תמונה קצת תמונות - עודכן פעם III

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
כל הכבוד! אתה ההוכחה שאפשר לעבוד כוח ועדיין להראות כמו בילדר 👏

עובד פעם בשבוע פלג גוף תחתון שזה כולל
סקוואט פרמידה ל5 חזרות וסט אחרון כבד של 3/5
תרגיל עזר סקוואט 5X10
תרגיל עזר דדליפט/ספיד דדליפט

עוד פעמיים שלוש עליון
בנצ' 120X5 ואז 1-3 משתנה עם משקל כבד
אינקליין עם דאמבלים 3X10-20
מתח (צ'יין אפס) 4-5X10-12
חתירות פרמידה ל5 ~
קצת טרייספס

לפעמים מכניס פרס בפלג גוף תחתון אחרי הסקוואט ו/או במקום התרגילי עזר בעליון

אל תשכח שיש לי 2 אימוני פוטבול עם ספרינטים וכל מני אז אני מתאמן תחתון רק פעם אחת בשבוע

מסקרן אותי איך אתה מצליח להתאושש משלושה אימוני פלג גוף עליון שבועיים עם כל כך הרבה נפח?

ולמטרת כוח וכוח בלבד היית ממליץ על תכנית כמו שלך של עליון/תחתון והרבה נפח? או תכניות כוח כמו 5X5 לינארית...פנדליי...מדקאו וכו'?

• פותח/ת השרשור
בשלב הראשון התקדמות ליניארית עם SS ואחר כך 5X5 מדקאו (הליניארית של סטאר)
אחר כך חיטוב ובסופו שוב ליניארית
אחר כך עבודה עם בלוק נפח ושיאים לאחריו למשל גלן פנדלי (שהיא מצויינת להכל)
אחרי סבב אחד או שניים איתה הייתי עושה שייקו/סמולוב ולאחריו שבוע התאוששות ואימונים עצימים לשבור שיאים

או שאפשר במקום הבלוק נפח לעבוד בפירודיזציה עם רוטציה כמו בWS, למרות שאני חושב שחייבים לבצע סקוואט מלא בתוכנית אחרת אתה מאבד את זה (ואני לא בעד להחליף לקופסא אלא להוסיף) בנוסף אימונים דינאמיים מצריכים ציוד ואני אעדיף לעשות אולי הרמה אחת דינאמית (דדליפט בעיקר ובנצ') ולהוסיף נפח באימונים הללו

זה כל עוד אתה באוף סיזן או לא עוסק בספורט בנוסף, אם כן זה משהוא אחר לגמרי שמצריך תכנון יותר לעומק

בשלב הראשון התקדמות ליניארית עם SS ואחר כך 5X5 מדקאו (הליניארית של סטאר)
אחר כך חיטוב ובסופו שוב ליניארית
אחר כך עבודה עם בלוק נפח ושיאים לאחריו למשל גלן פנדלי (שהיא מצויינת להכל)
אחרי סבב אחד או שניים איתה הייתי עושה שייקו/סמולוב ולאחריו שבוע התאוששות ואימונים עצימים לשבור שיאים

או שאפשר במקום הבלוק נפח לעבוד בפירודיזציה עם רוטציה כמו בWS, למרות שאני חושב שחייבים לבצע סקוואט מלא בתוכנית אחרת אתה מאבד את זה (ואני לא בעד להחליף לקופסא אלא להוסיף) בנוסף אימונים דינאמיים מצריכים ציוד ואני אעדיף לעשות אולי הרמה אחת דינאמית (דדליפט בעיקר ובנצ') ולהוסיף נפח באימונים הללו

זה כל עוד אתה באוף סיזן או לא עוסק בספורט בנוסף, אם כן זה משהוא אחר לגמרי שמצריך תכנון יותר לעומק

אחלה תודה!
ז"א שתכניות כמו WS4SB יתאימו יותר לסיזן (לספורט ספציפי)? ובהנחה שאני לא עוסק בספורט נוסף ורק באימוני כוח (חיזוק תרגילי בסיס), לא היית ממליץ על תכנית כזאת על פני התכניות שביצעת לפני?

נערך לאחרונה:
נראה טוב..אבל אחוז שומן לא נמוך יש עוד עבודה.. מסה טובה מאוד, אבל אני מציע לך לרדת לאחוז נמוך כדי להיראות קצת אסטטי ומרשים יותר.

אם לא תנסה לא תדע^

לעניין גוף יפהה מאוד

---------- התגובה התווספה ב 23:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:54 ----------

ואללה שאלה רצינית מתישהו הזרקת?

אני מדבר על נקודת מבט שמפתח גוף. לא שחקן פוטבול. לרן יש גוף יפה, אם הוא ירד לאחוז שומן נמוך יותר הוא יראה פצצה.

• פותח/ת השרשור
אחלה תודה!
ז"א שתכניות כמו WS4SB יתאימו יותר לסיזן (לספורט ספציפי)? ובהנחה שאני לא עוסק בספורט נוסף ורק באימוני כוח (חיזוק תרגילי בסיס), לא היית ממליץ על תכנית כזאת על פני התכניות שביצעת לפני?

WS4SB היא תוכנית לאוף סיזן
תוכניות לעונה זה דבר מאוד משתנה, שאין עליו הרבה חומר, דפרנקו רשם קצת, ביל סטאר רשם קצת
אבל לא מצאתי חומר מפורט על זה

לא הבנתי מה אתה שואל ? אם לעשות WS4SB או SS 5X5 ?
קודם תוכנית כוח להגיע ל200 דדליפט ול 170-180 סקוואט
אחר כך אתה יכול להוסיף נפח לדעתי

• פותח/ת השרשור
נראה טוב..אבל אחוז שומן לא נמוך יש עוד עבודה.. מסה טובה מאוד, אבל אני מציע לך לרדת לאחוז נמוך כדי להיראות קצת אסטטי ומרשים יותר.

צודק, אני מחטב קצת עכשיו אבל לא בטוח שלאחוזים נמוכים, כל עוד זה לא פוגע לי בפוטבול

צודק, אני מחטב קצת עכשיו אבל לא בטוח שלאחוזים נמוכים, כל עוד זה לא פוגע לי בפוטבול

הבנתי אחי.. שמע יש לך מספיק מסה וכוח ככה שרוב שחקני הפוטבול בארץ ממה שאני יודע לא אמורים להוות לך בכלל בעיה גם אם תיהיה על אחוזים נמוכים:Sync-0h5y1d7:

בכל מקרה בהצלחה, מקווה שתחליט לרדת לאיזור ה-10 אחוז ככה, יהיה מעניין לראות אותך 😃

WS4SB היא תוכנית לאוף סיזן
תוכניות לעונה זה דבר מאוד משתנה, שאין עליו הרבה חומר, דפרנקו רשם קצת, ביל סטאר רשם קצת
אבל לא מצאתי חומר מפורט על זה

לא הבנתי מה אתה שואל ? אם לעשות WS4SB או SS 5X5 ?
קודם תוכנית כוח להגיע ל200 דדליפט ול 170-180 סקוואט
אחר כך אתה יכול להוסיף נפח לדעתי

כן, זה מה ששאלתי.
אני עושה כרגע לינארית 5X5, וחשבתי האם אחריה למטרת כוח כדאי ללכת על תכניות כמו פנדלי, סמולוב וכו'? או משהו בסגנון WS4SB (או כל תכנית אחרת בסגנון ME/DE)?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אם לא עשית גלן פנדלי אני ממליץ עליה
אם אתה רוצה לשפר בעיקר את הסקוואט תלך על סמולוב, אבל גם כדאי קודם גלן פנדלי לדעתי כי גם ככה הסקוואט ישתפר שם עם פחות נפח

לגבי חלוקה לעליון תחתון ככה הרוב עובדים ולא כולם עושים עבודה דינאמית בכלל, המכנה המשותף לרוב הוא פירודיצזיה מתוכנננת ותכנון הפיק שאתה רוצה להיות הכי חזק שם=תחרות, זה מתאים לשלב מתקדם

WS4SB אני לא ממליץ גם לא WS אבל אפשר לקחת מהן כמה דברים (רק שתדע שהחברה החזקים בWS מתאמנים פעמים ביום כמעט כל יום ולא את ה 4 האימונים של התוכנית WS רק)
בתור התחלה תעשה גלן פנדלי וסמולוב לפחות פעם אחת, אחר כך תהיה יותר חכם להחליט מה אתה רוצה לשפר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית