עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שלום לך,
אני לא יודע מה אתה צריך לעשות, אבל אני יודע מה אסור לך לעשות, וזה לעבוד באימוני כוח, לדוגמה התוכנית SS.
זה יגדיל לך את התחת אבל לא את הגב ובכלל, אתה תהיה מזה שמן.
ועכשיו ברצינות:
אחד מהבילדרים פה בטוח יוכל לתת לך תשובה יותר טובה ממני.
אני מסתמך על העצות של סטס, אנטון ודניק:
1.לרשום בפורומים שונים בשגיאות כתיב.
2.להגיב רק למי שבא לך בפורומים הנ"ל.
3.לעשות כל מה שאומרים לך כמו קוף ולא להפעיל את המוח.
4.להזריק כל מה שבא ליד ולהכחיש זאת.
בהצלחה!
אני מסתמך על העצות של סטס, אנטון ודניק:
1.לרשום בפורומים שונים בשגיאות כתיב.
2.להגיב רק למי שבא לך בפורומים הנ"ל.
3.לעשות כל מה שאומרים לך כמו קוף ולא להפעיל את המוח.
4.להזריק כל מה שבא ליד ולהכחיש זאת.
בהצלחה!
דווקא אנטון לא עושה את הדברים האלה. חוץ משגיאות כתיב, אבל זה בקטנה.
שוב???;ssagsz
כן, שוב, עד שתבין את המסרים.
חחחחח, מה יש להבין פה אחי? שיש לכם איזושהי סטיגמה גובלת באובססיה נגד בילדרים?
שאתם חבורה של ממורמרים עם כרס? שאתם לא יודעים לפרגן? שאתם חושבים שבלי חומרים אי אפשר לגדול? בוא תסביר פעם אחת, בלי רמזים ומסרים, למה אתה/אתם כ"כ מתנגדים לתוכניות מסה? (אף פעם לא ראיתי מתאמן גדול מרים משקוליות ורודות אם אתה מבין.) ואם זאת הגישה שלכם למה פרסמתם מאמר על תוכנית היפרטרופיה של לייל?
חחחחח, מה יש להבין פה אחי? שיש לכם איזושהי סטיגמה גובלת באובססיה נגד בילדרים?
שאתם חבורה של ממורמרים עם כרס? שאתם לא יודעים לפרגן? שאתם חושבים שבלי חומרים אי אפשר לגדול? בוא תסביר פעם אחת, בלי רמזים ומסרים, למה אתה/אתם כ"כ מתנגדים לתוכניות מסה? (אף פעם לא ראיתי מתאמן גדול מרים משקוליות ורודות אם אתה מבין.) ואם זאת הגישה שלכם למה פרסמתם מאמר על תוכנית היפרטרופיה של לייל?
1. מי פה ממורמר?
2. בפורום הזה מפרגנים ועוד איך - כשצריך.
3. אנחנו בטוחים שאפשר לגדול בלי חומרים, אבל לא אוהבים שמישהו משקר. זו הסיבה שאנחנו דורשים סרטים ממי שמדבר על משקלים (מחוץ ללוג שלו).
4. אנחנו לא מתנגדים לתוכנית מסה; עם תוכניות כמו SS, 5X5 הלינארית (לשם הדוגמה) עולים יפה גם במסה. רן הוא דוגמה מצוינת לכך.
5. אני לא מתמצא בתוכנית של לייל.
תודה בזה, אם מישהו פה יעלה תמונות שלו, [הוא גדול] הוא יודה שמשקלים שלו נמוכים לגודל שלו ויתן את המילה שלו שהוא נקי לגמרי מחומרים , תיהיה פה התנפלות עם תגובות כמו ''מה אתה מזריק, זה בטח זיוף.." או "נראה כמו פרארי עם מנוע סוסיתא" או "לך תאונן על עצמך מול המראה"...
במקרה הזה אתה לא יכול לכחיש כי זה די דומה למה שקרה באכול של אלפא, הוא לא התרברב במשקלי עבודה, הוא העדיף לשתוק (ובשכל) ובכל זאת התגובות הנ"ל נכתבו או לפחות תגובות דומות, תקרא בעצמך ותיזכר היטב. לגבי המודגש באדום, אתם מפרגנים רק למתאמני כוח, שזו גישה חד צדדית בעיני, ואם אתם באמת מאמינים שאפשר להגיע למימדים בלי חומרים אז למה אתם מתוכחים עם דני ואלפא אם הם לוקחים או לא? באמת באמת שאני לא מצליח להבין את זה...😣
תודה בזה, אם מישהו פה יעלה תמונות שלו, [הוא גדול] הוא יודה שמשקלים שלו נמוכים לגודל שלו ויתן את המילה שלו שהוא נקי לגמרי מחומרים , תיהיה פה התנפלות עם תגובות כמו ''מה אתה מזריק, זה בטח זיוף.." או "נראה כמו פרארי עם מנוע סוסיתא" או "לך תאונן על עצמך מול המראה"...
במקרה הזה אתה לא יכול לכחיש כי זה די דומה למה שקרה באכול של אלפא, הוא לא התרברב במשקלי עבודה, הוא העדיף לשתוק (ובשכל) ובכל זאת התגובות הנ"ל נכתבו או לפחות תגובות דומות, תקרא בעצמך ותיזכר היטב. לגבי המודגש באדום, אתם מפרגנים רק למתאמני כוח, שזו גישה חד צדדית בעיני, ואם אתם באמת מאמינים שאפשר להגיע למימדים בלי חומרים אז למה אתם מתוכחים עם דני ואלפא אם הם לוקחים או לא? באמת באמת שאני לא מצליח להבין את זה...😣
אני לא מבין מה זה הוויכוח המטופש הזה ,
ולמה אתה לא מתעסקים בנושא שפתחתי ?
לרכוש חוטיני ורוד.
אחרי זה נדבר.