה עוד בן אדם שלא עבר בידוק פיזי ( אם כי חפציו כן). ישראל בהחלט תופסת תחת בנושא הזה והבידוק לא ממש האישו פה לדעתי, אלא חוסר הרגישות, אימפתיה ורצון לשרות כאשר זה מגיע לבידוק ביטחוני. מספיק להכנס לכל נמל תעופה אמריקאי ולראות את ההבדלים ( גם שם לפעמים יש יחס לא הולם, אבל אלו מקרים נקודתיים, בניגוד לישראל שזו תופעה). בישראל, בדוכן הדרכונים לא יגידו לך שלום חזרה אחרי שתגיד להם, אפילו אם אתה אזרח המדינה. לי אישית זה לא מפריע, אבל אנשים שלא גרים בארץ ומגיעים מתרבות וארץ עם קצת חינוך וערכים, פשוט מקבל שוק. רפובליקת בננות כבר אמרנו?

כי לקחתי מישהו ממכם ברצינות? אני מבין. באמת דבילי מצדי לא להצטרף לחגיגת ה"כמה אינטלקטואלי מצידנו לראות שכל הישראלים מטומטמים וברבריים". פעם הבאה. בטוח תהיה פעם הבאה.

מה הבעיה, שים כל עם אחר (טורקים/מצריים/אנגלים/גרמנים/צרפתים/אנגלים/אמריקאיים) במקום הישראלים ב״x הם מטומטמים וברבריים״ ותרגיש הרבה יותר טוב (ואפילו תתאים לכתוב תגובות בוויינט). כי ישראלים לעולם לא יכולים להתנהג כברבריים, כל מה שהם עושים מוצדק ומידתי לחלוטין. אם כל מה שלקחת מהדיון (שמבוסס, לפחות מצד שלי, על אלפי עדויות, ולא רק של ״עוכרי ישראל״) זה את הפגיעה באגו הלאומי שלך, אז לא מפתיע שלא לקחת שום דבר ברצינות. *

מה הבעיה, שים כל עם אחר (טורקים/מצריים/אנגלים/גרמנים/צרפתים/אנגלים/אמריקאיים) במקום הישראלים ב״x הם מטומטמים וברבריים״ ותרגיש הרבה יותר טוב (ואפילו תתאים לכתוב תגובות בוויינט). כי ישראלים לעולם לא יכולים להתנהג כברבריים, כל מה שהם עושים מוצדק ומידתי לחלוטין. אם כל מה שלקחת מהדיון (שמבוסס, לפחות מצד שלי, על אלפי עדויות, ולא רק של ״עוכרי ישראל״) זה את הפגיעה באגו הלאומי שלך, אז לא מפתיע שלא לקחת שום דבר ברצינות. *

over did it

קבצים מצורפים

• yawn.JPG
    yawn.JPG
    KB 18.1 · צפיות: 93
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית