הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

הרגליים גדלו ואיתן הסיכוי לשפשפות, פתרון מישהו?

• פותח/ת השרשור Vibryll
  • פורסם בתאריך

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
לא יודע אן זה המקום הנכון לכתוב בו על זה, אם זה לא, מצטער מראש.
אני משתגע במהלך המשמרות שלי, הרגליים שלי גדלו ובגלל שחם אני נאלץ להתמודד עם שפשפות שלא נותנות לי מנוחה!
זה ממש מעצבן אותי ואני פשוט לא יודע מה לעשות עם זה.
יש איזה איזה פתרון למישהו לבעיה הזאת, משחה כלשהי או לא יודע מה.
אני בטול שאני לא היחיד שזה קורה לו, כך שאם מישהו שמכיר פתרון כלשהו, אני מאוד אשמח אם ישתף!

שיהיה יום מצויין!

גם לי בוקסר צמוד פתר את כל הבעיות כל הקיץ לא הייתה לי שפשפת

שלום לך,
לאחר קורס מזורגג ומקולל במיקולוגיה יש לי רק מילה אחת בשבילך,
למיסיל ג'ל.
בהצלחה.

הוא מרגיע את העור ומונע התפתחות פטריות, אבל לא בצורה שמייבשת את העור. גם אני משתמש בו בשנים האחרונות, ולשפשפות ממש נוראיות אפשר להשתמש במשחה הרגילה של למיסיל (ללא מרשם רופא).

הוא מעכב אנזים ספציפי בפטריה שגורם לייצור ארגוסטרול. ובכך הפטריה לא יכולה להתרבות ומתה.
הסבר מספק?
הוא התרופה הטובה ביותר לדרמטופיטים.

• פותח/ת השרשור
טלק לא עוזר, רק אם לשים כל חצי שעה, ולזה אין לי אפשרות בעבודה.

אגיסטן שייך למשפחת האזולים. הם גם מעכבים ייצור של ארגוסטרול והיעד הוא אותו יעד.
הבעיה שהוא גם מעכב אנזים שספציפי אצלנו ואם חודר לדם הוא מאוד לא בריא לכבד. בנוסף, לאזולים יש עמידויות גבוהות והם פחות טובים לדרמטופיטים. אני לא אומר שזה לא יעבוד, זה יעבוד, כמו כל תכשיר אנטי פטרייתי אחר ממשפחת האזולים אבל למיסיל זה ליגה אחרת, זה בטוח יותר והסיכוי שזה יעבור ושהפטריה לא תפתח עמידות הוא נמוך יותר. הבעיה היא שזה יקר.
עצה שלי- אם אתה כרונית סובלים מזה קשה לכו על למיסיל. אם אתם קמצנים תימנים כמו ניצן- תקנו אזול אחר.
וזה היה 60 שניות על תרופות אנטיפונגליות.

ולפותח האשכול, סמוך עלי, קנה למיסיל ג'ל (עדיף על הקרם או הספרי כי הוא נספג טוב יותר), תנסה שבוע פעמיים ביום (אחרי מקלחת) ותגיד לי אם עבר או לא.
אגב- עוד דבר חשוב מאוד! שימו את כל התחתונים במכונת כביסה ב50 מעלות. אחרת אתם תדבקו שוב ושוב ושוב ושוב.
מחיר הלמיסיל בכללית מושלם הוא 30. אז שלא ירמו אתכם ותקנו לי ב70 או משהו כזה. אל תיהיו פראיירים.

בנוסף, האלליאמינים (משפחת הלמיסיל) נשארים בעור ויעילים לאורך זמן. האזולים פחות.
בקיצור למי שמתעניין:
http://en.wikipedia.org/wiki/Terbinafine
http://en.wikipedia.org/wiki/Allylamine

לא ידעתי שהקורס יהיה שימושי.

אני דורש פורום רפואה בניהול הריסון 21!!! משה לטיפולך!! או יותר נכון חיים! או מי שלא אחראי פה! להציל את הרפואה הפורומית!

אגיסטן שייך למשפחת האזולים. הם גם מעכבים ייצור של ארגוסטרול והיעד הוא אותו יעד.
הבעיה שהוא גם מעכב אנזים שספציפי אצלנו ואם חודר לדם הוא מאוד לא בריא לכבד. בנוסף, לאזולים יש עמידויות גבוהות והם פחות טובים לדרמטופיטים. אני לא אומר שזה לא יעבוד, זה יעבוד, כמו כל תכשיר אנטי פטרייתי אחר ממשפחת האזולים אבל למיסיל זה ליגה אחרת, זה בטוח יותר והסיכוי שזה יעבור ושהפטריה לא תפתח עמידות הוא נמוך יותר. הבעיה היא שזה יקר.
עצה שלי- אם אתה כרונית סובלים מזה קשה לכו על למיסיל. אם אתם קמצנים תימנים כמו ניצן- תקנו אזול אחר.
וזה היה 60 שניות על תרופות אנטיפונגליות.

חחחח יא זובי

ראיתי מקומות שמוכרים ב50.
אני יודע שבכללית זה 30. אני חושב שגם זה מוגזם.
כמה עולה אצלך? זה גם של נוברטיס?

אם אנחנו מדברים על lamisil Dermgel של נוברטיס, אז בין 5 ל-8 יורו. שזה לא זול, אבל מוצרים שוייצרים עולים תמיד הרבה כסף, גם כאן.

נוברטיס תמיד שוחטת. (אך היא חברת תרופות גאונית) במיוחד על מוצרים שיש להם עליהם פטנט (ויש אינסוף כאלה).
לדעתי המוצר הספציפי הזה שווה את התמורה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית