הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Htc evo 3d

Born slippy

משתמש קבוע
1,707
836
נק' מוניטין:
3,222
1,707
836
התרסק לי האייפון, מה שרק חיזק את הרצון להחליף אותו כי כבר די נמאס לי מאפל.
התחלתי להתעניין באיבו, ואפילו שוקלת להזמין מחול או לסנג׳ר את הקרוב הבא שיטוס לארהב.
אבל אשמח לטיפים ממי שמבין שיעזרו לי בקניה שלו.
מההגבלות שעלולות להיות לו (תדרים לא תומכים/ מכס/ בעיות גלישה)
ועד קומבינות בארץ שיחסכו את הכאב ראש אם מישהו מכיר.

תודה מראש

הevo פועל בטכנולוגיית wcmda כך שלא צריכה להיות בעיה עם סים דור שלישי. לגבי מכס, יש עליו 32.5% כמה שאני זוכר (מע״מ ומכס). מבחינת קומבינות אני לא חושב שיש הרבה מה למצוא, המכשיר ישווק בארה״ב באוקטובר בערך ונמכר באירופה ב500 ומשהו יורו.
השאלה למה דווקא evo. אם בגלל התלת מימד, הרבה אנשים אומרים שזה באיכות לא טובה מול מכשירים אחרים ( כמו האופטימוס 3d). יש לHTC מכשירים איכותיים באותה מידה, עם מסך טיפה יותר קטן ועם מחיר יותר נורמלי.

הייתי מציע לך לחכות לגלקסי 2 החדש שיצא עוד מעט, הוא הולך לשחוט את האייפון בכיכר העיר.

• פותח/ת השרשור
לא יודעת, ראיתי אותו ואת הסרטוני ביקורת שלו ביוטיוב וזה די משך אותי.
החברות בארץ מציעות מכשירים בררה ודוחפות לכולם אייפונים.
אני רוצה להתחזר על אחד שאין לכלל האוכלוסיה:)
אני די מחכה לקונסולה החדשה של סוניpsp vita.. אם יאשרו את השמועה שתוכל לשמש בתור פלאפון נראה לי שאחכה אבל אין ידיעה כזו ככה שאמשיך לחפש לי אנדרואיד.
אתה יכול להמליץ לי?*

לא יודעת, ראיתי אותו ואת הסרטוני ביקורת שלו ביוטיוב וזה די משך אותי.
החברות בארץ מציעות מכשירים בררה ודוחפות לכולם אייפונים.
אני רוצה להתחזר על אחד שאין לכלל האוכלוסיה:)
אני די מחכה לקונסולה החדשה של סוניpsp vita.. אם יאשרו את השמועה שתוכל לשמש בתור פלאפון נראה לי שאחכה אבל אין ידיעה כזו ככה שאמשיך לחפש לי אנדרואיד.
אתה יכול להמליץ לי?*
הPSP VITA כן יוכל לתפקד כפלאפון לפי מה שאני זוכר, יש לו גירסה עם WIFI וגירסה עם WIFI+3G

הגלקסי 2 יצא כבר מזמן, אמור לצאת אחד חדש בקרוב אבל אין לזה סוף.
מבחינת מכשירים של HTC, לדעתי Desire HD הוא אחלה מכשיר. ואין אותו להרבה אנשים בארץ, כך שתוכלי להרגיש מיוחדת 😃

PhoneHut2.jpg

• פותח/ת השרשור
מבחינת מכשירים של HTC, לדעתי Desire HD הוא אחלה מכשיר. ואין אותו להרבה אנשים בארץ, כך שתוכלי להרגיש מיוחדת 😃

הדיסייר הוא ישן, יצא יותר חדש הסנסיישן.. מצאתי אחלה מציאה ביד2 בן אדם שמוכן להתחלף על אייפון ולהוסיף לי עוד 500
אני מבסוטית 😃 לחבר יש את הפלא הזה וזה אחלה מכשיר.

אני מיוחד.ממליץ בחום.אין דברים כאלה. מחיר בארץ כבר ירד ל1500

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית