הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר בודיבילדר

ishmereny

משתמש מתחיל
50
0
נק' מוניטין:
-20
50
0
שלום לכולם ,

הרבה זמן אני עוקב אחרי ענף פיתוח הגוף .
אני מתאמן בחדר כושר כבר מספר חודשים .

החלטתי שהייתי רוצה להתחרות בעתיד .

מה הדברים הראשונים שאני צריך לעשות ?

תודה לעוזרים !

שלום לך,

אני לא יודע מה אתה צריך לעשות, אבל אני יודע מה אסור לך לעשות, וזה לעבוד באימוני כוח, לדוגמה התוכנית SS.
זה יגדיל לך את התחת אבל לא את הגב ובכלל, אתה תהיה מזה שמן.

ועכשיו ברצינות:

אחד מהבילדרים פה בטוח יוכל לתת לך תשובה יותר טובה ממני.

שלום לך,

אני לא יודע מה אתה צריך לעשות, אבל אני יודע מה אסור לך לעשות, וזה לעבוד באימוני כוח, לדוגמה התוכנית SS.
זה יגדיל לך את התחת אבל לא את הגב ובכלל, אתה תהיה מזה שמן.

ועכשיו ברצינות:

אחד מהבילדרים פה בטוח יוכל לתת לך תשובה יותר טובה ממני.

שוב???;ssagsz

אני מסתמך על העצות של סטס, אנטון ודניק:

1.לרשום בפורומים שונים בשגיאות כתיב.
2.להגיב רק למי שבא לך בפורומים הנ"ל.
3.לעשות כל מה שאומרים לך כמו קוף ולא להפעיל את המוח.
4.להזריק כל מה שבא ליד ולהכחיש זאת.

בהצלחה!

בהצלחה!

חחחחחחח

לפותח האשכול, תתחיל לקרוא מאמרים באתר, להתעניין, ללמוד טכניקה של תרגילים מורכבים, תחפש נושאים בפורום שמעניינים אותך וכבר תבין מה לעשות- כמה- ואיך.

בהצלחה

בהצלחה!

דווקא אנטון לא עושה את הדברים האלה. חוץ משגיאות כתיב, אבל זה בקטנה.

דווקא אנטון לא עושה את הדברים האלה. חוץ משגיאות כתיב, אבל זה בקטנה.

האמת שגם סטס לא פעיל בפורומים, זה סתם היה בהתלהמות.
מדובר על כל החבורת נוער מבאר שבע בעיקר.

כן, שוב, עד שתבין את המסרים.

חחחחח, מה יש להבין פה אחי? שיש לכם איזושהי סטיגמה גובלת באובססיה נגד בילדרים?
שאתם חבורה של ממורמרים עם כרס? שאתם לא יודעים לפרגן? שאתם חושבים שבלי חומרים אי אפשר לגדול? בוא תסביר פעם אחת, בלי רמזים ומסרים, למה אתה/אתם כ"כ מתנגדים לתוכניות מסה? (אף פעם לא ראיתי מתאמן גדול מרים משקוליות ורודות אם אתה מבין.) ואם זאת הגישה שלכם למה פרסמתם מאמר על תוכנית היפרטרופיה של לייל?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שאתם חבורה של ממורמרים עם כרס? שאתם לא יודעים לפרגן? שאתם חושבים שבלי חומרים אי אפשר לגדול? בוא תסביר פעם אחת, בלי רמזים ומסרים, למה אתה/אתם כ"כ מתנגדים לתוכניות מסה? (אף פעם לא ראיתי מתאמן גדול מרים משקוליות ורודות אם אתה מבין.) ואם זאת הגישה שלכם למה פרסמתם מאמר על תוכנית היפרטרופיה של לייל?

1. מי פה ממורמר?
2. בפורום הזה מפרגנים ועוד איך - כשצריך.
3. אנחנו בטוחים שאפשר לגדול בלי חומרים, אבל לא אוהבים שמישהו משקר. זו הסיבה שאנחנו דורשים סרטים ממי שמדבר על משקלים (מחוץ ללוג שלו).
4. אנחנו לא מתנגדים לתוכנית מסה; עם תוכניות כמו SS, 5X5 הלינארית (לשם הדוגמה) עולים יפה גם במסה. רן הוא דוגמה מצוינת לכך.
5. אני לא מתמצא בתוכנית של לייל.

איך נראית תוכנית מאסה?

1. מי פה ממורמר?
2. בפורום הזה מפרגנים ועוד איך - כשצריך.
3. אנחנו בטוחים שאפשר לגדול בלי חומרים, אבל לא אוהבים שמישהו משקר. זו הסיבה שאנחנו דורשים סרטים ממי שמדבר על משקלים (מחוץ ללוג שלו).
4. אנחנו לא מתנגדים לתוכנית מסה; עם תוכניות כמו SS, 5X5 הלינארית (לשם הדוגמה) עולים יפה גם במסה. רן הוא דוגמה מצוינת לכך.
5. אני לא מתמצא בתוכנית של לייל.

תודה בזה, אם מישהו פה יעלה תמונות שלו, [הוא גדול] הוא יודה שמשקלים שלו נמוכים לגודל שלו ויתן את המילה שלו שהוא נקי לגמרי מחומרים , תיהיה פה התנפלות עם תגובות כמו ''מה אתה מזריק, זה בטח זיוף.." או "נראה כמו פרארי עם מנוע סוסיתא" או "לך תאונן על עצמך מול המראה"...
במקרה הזה אתה לא יכול לכחיש כי זה די דומה למה שקרה באכול של אלפא, הוא לא התרברב במשקלי עבודה, הוא העדיף לשתוק (ובשכל) ובכל זאת התגובות הנ"ל נכתבו או לפחות תגובות דומות, תקרא בעצמך ותיזכר היטב. לגבי המודגש באדום, אתם מפרגנים רק למתאמני כוח, שזו גישה חד צדדית בעיני, ואם אתם באמת מאמינים שאפשר להגיע למימדים בלי חומרים אז למה אתם מתוכחים עם דני ואלפא אם הם לוקחים או לא? באמת באמת שאני לא מצליח להבין את זה...😣

תודה בזה, אם מישהו פה יעלה תמונות שלו, [הוא גדול] הוא יודה שמשקלים שלו נמוכים לגודל שלו ויתן את המילה שלו שהוא נקי לגמרי מחומרים , תיהיה פה התנפלות עם תגובות כמו ''מה אתה מזריק, זה בטח זיוף.." או "נראה כמו פרארי עם מנוע סוסיתא" או "לך תאונן על עצמך מול המראה"...
במקרה הזה אתה לא יכול לכחיש כי זה די דומה למה שקרה באכול של אלפא, הוא לא התרברב במשקלי עבודה, הוא העדיף לשתוק (ובשכל) ובכל זאת התגובות הנ"ל נכתבו או לפחות תגובות דומות, תקרא בעצמך ותיזכר היטב. לגבי המודגש באדום, אתם מפרגנים רק למתאמני כוח, שזו גישה חד צדדית בעיני, ואם אתם באמת מאמינים שאפשר להגיע למימדים בלי חומרים אז למה אתם מתוכחים עם דני ואלפא אם הם לוקחים או לא? באמת באמת שאני לא מצליח להבין את זה...😣

אתה לא מרגיש טיפה אידיוט כשאתה מנסה להחליט בשבילנו על מה לפרגן?
כל אחד מפרגן על מה שמרשים בעיניו.
התגובה שלך "תפרגנו גם לבילדרים ולא רק לאנשים שמרימים הרבה!" היא אחד התגובות היותר מטומטמות שקראתי כאן.

נתחיל מזה שאלפא פותח כל יומיים אשכול ומצלם את היד הקדמית שלו בזווית אחרת. אתה מוזמן לראות שפירגנו לו בכל האשכולות. באשכול האחרון, שאלו אותו איך הוא מתאמן, ואז החבר שלך דני קפץ וירד על כל מי שלא בילדר כאן, ועל זה הוא קיבל בראש.

יש לך עוד שאלות?

התגובות היו לדני, לא לאלפא.

לגבי ההבדל בין עם חומרים / בלי חומרים:

השווה בין התמונות של רן ושל דני: שניהם גדולים, אבל ההבדל ברור.

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין מה זה הוויכוח המטופש הזה ,
ולמה אתה לא מתעסקים בנושא שפתחתי ?

לחפש ספונסר
בגדול זה להציב מטרות למאסה
לבנות גוף באימונים ותזונה ואחר כך לחטב ומשם להמשיך

יש לך תמונה ?

לרכוש חוטיני ורוד.
אחרי זה נדבר.

לרכוש חוטיני ורוד.
אחרי זה נדבר.

בבקשה.

למה מנהלי האתר שאומרים לשמש "דוגמה" מתבטאים ועושים צחוק מכל משתמש ששואל שאלה מסויימת שלא לדעתכם? ועוקצים פוסט אחר פוסט מה שקרה בפוסט אחר..? ואחר כך אומרים שהרמה של הפורום יורדת תסתכלו עליכם "המנהלים".
:🙁

Back
למעלה תחתית