הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור Shigru
  • פורסם בתאריך

Shigru

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום לכולם.. קודם כל כל הכבוד על הפורום המקצועי.. באמת נותן מענה לרוב השאלות שיש..

אני מתכוון להתחיל את הסייקל הראשון שלי בקרוב,

לאחר מחקר אישי קטן ובדיקה מול אנשים עם ניסיון החלטתי ללכת בסייקל הראשון רק על זריקות סוסטנון אחת לשבוע למשך 10 שבועות, בעיקר בגלל שאני רוצה לראות איך אני מגיב לחומר בלי להתחיל לדחוף חומרים אוראלים ולהעלות רעילות כבד על ההתחלה..

בכל מקרה רציתי לשמוע קצת עצות מהמומחים פה מה הם חושבים וגם יש לי שאלה לגבי הPCT איזה חומר מומלץ ואם בכלל יש צורך אחרי סייקל ללא חומרים אוראלים? וגם קראתי לאחרונה איזה מאמר שאומר שכדאי לשלב איזשהו חומר חדש כבר בזמן הסייקל שכחתי את שמו אם אני לא טועה HGT אבל אני לא בטוח!

תודה מראש על ההתייחסות

שלום לכולם.. קודם כל כל הכבוד על הפורום המקצועי.. באמת נותן מענה לרוב השאלות שיש..

אני מתכוון להתחיל את הסייקל הראשון שלי בקרוב,

לאחר מחקר אישי קטן ובדיקה מול אנשים עם ניסיון החלטתי ללכת בסייקל הראשון רק על זריקות סוסטנון אחת לשבוע למשך 10 שבועות, בעיקר בגלל שאני רוצה לראות איך אני מגיב לחומר בלי להתחיל לדחוף חומרים אוראלים ולהעלות רעילות כבד על ההתחלה..

בכל מקרה רציתי לשמוע קצת עצות מהמומחים פה מה הם חושבים וגם יש לי שאלה לגבי הPCT איזה חומר מומלץ ואם בכלל יש צורך אחרי סייקל ללא חומרים אוראלים? וגם קראתי לאחרונה איזה מאמר שאומר שכדאי לשלב איזשהו חומר חדש כבר בזמן הסייקל שכחתי את שמו אם אני לא טועה HGT אבל אני לא בטוח!

תודה מראש על ההתייחסות

סייקל 1
אמור להיראות ככה
סוסטנון או טסט' אנטט.. 500 מ"ג בשבוע מפוצל ל-2 זריקות כל זריקה 250 מג.
HCG במהלך הסייקל 500 UI בשבוע.

PCT
כלומיד, ונובלודקס.

זריקה בשבוע, זה לא מספיק.. אם אתה רוצה לדעת איך אתה מגיב לטסט', אז תקח פרופ' זה אסטר קצר ותדע.. סוסטנון מכיל אסטרים קצרים וארוכים הזמן חיים שלו 21 יום.

נערך לאחרונה:
אני הייתי ממליץ לך בסייקל ראשון ללכת על אנטט 500מג בשבוע ולא על סוסטנון.
קח 500 חידות HCG במהלך הסייקל. ו PCT תתחיל כשבועיים לאחר הזריקה האחרונה של הטסט
כלומיד 100מג ביום למשך חודש וטמוקסיפן 20מג למשך 45 יום. שבועים אחרי תעשה בדיקות דם ותראה מה קורה. זה כמובן אם אתה בכלל צריך להכנס לזה. הייתי שמח לקבל ממך יותר נתונים כמו משקל גיל ניסיון באימונים למה אתה חושב בכלל להכנס לכל נושא החומרים.

• פותח/ת השרשור
טוב אני אתן באמת קצת פרטים על עצמי..

אני בן 24 מתאמן בערך מגיל 15-16 עם הפסקות קטנות באמצע.. מבחינת ניסיון אימון אני יכול להגיד שיש לי ניסיון עשיר מכל הכיוונים..

אני 1.79 , היום אני שוקל 83 קילו על משהו באזור ה13% שומן..

משקלי עבודה : Bench press - 125 Kilo X4-5 reps
deadlift - 140 Kilo X 4-5 Reps
Shoulder Press - 37.5 Kilo Dumbbels X4-5 Reps

זה המשקלים הרציניים כמה שאני יכול לזכור...

הסיבה שאני רוצה להיכנס לזה היא פשוטה.. אני משקיע באימונים ובתזונה כמובן ופשוט בחצי שנה האחרונה בערך נתקעתי ואני לא חושב שאוכל להתקדם יותר בלי בוסט של סטרואידים..

מקווה שזה עזר לכם יותר לראות את התמונה הכללית..

ניסית לעשות תוכנית כוח (5X5) ולאכול יותר קלוריות ?
עושה סקוואט חופשי ?
בלי סקוואט ודדליפט כבדים אין לך מה להתחיל לדעתי, אתה צריך בסיס טוב יותר

ניסית לעשות תוכנית כוח (5X5) ולאכול יותר קלוריות ?
עושה סקוואט חופשי ?
בלי סקוואט ודדליפט כבדים אין לך מה להתחיל לדעתי, אתה צריך בסיס טוב יותר
אני מצטער מאוד אבל אני ממש לא מסכים. חחח אפשר לחשוב שתכניות כח הם תרופת פלא לגדילה ולשבירת platue אני מבין שאתה אוהב תכניות כח אבל בשום פנים ואופן הם לא עדיפות או יעילות יותר מתכנית סדנרטית של חלוקת הגוף אולי אפילו פחות יעילות אם המטרה היא מסת שריר. אבל זאת דעתי אני יודע שרוב הפורום פה הם פאוורליפטרים או שחקני פוטבול אז הנטייה היא לכנניות כח אבל זה לא האידיאל עם המטרה היא "פיתוח גוף"
(לאוו דווקא עם שאיפות להתחרות)
שנה תוכנית,שנה טווח חזרות.. תעשה מנוחות קצרות בין סט לסט..
מחזק לגמרי. לא נראה לי שאם משקלים כאלה אתה צריך סייקל אתה תקוע זה לא אומר שאתה צריך ישר לקפוץ לסטרואידים. תשנה אתה התכנית שלך תכניס יותר אוכל ותראה התקדמות אין לך שום סיבה להתחיל סייקל. נכון זה יותר קשה. והכי קל זה להזריק שמן לתחת ולראות התקדמות אבל זה יתנקם בך אחר כך.

אני לא מזלזל באף אחד אבל למי שיש 140 קילו דדליפט וחושב שהוא תקוע בגדילה הוא בבעיה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית